-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
celf
őstag
válasz
Quadgame94 #93790 üzenetére
jobban beeg az oled mint a sima led?
-
ron8
senior tag
Sziasztok! Szemeztem egy ideje a Hisense A6N-el, de jobban megnézve nem túlzottan értékelhető a képminősége... Aztán kikötöttem a TCl C655-nél, ami csak kicsit lenne drágább. Kérdésem, hogy mennyi különbség van a 2 között?
-
Snoop27
őstag
válasz
tigribigri #93851 üzenetére
Pana 55CS630
-
R1200GS
aktív tag
válasz
Quadgame94 #93850 üzenetére
A C805 és a C845 között a fényerő a különbség? Plusz talán jobb a hang a 845-ben.
Mivel nálam elég világos a nappali emiatt jobb választás lenne a 845? -
tigribigri
tag
válasz
Snoop27 #93846 üzenetére
Ilyenkor az szokott lenni, hogy a háttérvilágítás ledjei elől lepotyognak a lencsék. Ez javítható szokott lenni, a teljes háttérvilágítás ledsorokat ki lehet cserélni. Vannak is olyan szervizek, amelyek foglalkoznak ilyesmivel. Kérdés, hogy milyen készülékről van szó, megéri-e a javítás...
-
Snoop27
őstag
Sziasztok. Mi/melyek most a bestbuy az 55os nem Oled tv-knel? Tv adások, netflix, yt- ra kellene. 150e, max. 250e lenne a keret. Köszönöm.
-
tatabike
őstag
válasz
Quadgame94 #93827 üzenetére
Oké, meg is rendeltem...
-
TippElek
csendes tag
Sziasztok! Az alábbiban kérnék segítséget.
250-300.000 kérlek ha nincs lényegi különbség akkor a 250 fele húzzon, ha nagy az előrelépés akkor mennék feljebb
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
Filmezés, játék ( PS5)
55-65” lenne az optimáis
Is-is, de általában este is van más fényforrás
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
Ketten nézzük, mindketten szemből/majdnem szemből
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
Minden ami streaming
Nincs extra igény
Falon lesz, mindegy
LG van most, webOS un70003la- elégedett vagyok velee de ahogy látom nem ajánljátok az ilyesmi kategóriát. Ha van jó opció tehát LG ha nincs, bármi ami jobb.
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
Nincs extra igény
Újat szeretnénkKöszi előre is, hogy időt szánsz rám!
-
R1200GS
aktív tag
700 000 – 900 000 Ft
2. Mire használnád leginkább?
Elsősorban filmnézésre, sorozatok nézésére, esetleg játék.
4,5 m-ről nézném, 85”-osra gondoltam.
A szoba falai fehérek, változó hogy mikor nézném.
Szemből. Általában egyedül.
Különösebb kívánságom nincs.
Különösebb kívánságom nincs. Pc-t szeretnék rákötni.
Fali konzolra szeretném tenni, kérlek ebből is ajánljatok valamit.
Újban gondolkozom, lehet részletre.
Alapvetően 500 000 Ft körül szántam egy 65”-75”-os készülékre, de a szoba mérete miatt ideálisabb lenne egy nagyobb tv.Ez jó vétel lehet?
Ha részletre venném, akkor csak olyanokat néznék, ami 0% thm-el van. Ez mennyire jellemző, ritkán szokott előfordulni ? Esetleg érdemes várni, novemberben szoktak nagyobb akciók lenni?
-
sgx
tag
Sziasztok,
120000-150000 forintos ársávban a Hisense márkaból van a TCL 43C655-nek konkurenciája ebben a méretben?
Köszi -
rainman72
Topikgazda
válasz
trialboj #93830 üzenetére
Mennyire jó?
Utána olvasunk,fórumon kérdezünk.
Van oled topik is erre a célra [link]
Az 55C4 ára az alzan elfogadható már,nagyon sokkal olcsóbb nem lesz.
Max a kisebb tudású 55B4.
[rtings B4 és C4]
Lgből a mini ledek szoktak drágábbak lenni az olednél de nem jobbak semmivel szinte.
Vagy a C4nél a G4 jobb ott jobb a panel is.Evo panel helyett MLA panel olvass utána.Jelenleg az utóbbi a legjobb és a legnagyobb fényerőt tudja. -
trialboj
őstag
Arra lennék kíváncsi, hogy ti hogy néztek utána hogy egy tv, mennyire jó? Találtam ezt a [LG OLED55C41LA] modellt, és épp belefér a keretbe, de emagon összehasonlítva van több lg ami minden szempontból ugyan azt tudja de 80kval drágább, még a mérete is ugyan ez. Ha ott más panelt használnak azt hogy lehet ellenőrizni?
Van valami weboldal ahol értékeléseket lehet olvasni róla?Egy pluginnal elenőrizve láttamh ogy idén árprilis óta van stockon ez a tv, és szinte a duplája volt megjelenéskor, ha nekem nem sürgős lehet tovább ereszkedik az ára vagy az oldnél már ez is olcsónak számít?
450 az abszolút max amit költenék rá, és én LG-t szeretnék mert ott egész barátságos a menü, a magic remote is kényelmes, de az is igaz hogy a többi márkát nem ismerem. Van jobb választás is ebben az árban?
Köszi -
somasz
addikt
Sziasztok!
Szüleimnek kellene egy TV-t ajánlanom. Főleg klasszik TV adást néznek, ezért nem gondolom, hogy kéne az UHD felbontás. 100 cm vagy afölötti.
Hisense 40A5KQ-t néztem ki ~95e-ért, ez FHD.
Itt a TCL 43C655-t láttam ajánlottnak, ez ~140e és UHD. Meg GoogleTV oprendszere van, gondolom jobb, mint a hisenses.Sztenderd TV adással nem suta az UHD? Megéri-e a felárát?
-
tatabike
őstag
Sziasztok,
lecserélném a monitoromat/tévémet nagyobbra, 100cm helyem van szélességben, most egy 40" FHD Philips van, szóval 43" UHD kellene. Eddig is tévét használtam monitornak, nem vagyok az a gamer fajta (csak FS22 és ETS2/ATS játszom). Kinéztem egy LG TV 43UR78003LK.AEU, egy TCL 43P655 UHD Google Smart 4K LED TV, meg van egy Samsung UE43DU7172UXXH Crystal UHD LED TV . Ez utóbbiból van itthon egy korábbi, 65" modell, 2 éves, eddig jól muzsikál, a másik kettőt nem ismerem.
Szerintetek? Vagy esetleg más ajánlat? -
bez78
csendes újonc
Sziasztok !
Érdeklődni szeretnék
,hogy a két TV közül melyik a jobb választás? Netflix, Ps5 , amire használva lenne. Előre is köszönöm!
Samsung S90D ( nincs dolby vision támogatás mennyire hátrány ? )
lg B4 ( samsung jobb fényerő ) .
lg C4 de az 600ezer fölött van
vagy esetleg mit ajánlotok 65 col ban ?
Köszönöm -
Knobber
aktív tag
válasz
rainman72 #93808 üzenetére
Mondjuk ami érdekes hogy a C745 mellé odaírja hogy series: C745 / T8B
De a T8B széria ami az idei az nem is FALD úgy tudom, a tavalyi C745 az igen, szóval nem értem miért említi egy lapon.közbe amúgy megtaláltam a C745 az a T8A kéne legyen:
https://www.tcl.com/it/it/tvs/t8aAmi meg nyilván nem kapni itthon.
-
clyvejhamma
aktív tag
válasz
Quadgame94 #93797 üzenetére
Köszi szépen!
-
naomek
tag
Bocsánat, még egy összehasonlító kérdésem volna Felétek!
HISENSE 65E7NQPRO vs HISENSE 65U7NQ
Körülbelül egy árban mozog. Melyiket érdemesebb választani és miért?
Köszönöm szépen előre is!
-
petyus80
tag
válasz
tigribigri #93811 üzenetére
Köszönöm
-
martin66
senior tag
válasz
rainman72 #93807 üzenetére
Koszi. Berendelve. Ez az egyik legnagyobb UK elektronikai bolt. Es igen rengeteg vissza kuldott / serult van. Erre azt irjak, hogy hibatlan allapot. De ha ujra eladjak akkor csak 1 ev garit ad a bolt. Bar vettem mar igy refurb termeket beregeltem a gyartonal es megkaptam a full garit szoval meglatjuk.
-
naomek
tag
válasz
tigribigri #93812 üzenetére
Rendben, nagyon köszi!
-
tigribigri
tag
-
naomek
tag
Sziasztok,
Erről a TV-ről tudnátok nekem mondani PRO és kontrákat?
HISENSE 65U6NQ 4K UHD Smart Mini-LED ULED TV
MM beakciózta 335-ről 270-re.
Jó vétel volna ennyiért?Köszönöm előre is!
-
petyus80
tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék,hogy a két Samsung TV közül melyik a jobb választás? Netflix, sima TV nézés ill. filmnézés amire használva lenne. Sajnos csak 43"-as fér el,ezért korlátozva vagyok. Előre is köszönöm!
SAMSUNG UE43DU8072UXXH
SAMSUNG QE43Q60DAUXXH -
martin66
senior tag
válasz
Quadgame94 #93803 üzenetére
Akkor a marketing működik még mindig (valótlan állítás)
----
Oled lesz mindneképpen.
Közben találtam még egy versenyzőt, sok infó nincs róla, ti tudtok róla valamit, melyiket vennétek ti?
- 77OLED759/12 77" (1 év gari, refurb) - £1370
- Samsung QE65S90CATXXU (1 év gari, refurb) - £970Lehet megérné nekem a méret beli különbség ezt a felárat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Bluetooth hangszórók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nyaralás topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Megújult a PROHARDVER!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest