Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainman72
Topikgazda
válasz
funkmester #93297 üzenetére
Ez nem 🤣🤣
-
funkmester
aktív tag
Üdv, milyen oldal foglalkozik a tv-k processorainak mérésével? Milyen gyorsan toltik be a kulso hdd-t, mennyire gordulekeny a filmek kozbeni tekertetes, mennyire siman mukodik a rendszer...ha ninca ilyen, mely markak jobbak ilyen tekintetben?
-
rainman72
Topikgazda
válasz
Vismajor01 #93288 üzenetére
Én nem
Van 2 TCL is
Igaz nem 20ezer anyiért nincs normális. -
btoth0413
kezdő
Márkában a Samsung a legjobb
-
Petyás
tag
Sziasztok!
Karácsonyra meg akarom magam lepni egy TV-vel, ehhez kérnék némi segítséget.
200 000 Ft
film pendrive-ról, vagy számítógépről, esetleg YouTube
3 m, 55"
többnyire délután, este (nem süt bele a nap)
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
Szemből, ketten
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
-
-
-
képminőség, tartósság
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
-
újKb erre a kettőre jutottam: (TCL 55C745, Hisense 55U7KQ)
https://www.displayspecifications.com/en/comparison/2dd0259f1c
Ahogy olvasom a topikot a 745 jóval többször javasolt, de a fenti összehasonlítás alapján nekem ez messze nem ennyire egyértelmű.
Ha a képminőség és a hang (mert nem lesz hozzá külső hangforrás) fontos, akkor melyik a jobb?Köszönöm!
-
a347
aktív tag
válasz
Vismajor01 #93290 üzenetére
Akkor valszeg a tv is olyan volt.
-
a347
aktív tag
válasz
Vismajor01 #93288 üzenetére
Ez így nem teljesen igaz. Egy 20-30 ezer forintos soundbárnak igazi fos doboz hangja van. Egyszer muszájból vettem egyet, bekötöttem, meghallgattam majd azzal a lendülettel ment vissza a dobozába.
-
kdavid13
csendes tag
válasz
Quadgame94 #93284 üzenetére
Azt olvastam, hogy Max és Skyshowtime appok nem futnak rajta. Melyik lenne a következő best buy? C655
-
GS S
csendes tag
válasz
Quadgame94 #93247 üzenetére
...de hogy ennyire azt nem gondoltam.
Ma meghallgattam pár tv-t, ez valami förtelem.
A 14éves 26"os sony hangját minőségben talán eléri a 3-400eFt-os batár nagy Lg-Samsung.
Még picit reménykedek hogy a sony-t vissza tudjuk imádkozni az élős sorába, de ha nem akkor ebből nem várt mértékben zsebbenyúlós nagy tv lesz. :-(
Külön soundbar ellen meg túl nagy a tiltakozás. -
kdavid13
csendes tag
Sziasztok!
Telekomnál lenne 35k kedvezményem, szeretnék max. ~235k listaáron vásárolni TV-t. Köszi a segítséget! 🙂
~235k
Streaming (film, sori), sport (Telekom)
2,5m / 50-55"
50-50%
Szemből
-
Optikai (soundbar)
-
-
-
Telekom kínálatából újPár darab a kínálatból:
Samsung QE55Q60DAUXXH
Sony Bravia KD55X75WLPAEP
Philips Ambilight TV 55PUS8079
Hisense 55U7KQ
LG 50QNED80T3A
Philips 55PUS8518/12
TCL 55C645
TCL 55C655 -
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Tanácsért és segítségért fordulnék hozzátok.
A nagylányom szeretne egy tv-t a szobájába, amin leginkább streaming szolgáltatói műsorokat nézne. Ám még befolyásoló tényező, az a méret, fali konzolon lenne, max 26" átmérő jöhet szóba
A kérdésem a következő lenne.
Van egyáltalán ilyen tv, vagy inkább egy monitor jöhet szóba valami okosítóval? Ez esetben mire figyeljek a monitornál?
Egyéb ötlet is jöhet.
Totál tanácstalan vagyok.
Nagyon megköszönöm, ha tudtok segíteni. -
soldi3r
veterán
válasz
Vismajor01 #93279 üzenetére
Kinaiaknal nem feltetlen kell logikat keresni.
-
makoss
veterán
válasz
Quadgame94 #93272 üzenetére
Zóna tv: akkor nem izgat
egyszertalánvaalmikorhaugyvan: Január -
Quadgame94
őstag
válasz
Jakab66[hun] #93271 üzenetére
Az a QNED91 is gyengébb TV mint a C765. Mindösszesen 160 zónára van osztva
A C765 pedig 1008! Nem azt mondom hogy csak ez számít de azért ez már durva differencia.
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
Quadgame94 #93267 üzenetére
Huha sima alap led-et nem szeretnék ami most van az is az, és na láttam másnál, hogy milyen szép is tud lenni egy tv képe.
Igazából nem zárkózok el másik márkától, ha jobban megéri ár érték arányban.rainman72:
A kedvesemnek már ezt az 1000 eurós dolgot is nagyon nehezen sikerült beadni, főleg hogy ő kb soha nem TV-zik.(De azért még futok egy kört, hátha nem tudja mennyi volt a túlóra pénzem a múlt hónapokban)
-
makoss
veterán
válasz
Quadgame94 #93267 üzenetére
Mi lenne ez a zóna?
Rákerestem de valami zóna tv csatorna jött be -
rainman72
Topikgazda
válasz
Jakab66[hun] #93266 üzenetére
Ha Lg akkor pótold meg erre [link]
Vagy ha kapható akkor még a 65Qned863RE. -
Quadgame94
őstag
válasz
Jakab66[hun] #93266 üzenetére
Szia. 1000 eur, vagyis 400 ezer forintért nincs csak alap LED TV 65 inch méretben LG fronton. Elég szégyen de ez van. Én messziről kerülném. Ha jó képminőséget akarsz akkor 65C765 úgy szétalázza az összes LG-t (kivéve OLED) hogy csak na. Samu is totál gyász.
LG 65QNED86T3A 380K - Alap LED TV - gyenge kontraszt és fényerő.
TCL 65C765 400K - több mint 1000 zónás miniLED, remek kontraszt és hatalmas fényerővel. -
Jakab66[hun]
senior tag
Sziasztok!
Régebbi LG tévémet szeretném újabbra, nagyobbra cserélni, és ebben kérném a segítségetek. Listázom a válaszaim az összefoglalóban feltett kérdésekre.1.: összeg max 1000 euroig
2.: mire használnám: konzol játék, netflix, youtube, esetleg a pc rádugnám szimulátorozashoz.
3.: 3-4 méter távolságból nézem átlagosan, a mostani 49-est kicsinek találom (sokszor van nem tudom elolvasni a feliratokat stb) ezért 65 colosra gondoltam első körben
4.: inkább sötétben nézem többször
5.: szemből nézem, és többnyire egyedül
6.: alap appok fontosak, amiket a legtöbb tv már tud netflix, youtube, iptv, disney
7.: csatlakoztatás hdmi a konzolnak, illetve usb ha pendriveról szeretnék filmet vagy zenét
8.: talp elhelyezése igazából nem mérvadó
9.: márkák közül az LG vált be nekem eddig nagyon szeretem, van egy samsung is otthon, sokkal lassabb, kevesebb beállítási lehetőség van (pedig drágább volt mint az LG)
10.: külön igényem nincs, a mostani légegeres távirányító se nagyon van kihasználva, legyen szép képe színei feketéje, illetve jó ha alacsony a válaszideje a játékok miatt
11.: inkább újat szeretnékElőre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat, ajánlásokat!
-
beer1
aktív tag
válasz
Quadgame94 #93222 üzenetére
Basszus ez eszembe se jutott😮
Mint írtam gyári távirányítót keresek nyilván behoz mindenféle oldalról hasonló távirányítót, de elég kamu oldalak. Ok talán az alzas nem lehet rossz. Gondoltam nem csak nekem ment már tönkre és konkrétumot tudnak irni, hogy innen vettem ez ugyan olyan stb. -
Azie
őstag
(meg is őrülnék, ha bárki rendezgetné a szobát - mondjuk nincs akkora, hogy nagyon lehessen rendezgetni
)
én a kisebbet vettem, de rezgett a lécha meg tudtam volna nézni a két tvt egymás mellett, akkor lehet más a döntés, de az USB3.0 és az android 12 azért fontos nekem - elvileg másikon is frissíthető 12-re, de azért jobb a békesség.
múlt héten elmentem köki euronicsba megnézni, de 7kor már zárva voltak. -
binko
újonc
Mivel félévente átrendezzük a szobát (nők
) ezért is írtam azt, hogy a méret annyira nem fontos, mert bármikor lehet belőle megint 3 m távolság. Igazából a kérdés arra vonatkozott (főleg 745-805 viszonylatban), hogy ugyanannyiért a kisebb jobb techet, vagy a nagyobbat vennétek. A távolság igazából nem lényeg.
-
sandró60
addikt
válasz
breezer88 #93254 üzenetére
Én úgy oldottam meg(Philips),hogy a kiszállító cég embereivel "megbeszéltem",hogy segítsenek.Amúgy a feleségemmel 75+ vagyunk.Azért hogy gördülékenyen menjen neked a helyet biztosítani kell,ne akkor történjen amikor már itt vannak.
A fizikai munkát ők végezték.Sikerűlt helyre tenni -
S.Zoliy
tag
válasz
breezer88 #93254 üzenetére
Szia. Nekem 55" volt eddig, azt nehezen de egymagam megtudtam oldani. Tesóm 65" tett fel egyedül bár mondta, hogy elég nehéz volt és nem is ajánlja senkinek egyedül. Most jön majd 85" hááát szerintem ahhoz még a szomszédok is kellenek majd, hogy felhozzam az emeletre...
-
binko
újonc
Jó napot Uraim (és a biztonság kedvéért Hölgyeim),
tavasszal elszállt a 43"-os Navon (Vestel) tv-m, azóta egy régi képcsövesről szól a háttérzaj (nekem), viszont asszonyka jelezte, hogy ideje lenne már egy új tv, úgyhogy új tv-t kell venni
Sokat olvasgattam a topicot, igazából már elég jól letisztult a kép, csak szeretném a legjob "bang for buck"-ot a pénzemért.
A felhasználási mód <8 óra, 65-75% SDR tv műsor, 20% játék (nyilván befogom játékra az új tvt) és 10% mozi. Ez a régi lapostévé használata, mínusz azon nem játszottam. Mondjuk új tv-n valószínűleg már lesz vmilyen streaming előfizu is, úgy hogy a tv műsorok aránya 50% alá fog esni (remélem)
Távolság - jó messze lesz, kb 4,5-5 m ágyból, játszani ebből -2m értelemszerűen. Igazából a 43"-t olyan 3m-ről néztük, szerintem ezzel nem lesz gond. Komód tetején lenne, a szoba a nap nagy részében árnyékos
Keretösszeg: max ~500k
Kinézett modellek (kérdéseim zárójelben)
- TCL65C805 315k
- TCL65C765 400k (megéri a 80k felárat? mondjuk valszeg ezzel várnék egy akciót)
- TCL75C745 330k (igaz ez csak FALD, de nagyobb képátló vagy miniLED a kérdés ennél)Valamint két OLED modell, az 500k igazából ezekre vonatkozik:
- LG 65B43
- Philips 65OLED718/12Ti melyiket vennétek?
-
breezer88
tag
Már régóta vagyok tv nélkül, nem bírtam tovább várni egy egy magasabb polcos tv áresésére, a keret pedig adott volt, így megrendeltem emagról 65C805-öt.
Kicsit off de elég lényeges kérdés, hogy ki hogyan oldja meg az ilyen nagyméretű tv helyre rakását? Nekem ez az első ekkora tvm, (korábban 42-es volt kb), és egy komódra akarom felrakni, de szerintem egyedül nem fog menni, kérjem meg erre azokat akik kiszállítják? Van erre valami konkrét fizetős szolgáltatás? Sajnos nincs senki akit meg tudnék kérni, hogy segítsen vagy csak hónapok múlva
addig meg nem akarok várni, ki is kéne próbálni...
-
rainman85
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani 55" alatt 120Hz-es tévét 200 ezer körül?
A Hisense E7KQ Pro 55 nekem tökéletes lenne, csak helyszűke miatt nem opció.
-
csokker8899
csendes tag
Sziasztok!
E között a két 65 colos TCL tv között vacillálok:TCL 65C645 65" 4K QLED Google TV (euronics.hu)
TCL 65C655 65" 4K UHD Smart QLED Televízió (euronics.hu)A 65C655 60.000 Ft-al drágább, kérdésem, hogy a kettő közül melyiket választanátok, illetve leginkább, hogy mi okozza a 60.000 Ft-os különbséget (laikusként nem igen látok jelentős különbséget).
Köszi a segítséget!
-
Szakiii
addikt
Sziaszok, TCL 65C845 néztem ki, ha jól láttam azt írtátok lutri melyik hardver van benne, bármi mód van rá, hogy már az újabbal vegyem meg? Vagy tudtok valami jobbat ajánlani ebben a kategóriában? Nagyon szépen köszönöm, ha válaszoltok
-
GS S
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Szeretnék tanácsot kérni tőletek: 14 év után meghalt sony utódját keresem, alap tudásu 32"os full hd, könnyen kezelhető,jó ár-érték arányú, és a legfontosabb: jó hangú tv-t keresek. Lg-Samsung-Sony-Panasonic felé nézelődök de kaptam tippet hogy a TCL is jó lehet (olvastam szoftver gondokról)
Tudtok esetleg ajánlani vmit!? -
S.Zoliy
tag
Sziasztok.
Gondolkodom egy Hisense 85U7KQ tv-n. Esetleg valakinek van tapasztalata vele?
Elvileg nincs MAX és DLNA támogatás sem. Ez sajnos hátrány lehet.Vagy egy Samsung QE85Q60DAUXXH esetge?
Előre is köszönöm! -
-
Kolnok
csendes újonc
Sziasztok!
Szeretném a TCL 65C805-ös tv-met lecserélni, mert édesanyámnak akarom adni, magamnak meg vennék egy másikat.
Néhány hónap már eltelt, így nem tudom hogy volt-e esetleg változás a piacon.
A 65-ös mérerű tv tetszik, de ha nagyobb is beleférne a keretbe, akkor az se lenne baj.
Esetleg tudtok ajánlani, ami 400-500 ezer körül van, és jelenleg a legjobb választás lenne?
Filmezésre lenne használva a tv, valamint Youtube meg ilyenek. (nappaliba)
Köszönöm előre is a segítséget!
-
Hoqspok
tag
Sziasztok !
Most hogy belegondolok nem egyszerű egy olyan TV-t.választani amit közelről néz az ember egy futópadon. Ha túl nagy az zavaró ha kicsi akor pedig feliratok olvasása lehet gond. Tudnátok segíteni ?
1. Tévére szánt összeg, max.200 ezer Ft.
2. Mire használnád leginkább? - Filmnézés
3. Milyen messziről nézed a tévét ? Futópadról - Közelről max 1- 1.5 méter
4. Többnyire nappal nézném átlagos világítás mellet.
5. Mint fent jeleztem csak szemből nézném.
6. Milyen szolgáltatások/ fontosak ? HBO, Netflix,
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? HDMI .- RJ45 internet
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen? mindegy fali konzol tartó lesz .
9. Miket részesítesz előnyben? Nem vagyok elkötelezett….
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.) NINCS
11. Csak új TV érdekel.
Köszi a segítéget ! -
sqpp
őstag
válasz
Quadgame94 #93235 üzenetére
Rálesek.
-
sqpp
őstag
Hali!
Apuméknak néznék egy TV-t és nagyjából a következőket kell tudni.
kb 100-120K ár környékén gondolkodunk, leginkább filmnézés szempontjából. 3m nagyjából a távolság amiből nézik a TV-t, (ágyból), szemből és mindig este.
Ők nem igazán hívük a filmes sorozatos platformoknak, így Amazon Prime, Netflix, stb nem fontos. Csatlakozó is mindegy, ami a legjobb lenne egy olyan TV ami ár érték arányban a legjobb beépített minőséget nyújtja, tudom ez kb rettenet ritka, főleg ennyi pénzért, de ők nem fognak emiatt még hangfalat is venni. HDMI csatlakozó viszont fontos.
TV-s szekrénysorban lesz, átlóban nem mondom, mert sokkal magasabb, így szélességben max 120 cm legyen. WebOS vagy Android lenne a legjobb, Jellyfin miatt.
A többi nem lényeg, de mindenképp új.
Előre is köszönöm!
-
belan
addikt
válasz
Quadgame94 #93220 üzenetére
-
breezer88
tag
A TCL 765, 805 és 845 modellek között mi az érdemi különbség?
-
tigribigri
tag
válasz
Fiddlestick #93224 üzenetére
Én az U6KQ-t választanám. Az A7KQ és a TCL C645- nek a natív kontrasztja ugyan jobb (VA panelesek), de ezt ellensúlyozza, hogy az U6KQ mini-led-es local-dimminggel és nagyobb a fényereje is, úgyhogy összességében nálam az U6KQ a nyerő.
-
rainman72
Topikgazda
válasz
cikasz #93211 üzenetére
Igen jobb a TCL és az alzan van.
Nem edge led hanem FALD tehát van local dimming ami jobb kontraszt és jobb feketét jelent.(Árban egy hasonló Samu 100+ ezerrel drágább,hülyeséget mondok a duplája inkább)
A Q60 egy nagyon alap qled,kb 1 átlagos tvnek nevezhető,semmi extra. -
Fiddlestick
aktív tag
válasz
tigribigri #93218 üzenetére
-
beer1
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy S90C TV. Sajnos a gyári távirányítóját drága kiskutyáim szétrágták.Szeretnék venni egy ugyan ilyen gyári távirányítót (tm2360e bn59-01432j) viszont nem igazán találok sehol.
Tudnátok segíteni hol tudok venni vagy esetleg milyen típus lenne jó hozzá vagy van e bármilyen feltétel amit tudni kell ezeknek a távirányítóknak? Köszi -
tigribigri
tag
válasz
Fiddlestick #93215 üzenetére
Ezek közül a TCL 65C645 a jó, vagy talán még jobb, ha még találsz Hisense 65U6KQ, kb 200k -ért szokták adni.
-
belan
addikt
Lg oled tv üzemidő csak szerviz távirányítóval lehet meg nézni ?
-
Departed
őstag
válasz
Quadgame94 #93214 üzenetére
Nem biztos hogy tudja mit szeretnél mondani a C765-ös kitétellel.
Az egy TCL tévé, ami az egyik legjobban megéri mind közül, ha számít az ár persze.
Legegyszerűbb ha besorolod a tradicionális gyártók közé, 20 éve foglalkozik tévékkel a TCL és második legnagyobb a részesedésük a tévé gyártásban. -
Fiddlestick
aktív tag
220eft
film,sorozat, tv musor es ritkan konzol
65'-colosat szeretnek.
valtozo, inkabb du/este
szemből 2-3fő
netflix
alap
falonra szeretném
nyitott vagyok barmire. Samsung, lg, Philips, Hisense
Amit szeretnek, de az csak Philips, igy nem ragaszkodom hozzá
Uj, de hasznalttol sem zarkozom el, de azert 6eves ne legyenNezegettem ma tv-ket, de jelenleg azt sem tudom eldonteni hogy qled, led vagy crystal uhd legyen, mert mind szebb mint a mostani Samsung UE48H6400AW oldschool tv-m
Koszonom az ajanlasokat.Amiket néztem:
Samsung UE65BU8002
Samsung UE65Du7172UXXH
TCL 65C645
LG 65UR78003LK
Hisense 65A7KQ
Hisense 65A6N
Hisense 65A6K
Ambilight miatt 55col árkereten belül pedig:
Philips Ambilight 55PUS8079
Philips Ambilight 55PUS8518/12 -
Quadgame94
őstag
válasz
kurucz24 #93212 üzenetére
Most direkt utána néztem, mert azért csak akad egy ami ajánlható. Erre a pofám leszakad konkrétan. Nem tudom hogy képzelik ezek a gyártók amit csinálnak... egy 65Q80D 480 ezer forint
Q80C már nincs. Nevetséges.
Vagy vegyél egy alap tévét Q60D vagy ne hagy magad ennyire átverni. Persze ha te a saját pénztárcád ellensége vagy és szereted kidobni a pénzt akkor ott a 65QN85C vagy QNED91. Igaz csak +100-120 ezres felárat fizetsz egy C765-hez képest
És még így is gyengébb lesz a minőség.
-
kurucz24
tag
Sziasztok!
Tegyük fel, hogy meg szeretnék maradni a "tradicionális" tv gyártók modelljeinél(LG, Samsung, Panasonic, Sony).65"-ös méretben nagyjából melyik típusnál, milyen ártól kezdődnek az elfogadható képpel, tulajdonságokkal rendelkező készülékek? (Streaming szolgáltatók műsorai, film nézés merevlemezről, később xbox/ps játék. Házimozi erősítővel összekötve 5.1)
Honnan érdemes kezdeni a nézelődést(ár/típus)?
Köszi
-
cikasz
őstag
válasz
rainman72 #93165 üzenetére
Szia.
Ez az alza?
És egy kérdés. A T-nél van most ez a tv, kb annyiért tudnám elhozni mint a TCL-t : Samsung QE75Q60DAUXXH
A tcl jobb? és mennyiben?
köszi -
Jaynemjay
friss újonc
válasz
lala666 #93206 üzenetére
https://m.youtube.com/watch?v=o26RtkHEv6A
ez a video rakta belem a parát.
a képernyővédő szót valóban nem hallottam vagy 20 éve -
Jaynemjay
friss újonc
Sziasztok!
Oledről lemondtam. Mindent felirattal nézünk, és nem fogok halvány, meg kicsi feliratot beállítani. plusz van hogy játékot megállítom, és elmegyek 1-2 órát kutyát sétáltatni, es kozben világít a menü
mini leden gondolkodom. C765 sokkal jobb mint a c805?
65-os C765 vagy 75-os c805 ?
-
Azie
őstag
sajnos(?) alza nem ért ide a beígért 2 órás időintervallumban a 75c745-tel, viszont emag leakciiózta a 65c805-t 292-re, így most agyalok, hogy lehet az jobb lenne 40k-val olcsóbban
-
Meghivott
addikt
Üdv? A kettő közül inkább melyik? Samsung QE43Q60CAUXXH vagy TCL 43C655 43" 4K UHD Smart QLED. Tv és stream a felhasználás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest