Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sámuel11
újonc
válasz TheMartin03 #95198 üzenetére
Parancsolj ebből még le jött app 5%plusz a Samsung Galaxy A55 5G 128GB 8GB RAM Dual (SM-A556) Mobiltelefon
Számlát is elkéred?
75" Neo QLED 4K QN85D Smart TV (2024)Ezüst, 75"QE75QN85DBTXXHKedvezmény 488 457 Ft- 191 443 FtTovábbi kedvezmények hozzáadvaReduce Quantity Add Quantity Készülékváltás
Samsung 45” - 65”Tudj meg többetEltávolít
75.000 Ft készülékváltási kedvezmény
10 000 mAh-s külső akkumulátorBézsEB-P3400XUEGEU[ Szerkesztve ]
-
Sámuel11
újonc
válasz TheMartin03 #95195 üzenetére
Milyen 4 kupon? nem vadásztam ,10 perc alatt szereztem RDD és CRP kupont ,harmadik kupon az 5% extra kedvezmény a Shop Appban a SHOPAPP kóddal
mobilt úgy is venni akartam .ha nem tetszik akkor is simán 110eft-ért rögtön viszik[ Szerkesztve ]
-
Sámuel11
újonc
válasz Imike55 #95192 üzenetére
Ez nem teszt! csak papíron valami leírás én is tudom írni 22cm, elhiszed? amit gurus linkelt az már teszt [link] vs [link]
Mindkettő jó tévé de Samsung QE75QN85DBT jobb! Olcsóbb is most kb 250.000ft-al. TCL 75C765 500.000ft vs Samsung QE75QN85D 250.000ft[ Szerkesztve ]
-
Imike55
csendes tag
Ez a tesztelgetés mindig relatív........
"Kopasz ember fején egy szál haj kevés, de a levesben kimondottan sok!"[] [link]
[ Szerkesztve ]
-
Sámuel11
újonc
köszi gurus tudtam venni 451.000ft-ért Samsung QE75QN85DBT mini led tévét plusz kaptam egy 18000ft 10 000 mAh-s külső akkumulátot ingyen!BézsEB-P3400XUEGEU ajándékba és Samsung A55 128gb kék,mobilt. Ezt regisztráció után küldik. Ezeket ha levonom kb 250.000ft a 75" Samsung mini led tévé
[ Szerkesztve ]
-
Sámuel11
újonc
-
István 67
tag
A tegnapi tcl65c765 TÖRÖTTEN érkezett amit csak ma vettem észre a fólia lehúzása után. -
Vhiktor
veterán
Ez beállítás függő.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
sbart
újonc
c765öt néztem az Soroksári euronicsba ,98" van beüzemelve. Fekete szín az kékeskés néha, sokszor lehetet látni ,gyári demó fut rajta. Megkérdeztem 480 watt a fogyasztása
[ Szerkesztve ]
-
RicsiSuly
aktív tag
Sziasztok!
65colos tv-t kellene vennem ismerősnek. 350a keret.
TCL 65c745-öt néztem, az jóllehet vagy van más ajánlott?Bárhol veszem meg regisztráció után lesz rá 5év garim?
Üdv SRicsi
-
gurus
aktív tag
válasz kenicsab #95165 üzenetére
Én nem írok félrevezető ,állitásokat tessék rosszul is írtam 300.000ft-ért is megtudod venni a Samsung QE75QN85DBT
Innen: [link]
Samsung QN85D Samsung oldalon készülékbeszámitás: -75000ft
-RDD kupon% 15
-CRP KUPON %5
APP kupon 5%
Samsung A55 mobil 150-180.000ft ezt ajándékba kapod a tévé mellé
Itt a promóció: [link]
QE75QN85DBTXXH SM-A556BZKAEUE Galaxy-A55 5G Király tengerészkék 128GB
ajándék mobilra is kapsz 2 év garanciát!![ Szerkesztve ]
-
rainman72
Topikgazda
válasz leonel #95170 üzenetére
Jól elmentünk 500 fölé
Ilyen ár difi mellett mindenképp az oled.
Ár/értékben jobb az Lg oledje.
Ha csak MM vásárlás(mennyi a kedvezményed?) még ez is szóba jöhetne ha nem akarsz nagyobb összeget költeni [link]
Ezt most találtam jobban szétnézve.[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
gurus
aktív tag
válasz pingu22 #95160 üzenetére
Azt hogy nem tudod hol lehet ebben az árban megvenni az a te bajod. Nem ér 430.000ft-ot ez a tévé .Én jobb minőséghez szoktam
Quadgame94
őstag
Neked van ilyen típusú tévéd? Szerintem nincs csak írsz hülyeséget. "75QN95D 950 ezer forint" most ne az árával gyere,pont te ajánlgattad és mérted ehhez
kenicsab
tag
Samsung QN85D Samsung oldalon készülékbeszámitás: -75000ft
-RDD kupon% 15
-CRP KUPON %5
APPkupon 5%
és!!!!! Samsung a55 mobil 180.000ft ezt grátiszba kapod mellé[ Szerkesztve ]
-
Quadgame94
őstag
válasz Nobbigstein #95169 üzenetére
Van sok ilyen TV. BT 5.0 felett kell tudnia.
-
Nobbigstein
tag
Sziasztok!
Van olyan tv, amihez lehet egyszerre több bluetooth audio eszközt csatlakoztatni vagy lehetetlent akarok? Elsősorban vezetéknélküli fül/fejhallgatóra gondolok. TCL C735-nél nekem nem megy, csatlakoznak ugyan, hang csak egyiken van. Vagy van erre valami speciális beállítás?
Köszi! -
blueye
veterán
BB topicból:
"Alzán a 65" TCL 65T8B [link] 120Hz Qled TV alapból akciós, most ajándék +3 év TCL gari van rá (szumma 5 év), de viszi a GLAMOURNAPOK20 kupont is, így a vége 224.000 Ft. Elég jó a spec, és a vélemények is. Szeintem most BB."Régóta gondolkodom egy ilyen 65ösben. Elcsábuljak? Jónak tűnik az ár, pont 65ös fér be a két ablak közé. Ugye ez nem FALD, a C745ös a legközelebbi FALD árban hozzá (ha jól látom kb 70e HUFfal több, megér ennyit?)?
-
senior tag
válasz andrisms #95162 üzenetére
Ez nagyon off topik, de ezért jó ha van egy Gold vagy Platinum MasterCard bankkártyád, mert jár hozzá ‘legjobb ár garancia szolgáltatás’, ha online vásárlás után 30 napon belül olcsóbban megtalálod ugyanazt a terméket, akkor a különbözetet vissza lehet igényelni. Nekem már néhány alkalommal jól jött.
-
rainman72
Topikgazda
-
kenicsab
tag
Sziasztok!
Nos a mai árakon pl.:
Fizz - Samsung QN85D NEO QLED UHD Okos TV - 75", 4K, F Energiaosztály Termékkód: NRI3LYURC 589.999,- Ft
szerintem nem stimmel vmi.!Eurncs - Samsung QE75QN85DBTXXH 75" Neo QLED 4K Smart TV
699.900,- FtEurncs - Samsung QE85QN85DBTXXH 85" Neo QLED 4K Smart TV
899.900,- FtEurncs - TCL 75C765 75" 4K QD-MiniLed Smart TV
499.900,- FtEurncs - TCL 85C765 85" 4K QD-MiniLed Smart TV
749.900,- FtA belinkelt lengyel zlotyis árakat nem is említem, mert szerintem nem életszerű M.O-on szállítás és garancia!
Tehát mindenki a saját szemének higgyen és a pénztárcájának!
A mini Led VS. OLED pedig olyan párhuzam ma, mint a benzines és az elektromos autó, nem egy osztály sem tudásban sem árban!Szerintem,,,
-
rainman72
Topikgazda
Valaki akart 98s tvt a napokban.
Ennyiért már én is venném.
-
rainman72
Topikgazda
Ha valakit érdekel újra van
-
andrisms
aktív tag
500e Ft alá ment (493e Ft) a 65S90D ára, természetesen fél nappal azután, hogy már eleve akciósan vettem 530ért.
(Emagon elektro hétvége)
TCL-ek is vannak.LG honlapon is -15% van, a 65C4 most mondjuk ugyanannyi, mint pár napja, 510 kuponozva.
Vannak ajánlott beállítások az S90D-re?
-
soldi3r
veterán
válasz Quadgame94 #95159 üzenetére
Nem egyforman vagyunk beallitva. Az egy dolog, hogy megtehetnem, hogy akar 77G4-et vegyek, az meg egy masik, hogy meg akarom e tenni. A kulonbozetet el tudom kolteni masra/ertelmesebb/fontosabb dologra is. A nappalival meg nem tudok mit kezdeni, 4.2*8.2m, nem nagyon lehet maskepp elrendezni.
[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
pingu22
tag
Te magad se tudod mit akarsz, csak céltalanul fikázol egy jó tévét. Előszőr 75QN85-t írtál, ami 630k, de állításod szerint le lehet kuponozni 425-re, amennyiért a C765-t vetted (azért érezzük, hogy alapáron a Samu 200-al több). Továbbra is várom, hogy hol van annyiért Neo QLED, mert annyiért tényleg BB, ne titkold el. Most meg már 75QN95D-hez hasonlítod, ami 950ezer, több mint 2x ár amennyiért a TCL-t vetted.
-
soldi3r
veterán
Szerintem te elvesztel a beallitasi lehetosegek kozott. Igaz, en nem nezek sportot, de most kivancsisagbol raprobaltam. Hokinal, kosarlabdanal es focinal 1080 minosegben en nem latok problemat. Ha gondolod atkuldom a beallitasaim egy probara.
Ezert az arert szerintem nem lehet a kep minosegre panaszkodni.
En a betekintesi szog miatt fogom valoszinuleg visszakuldeni, IPS utan abbol nagyon gyenge. Eddig fel sem tunt, de eleg sokszor ulok a konyhaasztalnal, ami kb 45 fokos szoget jelent. Valoszinuleg egy C4-et kellene vennem.E30 (oo=[][]=oo)
-
Quadgame94
őstag
75QN95D 950 ezer forint Amit vettél az fele annyiba került. Persze én is akarok 20 milliós kocsit 10 millióért. Nevetséges amit írsz, főleg, hogy OLED-el hasonlítod össze, amihez hozzávagy szokva. C765 egy nagyon jó tévé azoknak akik egy sima FALD vagy direct led-ről váltanak. Nekik nem is opció az OLED és a Samu miniLED. Ha meg nem TCL-t vesznek akkor 75Q70D-t kapsz Samuból. Ha neked a C765 nem szép mit szólnál egy Q70D-hez
-
Celtis
veterán
Meglepő. Nekem C806-öm volt, ami a C765 elődje. Igaz, én is megszabadultam tőle, de teljesen más okból. Az első szoftver frissítés után kritikán aluli lett a működés, a netflix az akadozások miatt számomra nézhetetlen lett. (A C765 ugyanilyen) viszont pusztán a képminősége pazar volt, nyilván pl. az LCD betekintési szög korlátaival.
Nekem is van mellette itthon egy OLED, illetve egy G4-et vettem a TCL helyett, és így mondom amit mondok. -
soldi3r
veterán
Ezen mit kellene olvasni? Viszonylag dicserik a TV-t. Az osszes hatrany amit felsoroltak a google translate szerint:
Átlagos látószögek
Nincs felvételi funkció
Nincs DTS (akadályozhatja a házimozihoz való csatlakozást)
Ez mind igaz. Raadasul szerintuk sincs nagy kulonbseg koztuk, 7.1 es 7.4 pont. Azert a +25%-nyi zlotyiert ennyivel kapsz jobbat. Az ekkora LG C4 meg +3300 zlotyi, azert az tobb, mint 50% felar.Teszem hozza kicsit sem vedem a keszuleket. Nekem most jott meg a csere, de lehet nem tartom meg.
[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
pingu22
tag
Hol van 425-ért 75QN85 kuponozva? Annyiért tényleg jó deal lehet. Viszont ha a C765 képe nem tetszett, neked a QN85 se felelne meg, egyik sem OLED továbbra sem. Olvasd el még egyszer, nem hasonlítottam össze C4-el. Épp azt mondtam, hogy feleannyiért ne várjunk el C4 (vagy bármilyen OLED) képminőséget.
-
gurus
aktív tag
válasz pingu22 #95146 üzenetére
Hát nem , elolvasod ezt a tesztet itt Samsung QE75QN85DBT is veri ami most ugyanennyi kuponozva [link] [link] C4 véletlenül se akard összehasonlitani nem egy liga engem is ez tévesztet , ezekkel hasonlitották össze és jött az akció és csak utána olvastam róla majd szembesültem ma a valósággal
[ Szerkesztve ]
-
gurus
aktív tag
valós teszt róla [link] és nekem ennél még rosszabb a tapasztalatom
[ Szerkesztve ]
-
gurus
aktív tag
válasz Celtis #95130 üzenetére
én most küldöm vissza TCL 75C765 tévét 425.000ft-ért tudtam venni,felét se éri. aki ezt ajánlotta, vegyem magának kettőt vagy hármat .2 éves Lg oled oda-vissza veri képminőségbe nem egy liga.Ezek is hazudnak a számokkal mint annak idején a hangfalakkal " 20000watt" tudnak.kép minősége átlagos ,sport közvetítés nézése ocsmány stb...
[ Szerkesztve ]
-
nbl2
senior tag
Sziasztok!
Újra 15%-os hétvége az Lg-nel.
Csak 2024. december 6. 15 órától - december 9. 12 óráig.
Kiemelt ajánlataink csak hétfő délig, kivételes kuponkedvezmények az LG Webáruházban!Üdv,
Never give up!
-
Boonen007
őstag
válasz Quadgame94 #95110 üzenetére
Ez jobb valamiben mint egy LG nanocell?
-
gedudas
újonc
válasz Celtis #95116 üzenetére
Őszinte leszek, nem értek hozzá, viszont 10+ évvel ezelőtt azt tapasztaltam amelyik TV-k tudták a 100 Hz-et jobb volt képük sporteseményeket és gyors cselekményeket nézve.
Jelenleg két TV-je van LG 32LJ510U és Samsung UE32D5000. Mindig azt mondja hogy a Samsungnak mennyivel jobb képe van az LG-hez képest, de fogalmam sincs mi a valódi különbség a két TV között.
Tudnál javasolni konkrét típusokat? Szemből nézi 90%-ban és vegyesen nézi, sötétben is és lámpánál is. -
István 67
tag
válasz koppasz1986 #95131 üzenetére
Milyen beállításon van a box? 1080 50 hz vagy 2160 50 hz?
Elméletileg a hd adások 1980x1080 ba jönnek nem?[ Szerkesztve ]
-
István 67
tag
TCL 65C765 tulajok , ti milyen mozgásbeállításokat használtok ,mert nekem nagyon gyatra a kép a sportnál? Vagy ez ennyit tud mert akkor megy vissza én többet vártam.
-
Rick4
félisten
válasz kenicsab #95123 üzenetére
Hmm, lehet elírtam, felkerült a 75-ös, a 65-ös volt lent, de utána visszakerült a 65-ös, és hogy két éve épp hogy fotóztam, amikor a 75-ös lent volt, vagy fent volt, ennyi idő elteltével már nincs pontosan előttem, meg még beszéltek is hozzám, amíg írtam, és lehet felcseréltem a dolgokat.
Azért abban maradhatunk, hogy Stewie Wonderen kívül mindenki más elsőre kiszúrja, melyik az IPS.Celtis:
Eskü, én még sose láttam olyan IPS kijelzőt, ami teljes mértékben hozta az elvárhatót, és valamelyik paramétere ne lett volna valamilyen mértékben zavaró, vagy ez, vagy az, de a számomra fontos paraméterekből nehéz engedni, míg a kevésbé fontosakat lehet meg se látom, szóval mindenkinek más lesz az a néhány szempont, ami miatt dönteni kell, és a normális fekete mellett pont az oldalső betekintési szög volt mindig is zavaró, szóval ebben a tekintetben is a VA a tuti, leglaábbis az IPS- VA között.
A képen is látszik, oldalsó betekintésből gyakorlatilag 180°közeléből nézve VA esetén még mindig nincs színtorzulás, IPS esetén meg már szemből nézve, oldalra mozogva is előjön, ne kérdezz pontos szöget, de nagységrenddel nagyobb érték, miközben még sok más baja is van.
Én csak arra gondoltam, hogy ezt a tévét is 15-7-es közötti fényerőn használjuk, ami között a fényszenzor alapján automatikusan állítja, és világosban így is elég világos, tehát értherhetetlen, hogy ennél világosabb kijelző kelljen valakinek világos szobába.[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Celtis
veterán
-
leonel
aktív tag
Sziasztok
6 éve az itteni segítségetekkel vettük meg a Sony 65xe8577 tv-t.
Azóta is hiba nélkül működik és nagyon szeretjük.
Felmerült egy olyan lehetőség, hogy ezt átköltöztetnénk a hálóba és a helyére egy 75-ös kerülne.
Ebben kérnék ismét seítséget.
Legalább olyan technikai szintet / minőséget szeretnék venni most mint amit 6 éve az a tv képviselt.
Sok 4k-t nézünk de tv adás is van télen bőven (nyáron szinte be sincs kapcsolva )
Media Markt lenne a preferált mert kaptam ajándék utalványt.
Árban kb 500 lenne a max fájdalom küszöb de meggyőzhető vagyok rugalmasság terén a ha ár / érték arány ugrás miatt megéri még nyújtani a kereten.
Mit javasolnátok?
Ui: nem lenne baj ha végre tudná a nappali tv is az AirPlay-t.
Köszönöm!www.wrcauto.hu - autóalkatrészek legolcsóbban
-
Rick4
félisten
válasz Vhiktor #95121 üzenetére
Pont ezen a véleményen vagyok én is, sajnos teljesen véletlenül nyúltam bele, két éve a 65-öst akartam cserélni, mentem a 75-ösért, mivel elképzelni se tudtam, hogy képes lesz valaki még IPS-sel tévét csinálni, pláne a Samsung, még utána se néztem, kifizettem, hazajöttem, itthon kicsomagolom, és egyből láttam az ocsmány képet, na bazz, ez IPS. Csináltam pár fotót, és már csomagoltam is vissza.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Vhiktor
veterán
Ipst már nem is szabadna gyártani. A legnagyobb hulyesegek azzal kapcsolatban vannak összehordva.
Sokszor még minileddel megtamogatva is vállalhatatlan kepe van.[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Rick4
félisten
válasz Celtis #95116 üzenetére
Ez a VA- IPS megközelítés elég messze áll a valóságtól, a mai tévék bármelyike tudja azt, hogy verőfényes napsütésben megfelelő fényerőt produkál, ezért IPS-re szűkíteni, amikor pont az ad kontrasztosabb képet, és jobb feketét, pláne oldalról nézve, konkrétan a másik félrevezetése.
A képen két Samsung Tv látható, az alsó egy IPS paneles 75"-os tv, felül VA paneles 65-ös tv látható, Megdöbbentő, hogy mennyire rossz képe volt sötétben valamint oldalról az IPS kijelzőnek, de még az ember arcán is látható, mekkora a kontrastztbeli különbség amellett, hogy a környezet a VA panelen 3 árnyalatnyival sötétebb. Másnap már vittem is vissza az üzletbe, mivel itthon derült ki, hogy nem VA, hanem IPS van benne... Természetewsen a fotó előtt a kész készülken sz össze beállítás ful lazonosra be lett állítva, tehát nincs egyiken feltolva, másikon levéve a kontraszt...
Volt erről szó már 2 éve is.
[link][ Szerkesztve ]
-
klimokrisz
tag
válasz INGJOKE #95103 üzenetére
Nem tudom a kérdésedre a választ, mert még nincs TCL TV-m. Szeretnék venni, de jó lenne, ha az ára lemenne olyan 30-40 ezer forinttal (a szüleimnek egy TCL 43C655 magamnak egy TCL 55C765-öst).
A legkisebb merevlemezeim a mai naptól 8 TB-osak, a legnagyobbak pedig 20 TB-osak.
A pendrive-ok közül a legkisebb kapacitású nálam 1 TB-os.A Samsung tévém minden fájlt lejátszott, de ott is formázni kellett más formátumba. Utána minden film tökéletesen ment, még a GoPro 11-es 4K-s videóim is.
[ Szerkesztve ]
„Pénzen nem lehet boldogságot venni! (de Tech cuccokat igen, és az majdnem ugyanaz... :-D )”
-
Celtis
veterán
válasz gedudas #95112 üzenetére
Semmi jelentősége tv nézésre a 100Hz-nek. Legfeljebb ha sokat néz focimeccset a nagyi és mozgásinterpolációt akarsz használni az elmosódás csökkentéshez.
Nem azt akarom mondani, hogy olcsóbb 50Hz-est vegyél, csak ez szerintem nem fontos szempont.
Ha sötétben szokta fúleg nézni és szemből, akkor VA paneles legyen, ha meg megy mellette a lámpa és sokat mászkál, akkor talán inkább IPS. -
mcsm88
senior tag
válasz Quadgame94 #95109 üzenetére
Rendben, köszi. Akkor arra cserélem.
-
gedudas
újonc
Sziasztok!
Idős nagymamának keresek 40-43'' közötti TV-t, kifejezetten TV adás nézésére 130-140 000 Ft-ig. Jelenlegi TV: Samsung UE32D5000
Próbáltam ennek a Samsungnak (UE32D5000) a specifikációjából kiindulni, azonban ebben az ársávban nem igazán lehet találni 100 Hz-es (vagy a fölötti) képfrissítési frekvenciával TV-ket.Milyen készüléket ajánlanátok?
Köszönöm! -
andrisms
aktív tag
válasz andrisms #95065 üzenetére
Megnéztem Alzában az összes kérdéses TV-t.
A C765-öt gyorsan sikerült kizárni, a jelenlegi C835-ről a C855 lenne miniLED-be(véleményem szerint) a minőségjavulás, az viszont árban már teljesen S90D szint.
Volt kiállítva még 65C845, az sem volt rossz amúgy.Így a Samsung 65S90D marad, ott olvastam még a DTS hiányról a DV-n kívül.
Letöltött tartalomnál kell erre figyelni, szolgáltató, streaming szolgáltatás során nem lesz problémám?ui: érdemes rá biztosítást venni? Két gyerek mellett elég vékonykának tűnik a panel. MM garancia Plusz Gold mennyi lehet?
[ Szerkesztve ]
-
mcsm88
senior tag
válasz Quadgame94 #95088 üzenetére
A te általad ajánlott QLED-es 43C655 TLC és a nanocelles LG 43NANO81T3A közül is a TLC a nyerő?
10 k van csak közöttük. -
veterán
válasz klimokrisz #95090 üzenetére
Mekkora méretű pendrive/külső vinyót ismer még fel?
-
So5ika
tag
válasz tigribigri #95097 üzenetére
+1
UHD dimming egy szoftveres dimming technológia, Samsung fejlesztés [link]
A youtube-os tesztekben nem csak fényerőben, hanem színtelítettségben is jobbnak értékelték a Q60D-t. Rtings teszten is elég jó értékelést kapott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Viccrovat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest