Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ZIDOO médialejátszók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD FX
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
clyvejhamma
aktív tag
válasz spleenszuru #94885 üzenetére
Nekem is ez volt, majd beírtam az utcanevet a következő sorba és egyszer csak jó lett.
[ Szerkesztve ]
-
rainman72
Topikgazda
Nem jelzik sohol a panel tipust.
De ha megnézed élőben észrevehető a fakulás oldalról azért is írtam,ha van rá lehetőség.
Philipsből lett volna google tv tavalyról de kifutottak.
Az idei Titan Os se annyira rossz,habár még nem próbáltam.
Alap szinte a webOs is döcögős főleg a menüben.[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
veterán
válasz spleenszuru #94885 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
rainman72
Topikgazda
50" mindenhol VA panel.
Szóval akkor 55" kellesz a betekintesi szög miatt.
Én jobbnak tartom a Philips IPS paneljeit meg a képfeldogozást mint az Lg-ét azonos ár szinten.
De ha csak tv adásra kell akkor azok is jók lehetnek.
MM szerintem van mind2 márka kitéve meg kellene nézni,mert előfordulhat az is hogy VA van bennük.[ Szerkesztve ]
-
spleenszuru
őstag
Ne haragudjatok, hogy ezzel offolok, de feltételezem itt már többen rendeltek TV-t Alzáról.
Most akkor ez azt jelenti, hogy ide nem hajlandók kiszállítani? Nem bírom értelmezni, de a megrendelést egyébként engedné elküldeni.
"A választott kiszállítás limitált az előző lépésben megadott irányítószám/ város esetében. Adj meg egy másik irányítószámot/várost. Adj meg egy másik irányítószámot/várost."
4032 Debrecen lenne, a szállítás módja pedig ez, mivel más opció nincs is:
"Háztartási készülékek és ömlesztett termékek kiszállítása
Házhozszállítás"Malaka!
-
wocsok17
tag
válasz tigribigri #94873 üzenetére
oké, ezek egyik se, de akkor melyik?
-
celf
őstag
válasz tigribigri #94567 üzenetére
én megelégednék itthonra vele amúgy. de anyósnak ez nem lesz jó, mint kiderült számomra, ő oldalról is nézi a TV-t, amikor másik szobában van.
amúgy ma egy 65 colos Philipset láttunk vendégségben. az is IPS panel lehetett, mert nem változott a képminőség oldalról. majd elkérem, pontosan, milyen modell volt.
anyósnak igazából szerintem mindegy amúgy, nem fog 4k vagy 8k-s filmeket nézni a közeljövőben. csak oldalról ne legyen a hírekben a beszélő figurának falfehér színe... -
pinnacle
nagyúr
válasz AxBattler #94868 üzenetére
Köszi! Ez Flicker Free, PWM mentes, RGB elrendezésű? Milyen panel van benne? Elsőről nem találtam panel információt, a másodiknál nincs feltüntetve (lehet ez piactól függően változik?), a harmadiknál IPS-t írnak.
Egyszerűen nincs Flicker Free, PWM mentes, RGB elrendezésű monitor ebben a méretben. Mindegyikre panaszkodnak. Érthetetlen módon BGR elrendezésűek, ami rontja az olvashatóságot. Ha lenne TV a fenti tulajdonságokkal, az megfelelne nekem. Legfeljebb visszaküldöm ha a fáj a szemem tőle.
Quadgame94 úgy emlékeztem, ezek szerint rosszul, hogy a VA nem csak kontrasztban, hanem abban is jobb az IPS-nél, hogy egyáltalán nem tud beégni. -
Imike55
csendes tag
Sziasztok!
Kérésem lenne.
Egy 75" tv-t kombi személyautóval el lehetne hozni kiszállítás helyett? (Citroen C5 X7)
Köszi! -
Vhiktor
veterán
válasz Funthomi #94877 üzenetére
S90d-nek jobb a kepe a qd oled panel miatt.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Funthomi
aktív tag
Sziasztok!
LG Oled 65 C4 és Samsung QE65S90D között vacilálok. Utóbbi ugye nem támogatja a Dolby Visont és DTS-t. Fogalmam sincs mennyire fájna ezek hiánya es mindezek mellett jó döntés lehet-e a Samu. (Van egy Samsung soundbarom, ami viszont tudja a DTS:X és Atmost.)
Jöhet pro/kontra hátha tudtok enyhíteni a "szenvedésemben".
Köszi!
Üdv!YOLOska
-
wocsok17
tag
Sziasztok!
Ebben kérnék segítséget:
1. Tévére szánt összeg, forintban? kb 300e, 350 max talán
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport) Filmnézés, néha sport
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál? 3-4m 65"
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este? Ez teljesen változó, de talán inkább este
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e? Szemből, többen
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.) Nas-ról egyen meg kb mindent is
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.) pár usb, utp (Wifi)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen? inkább középen, vagy falra raknám, ha lehet
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.) LG, Sony, Philips (Csak samsungot ne)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.) mindegy
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)? inkább újAz előbb néztem 2 LG-t a mediában: 65 QNED80T3A, illetve 65NANO81T3A Ránézésre jók lehetnek.
Ha van jó ajánlat szívesen veszem.
Köszi -
Bogdán Máté
csendes tag
Sziasztok! Hisense E7NQ modell esetében esetleg tudja valaki, hogy mekkora a belső tárhely mérete? Köszi előre is.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! 42- 43"-as méretben keresek monitort, ami Flicker Free, PWM mentes, RGB elrendezésű a jó szövegolvashatóság miatt. Az a gond, hogy ilyen monitor nincs vagy csak nagyon drágán. Viszont úgy néz ki, a TV-k közül csak a Sony tudja ezt. Abban kérem a segítségeteket, hogy ez a három TV is ilyen lehet, tesztben nagyobb méretet néztek ( a vastagítottat tesztelték, de más a panel mérettől függően), illetve milyen panelesek? VA ugye nem ég be, az IPS-el ellentétben? Nem is értem, hogy monitorban miért nincs ilyen. Ott a BGR elrendezés van ebben a méretben, ami rosszabbul olvasható.
[ Szerkesztve ]
-
milan26
senior tag
válasz Beer-Beep #94858 üzenetére
Akkora méretben valószínűleg mindegy a felbontás, és a panel is, idősek a szemük miatt nem fogják érzékelni a különbséget. Youtubeot viszont szerintem nem tudja, én buta tévének nézem. Ha szánsz rá többet, akkor az előttem ajánlott TCLt vagy Hisenset válaszd. Ha kevesebbet költenél, akkor esetleg menj be egy Auchanba, és nézd meg a sajátmárkás Qilive tévéket.
[ Szerkesztve ]
-
athlasz
csendes tag
Sziasztok!
Kellene egy új TV, "75" méretben. Kicsit visszaolvasva most úgy látom a c765 a bestbuy 500 ezerért, meg is néztem tegnap a helyi Euronicsban, tényleg meggyőző képe van. A garival kapcsolatban régebben olvastam hogy Alzáról ajánlott inkább rendelni az Euronics helyett, mert ott 5 évet adnak. Ez hogy is van pontosan? Alapból annyi jár, vagy regisztrálni kell valahol, ha pedig regisztrálni akkor hogyhogy az Euronicsosat nem lehet?
illetve melyik az a Samsung és LG típus ami tudásban, képminőségben most megegyezik a c765-tel?
Köszi szépen! -
llacee
őstag
Sziasztok!
Hálószobába sorozatnézős TV-t szeretnék venni 43"-os méretben.
Elvárás, hogy appként elérhetők legyenek a főbb stream szolgáltatók és Bluetooth füles is csatlakoztatható legyen.
Egyéb kütyük áttalában Samsungok a lakásban, de ha indokolt akkor talán az LG-t kipróbálnám.
Kb 120-130eft a keret, ezekből melyik, amelyik kizárt, vagy ajánlott:Samsung UE43DU7172
Samsung UE43CU7092
LG 43NANO82
LG 43UR78003Köszönöm!
-
Beer-Beep
csendes újonc
Sziasztok!
Idős szülőknek keresek LED TV-t, ami egy kb 20 éves CRT-t váltana le.
1. Tévére szánt összeg, forintban?
40.000-100.000
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
tévénézés
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
Kb. 3-5 méterről néznék, így min 32" kellene, de még 50" alatti és legyen Full HD
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
kb. 70-30% nappal-este
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
többnyire szemből, de előfordul, hogy oldalról (kb 45°-os szögben) is nézi valaki
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
jelenleg csak vodafone médiaboxon keresztüli tartalomfogyasztás megy, de lehet, hogy később lenne youtube-ozás is.
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
semmi extra
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
mindegy
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
mindegy
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
-
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
csak újLesz dec 5-től a Pennyben egy Orion HD Ready LED TV 39.999-ért (OR17RDL típusra tippelek) ezen gondolkoznak, de én nem vennék TV-t élelmiszer-diszkontban, meg szerintem a HD-ready felbontás és a TN panel már kissé idejétmúlt.
Előre is köszi! -
Drej
újonc
Milyen TV-t ajánlanátok?
Maximális méret ami elfér 50 inch. Felhasználás fele filmek / fele konzol.
Egy viszonylag világos szobába kerülne.
Én ezekben gondolkodtam:
LG OLED48C
Samsung QE50QN90D
Samsung Serif QE50LS01D -
nobodyy
csendes tag
válasz rainman72 #94845 üzenetére
Valószínűleg igazad van. De mivel nem én magam fogom szállítani hanem egy olyan ember akinek ez csak egy munka. Ennyi erővel minden TV doboz nélkül érkezne mindenhová.
Szóval ha esetleg valakinek van feleslegessé vált doboza (LG, mivel a kialakítás valószínűleg nem változott sokat) az kérem írjon. Előre is köszi!
-
Mofarguru
csendes tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok és a tanácsotokat szeretném kérni.
- 55"-ban gondolkodom
- Mivel eddig az LG bevállt maradnék ezen márka mellett
- Filmezés + játék (PS5) az elsődleges illetve MacBook-ot is szeretném rajta használni
- A keret rá kb 350-380eAz alábbiakat néztem ki amik ár/érték arányban jónak néznek ki, de érdekelne a véleményetek.
1.) 55" LG OLED55B43 (370e)
2.) 55" LG OLED55C31LA (350e)Előre is köszönöm!
Üdv.:
Mofa -
Julian86
kezdő
Sziasztok!
TCL 65C655 vagy Hisense 65U7KQ? most egy árban vannak, az itt olvasottak alapján mindkettő ajánlott, de ha választani kell akkor melyik a jobb a kettő közül ? -
poat88
lelkes újonc
Akkor a full sztori. Hisense 32A4K vagy Sharp 32FH2EA. Hisense nem is volt, Sharp-ot visszamondták...
Akkor Tesla. Meg Dyras ott van mellette, megnézem ha már arra járok, jön az eladó. Nincs távirányító, valahol megvan. Nem gond, van rajta gomb. Nincs gomb, úgy is szar, ne vegyél ilyet van Samu. Aznemkell.
Nem is nagy az a 32", úgy hogy miközben én kerestem a tv-k adatait, mert az eladók ellentmondtak egymásnak, találtam mást, szembejött, megtetszett.
Rendeltem TCL 32S5400A-t... azt nem mondom hogy ide is ér, de én várom... továbbra is kíváncsi vagyok, milyen a Tesla működés közben... állítólag szerb szar...[ Szerkesztve ]
-
rainman72
Topikgazda
válasz nobodyy #94841 üzenetére
Tőlem vittek el 65s-75s tvt is
2-300kmre befektetve autóba,csomagolás nélkül.
Ha annyit bír akkor a dupláját is vagy többet is.
De ha betekered egy plédbe és teszel valami puha dolgot a kijelezőre és beállítod a hátsóülésre úgy is jó.
Persze nem vagyunk egyformák,majd átgondolod.De ha muszáj lenne én kivénném akár németbe is így.[ Szerkesztve ]
-
vata666
tag
válasz Quadgame94 #94840 üzenetére
+1
Vata666: Samsung 77S95D, LG OLED48A13, Asus vivobook S15, Xiaomi pad 5 256 GB, Apple iPad Air 2020 cellular, Yamaha RX-V6A, Dali spector 5.1, Dali atmos, Yamaha Yas-306, Yamaha musiccast 50, Yamaha musiccast 20, JBL tune 770nc, Zidoo Z9X, DS 918+ NAS, Samsung Galaxy S24 ultra, Xiaomi AX3600
-
Vhiktor
veterán
válasz csibak #94838 üzenetére
S95, ha nem kell dolby vision.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
csibak
csendes tag
Sziasztok!
Melyik OLED tv-t javasoljátok?
Én ezeket néztem:
Samsung QE65S95DAT
LG OLED65C41LA
mindkettő 550 ezer környékén van. (Ez a keretem kb.) -
nobodyy
csendes tag
Sziasztok!
Egy LG 55" TV-t (NANO793NE) szeretnék költöztetni de a doboza már nincs meg. Van itt valaki aki mostanában vett hasonló TV-t (hasonló dimenziókkal rendelkezik) és nem kell már neki? A hungarocell keret ne legyen törött.
Helyileg Budapesten.
Egy ilyen TV: [link]
Előre is köszönöm! -
Quadgame94
őstag
válasz Anonymus23 #94824 üzenetére
Nem lutri. A kártya is tudja, a TV is tudja, a kábel is tudja. C764 jobb mint a 805. Rendeld be ha azzal sem jó akkor a kártyád a rossz.
[ Szerkesztve ]
-
05Steve
tag
összehasonlítottam a Samsungot és a TCL-t, nem vagyok márkahű, a Q60 és a C655 közt óriási különbséget nem látok, melyik lehet a jobb? (összehasonlítás alapján a TCL 60hz es képfrissítése jobb illetve 2x15w a hangszóró), tizen illetve google rendszer közt nem tudom milyen különbség lehet
-
rainman72
Topikgazda
-
Bogdán Máté
csendes tag
Sziasztok! Nem tudja valaki véletlenül, hogy a Sharp 50GP6265ES-ben hány GB RAM és mekkora tárhely van? Egy bluetooth verziószám már csak a hab lenne a tortán 🎂
[ Szerkesztve ]
-
05Steve
tag
Sziasztok,
gyerkőcnek kellene karácsonyra egy 43" os tv,
ár max 140 ezer, ár/érték szerint keresem a legjobbat
netflix, max, disney, prime menjen rajtafalra lenne felfogatva esetleg egy tartó ajánlat is jó lenne
köszönöm
-
Anonymus23
veterán
válasz Quadgame94 #94823 üzenetére
A C735-ben HDMI 1 és 2 is tudja elvileg a 4k@120Hz.
Anno itt kérdeztem vásárlás előtt, hogy mit érdemes venni, amivel működika 120Hz, akkor jött ez az ajánlás (amúgy a TV-vel semmi egyéb gond sincs), majd amikor a problémával jöttem, akkor meg az volt a válasz, hogy az nVidia miatt nem megy és nem is fog
Rengeteget kerestem erről neten és sokan mások is küzdöttek ezzel a gonddal (nem feltétlenül csak TCL TV-vel).
De még garanciális, szal most beküldtem egy hibajegyet, meglátjuk mit reagálnak.Igazából ha lutri ez a 120Hz PC-vel (és most nem a syncről van szó), akkor számomra nincs értelme váltani, mert amire használom (2. monitor, filmnézés, ritkán TV) arra ez is megfelel...
Szerk:
Még a C805-öt javasolták esetleg, azt nem tudom, teszteket nézegetek, de játéknál mindenhol a konzolt értik ahogy látom...[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
Quadgame94
őstag
válasz Anonymus23 #94822 üzenetére
C655 a legjobb innen.
C735-nek elvileg van egy db hdmi 2.1 kimenete szóval ja eléggé fura amit írsz. Miért nem gariztattad?
Mindenesetre van igen hdmi 2.1 tévé nyílván. C765 például ajánlott mindenképpen.
-
Anonymus23
veterán
Üdv!
Költözés miatt kellene édesanyámnak egy 55" TV, mert a korábbi (egy régebbi 32" LG) már nem lenne elég nagy ahonnan most nézné, az majd megy ki a konyhába, vagy lesz vele valami.
Túl sok elvárás nincs, digitális kábelTV adás menjen rajta, normális képminőség.
Ilyeneket néztem:
LG 55NANO81T3A
Samsung QE55Q60CAUXXH
TCL 55C655Amin gondolkoztam, hogy nekem van egy kb 1 éves TCL 55C735, amit azért vettem, mivel ez tudja a 120Hz-t, de mint kiderült PC-vel nem hajlandó működni, van hogy órákig jó, de utána 1-2 percenként eldobálja a jelet (több minőségi kábellel kipróbáltam, sok mindent végigpróbáltam, de neten nézve sokan problémáznak ezzel) így visszaálltam 60Hz-re, és arra gondoltam, hogy megkapná ezt, ha lenne olyan TV amit vennék helyette, ami PC-vel tudná ezeket a paramétereket, amit a TCL tud, azzal együtt, hogy működne a 120Hz!!! Van esetleg ilyen TV, aminél ez valóban így van? (nVidia 3070Ti van a gépben)
;) - The Power of the Light Side
-
Kickass
őstag
válasz Ron Swanson #94818 üzenetére
Az ideje nem érdekel és elvileg kötelességük is biztosítani. Jobb helyeken külön felhívják a figyelmet, hogy a terméket ellenőrizd a futár jelenlétében.
Mire kibontjátok ki van fizetve, vagy a futárnak vagy előre. -
rainman72
Topikgazda
-
senior tag
-
Kickass
őstag
válasz spleenszuru #94815 üzenetére
Ki kell bontatni a futárral és megnézni. Nekem eddig mindig kibontották és megnézhettem a kijelzőt. Ez nem Alza függő, bárhonnan rendelsz, így járj el.
[ Szerkesztve ]
-
rainman72
Topikgazda
válasz spleenszuru #94813 üzenetére
Ha így állsz hozzá akkor lehet sose lesz tv-d
Nekem kb 30-40 tv jött már futárral minden honnan sose volt baj.
Persze néha biztos vannak kivételek.
Azért az emberek döntő többsége még mindig így rendel tvt.Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
veterán
válasz spleenszuru #94813 üzenetére
Az alzán jelen pillanatban a "be nem vált ajándék kicserélése utalványra január 31-ig" opció ingyenes. Tehát a 2 hetes normális pénzvisszafizetős elállás felett még egy ilyen is adott. 2 hónap alatt vélhetően kiderül hogy bejön-e amit vettél.
Ez egy jó dolog. -
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Alzaról szabad TV-t rendelni kiszállítással? Van bárkinek rossz tapasztalata?
Az egyik kinézett modellem elfogyott sajnos a helyi MM-ből, így lehet, hogy mégis rendelnem kell majd, pedig félek tőle.Vagy inkább kérdezem úgy, van-e olyan webshop, ahonnan semmiképp nem ajánlott kiszállítással rendelni?
eMagon is van jobb áron, de sok rosszat hallok róluk manapság.
Malaka!
-
Marc22
csendes tag
Hisense U7NQ 4K UHD:
Nem tudok lejátszani NAS-ról 4K tartalmat!
Lefagy indulás után 3 másodperc után. -
GGery0704
csendes tag
Sziasztok!
Netflix/youtube felhasználásra a nappaliba keresünk egy elég alap tv-t. Nem is értünk mélységében hozzá és tényleg csak elég alap dolgokra használjuk.
Távolság és hely alapján egy 65-ös férne el.
Összegben 250 környékén szánnánk rá nagyjából. Köszi előre is ha valaki tud segíteni. -
Quadgame94
őstag
válasz sbi85g #94805 üzenetére
Ez a processing egy totál legenda. Normál tartalomnál nincs előnye a Sony-nak, talán ha nagyon alacsony felbontású tartalmat nézel... de olyat miért néznél? QN90D +180 ezer Na igen.
Vedd meg ha neked nem tetszik akkor van 14 napod visszaküldeni. Én nem próbállak győzködni. Papíron a C765 sokkal jobb TV.
-
sbi85g
csendes tag
válasz Quadgame94 #94804 üzenetére
Azzal meg nem lenne bajom, hogy tavalyi.
Inkabb csak az ilyen hozzaszolasok bizonytalanitanak el amiket olvasok pl redditen: "Don't get hung up on mini led. There's build quality, UI, processing. TCL doesn't come close to Sony." / "If on the same price you can buy a QN90D that would be the better choice, X90L is also pretty good but not as vibrant and punchy, just has better proccessing. (versus the TCL C765)"
[ Szerkesztve ]
-
sbi85g
csendes tag
válasz Quadgame94 #94798 üzenetére
Hmm na most aztan ujre kell ezt gondolnom . Koszi a tippet.
Nem igazan tudok mondani erveket a C765 ellen. Erdekes, hogy olcsobb is mint a C845.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jövedelem
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest