Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- ASUS ROG Ally
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz
Rivaul #83346 üzenetére
Ennél a mocinál valamit nagyon megmókolhattak mert a berúgótengelyen lévő fogaskerék félkör is úgy van felhegesztve a helyére.
Lehet amikor eltört már akkor sem igazán találtak a típusra rákeresve alkatrészt hozzá és inkább megkókányolták,én meg a levét iszom meg az egésznek.Így jár az aki olcsón akar jót,közben úgyis rájön hogy olyan nincs.
De 20K-ért szerintem nem panaszkodhatok mert egy működőképes cucc jelenleg is.Keresgéltem bontottan is de egyelőre nem találtam,megvárom ezt a megrendelést hátha tényleg pont jó lesz,bizakodó vagyok.
Ha meg nem jó akkor keresgélek neten,addig összerakom és megildom az indítást akkuról ahogy jelenleg is,mint írtam nem elsődleges moci sőt nem is másodlagos.
Azért örülnék ha télre össze tudnám rakni a berúgóját,és ha megbízható moci lesz akkor kap 2 téli “ bütykös “ gumit és azt nyúznám a hóba,hidegbe.Jaaaa,az olcsóságról meg annyit hogy bár olyan szempontokat kellene néznem a hunterhez,de sajnos ez “már” nem egy elterjedt moci és kompatibilitást kell nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest