- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainman72
Topikgazda
válasz
soldi3r #94993 üzenetére
Qn85-m volt régebbi A seria.
Egyáltalán nem rossz tv és azt se gondolom hogy az elmult években romlott volna minőség.
Lg mini ledet is szertnék csak eddig nem futottam bele jó árba a mostani nekem magas mikor oledet olcsóbban lehet venni.
rtings tesz az Lg Qned90-ről [link] -
Quadgame94
őstag
válasz
Hiei555 #94997 üzenetére
OLED után, aki hozzászokott a tökéletes feketéhez, nehéz visszamenni LCD-re, legyen az miniLED is. Családban van C805 és alapvetően egy jó tévé, főleg az áráért, de... nálam is valaminek kompenzálnia kéne a miniLED gyengeségeit. Mondjuk a méretnek. 85 inch miniLED 65 inch OLED áráért már nálam nem lenne kérdés, hogy a 85 inch miniLED-et venném.
-
Quadgame94
őstag
válasz
soldi3r #94993 üzenetére
A hengerszám analógia nem jó, bár erősebb motor miatt igenis lehet jobb az autó: Jobban bírja a klímát, nem fogy el a lóeró az autó alatt.
Több zóna egyenlő jobb kontraszt, kisebb blooming. Ez melyik univerzumban nem jobb?
A fent említett két miniLED-et azért nem ajánlja senki mert drágák. Vegted nyugodtan ha neked belefér. Nem fogsz a QN85D-ben sem csalódni, csak az igazság az hogy kaptál volna olcsóbban jobbat. Sony, Panasonic kb. ebből élnek még. Hogy akiknek van rá pénze nem is érdekli mit vesz csak a logó számít. Mondjuk a TCL 10x több tévét is ad el
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
andrisms #94987 üzenetére
A méret lesz elsősorban feltűnő.
Nekem 835 van a nappaliban, sok teszt tv volt mellette, c3, c4, g3. Képben nem lesz hatalmas előrelépés, leginkább a nagyon sötét jelenetek lesznek jobbak, főleg ha sötétben nézed a tvt. Persze azért úgy altalanossagban a kontraszt is jobb lesz valamivel. -
lala666
őstag
válasz
kukeee #94991 üzenetére
Érdekes állítások ezek azért....
Simán használható az S95B is nem besötétített szobában is. Nálad vagy a szemeddel van gond, vagy nagyon rossz beállításokkal nézegeted a tévét. Ennyire ne vezesd már félre.....néztem a fiamnál a c765 öt állítgattam és ismét megerősített abban csak oledem lesz ezután is nem kell többet lcd.
-
soldi3r
veterán
válasz
kukeee #94991 üzenetére
Egyelore a zonaszam nalam csak egy adat a sok kozul. Nem vagyok meggyozodve, hogy csak annak a novelesetol jobb lesz egy TV, de ugye azt a legegyszerubb novelni, darabra merheto es leirhato a specifikacioba. Egy auto sem lesz jobb csak azert mert nagyobb a hengerszam.
50%-on volt a fenyero a C765-on. Nekem akkor kellene tobb feny, ha nem csak szembol neznem, de oldalrol meg eleg tre volt a kepe. Oke, ez valoszinuleg nem a gyarto, hanem a technologia hibaja.
Az LG-rol sok adat nincs fenn a displayspecification-on, raadasul ugy tunik IPS es VA panellel is szerelik.#94990rainman72, Azt, hogy jobb vagy minosegibb nem mertem leirni, mert egyiket sem lattam.
A 9 eves kozepkategorias LG anyaghasznalat es osszeszereles szempontjabol viszont ketseg kivul egy minosegibb darab.
-
roti86
őstag
válasz
klimokrisz #94988 üzenetére
-
kukeee
csendes tag
válasz
soldi3r #94989 üzenetére
Igen zónaszám blooming + fènyerőben is kisebb ès drágább is a 85D. A QNed meg szemètre valò kb.
Tcl 835 röl meg C4 re váltani... Hát akkor tègy ilyet ha a Tcl-t kb 35 ös fènyerőn használtad idáig.
Kisebb fènyerő ès szìnfènyerő lesz. Ha sportot nèzel, ha olyan filmeket ahol 1 szìn fedi le a kèpernyő nagyrèszèt. Szìvni fogod a fogad. Pl havas táj, sivatagos táj vagy az Avatar film soksok kèk. Ezekben elfog maradni a C4 a tcl től.
Nekem S95B M van Qd-Oled szervìz menu fènyerő tuninggal ès mèg ìgy is mindìg be van hùzva a sötètìtő. -
soldi3r
veterán
válasz
soldi3r #94975 üzenetére
Lenne lehetosegem kapni helyette egy masik C765-ot ugyanezekkel a feltetelekkel, csak nem tudom, hogy akarom e es kb ugyanez a helyzet az OLED-del is.
Viszont talaltam ketmegbizhatobbnevesebb gyarmanyu Mini LED-et, QE65QN85DBTXXH, 65QNED91T3A. Ezeket miert nem latni itt gyakrabban emlegetve? A zonaszam miatt? -
klimokrisz
tag
Emag-nál a "-15% kuponnal" azt hogyan kapod meg? Hol kel keresni a kupont?
-
andrisms
aktív tag
Sziasztok,
TCL 55C835-ös készülékünk cseréjén töröm a fejem.
Holnapig 509e Ft az LG OLED65C41.Lényegében "kicsi" kezd lenni a TCL, de amúgy elégedett vagyok vele.
65" TV-re 510e Ft-ig van értelmesebb választás mint az LG? Sokkal jobb, nagyobb előrelépés, mint a jelenlegi TCL? Pro/kontra, vélemények esetleg?Kitöltöttem azért ezt is:
1. Tévére szánt összeg, forintban? 510e Ft
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport) Netflix, YT, letöltött tartalom, nagyon ritkán TV,
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál? 65"
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este? Többnyire este/délután. Normális fényviszonyok vannak
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e? Szemből, néha kicsit oldalról. Ritkán nézzük többen
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.) Netflix, YT
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.) -
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen? Falra megy
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.) Mindegy, volt Samsung, LG, most TCL, mindegyik megszokható.
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.) -
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)? ÚjKöszi előre is
-
celf
őstag
válasz
Quadgame94 #94982 üzenetére
ez a Google Home-nal visszatero dolog. Szamtalanszor megszivatott elso setup alkalmaval. Kulonbozo device-ok, idoben tobb ev elteressel is akar. Es csak a Google Home.
-
hosi27
csendes tag
Sziasztok, vettem egy tcl 65" c765-ös tv-t esetleg van hozzá ajánlott soundbar?
-
arpivw81
tag
Emag - 15% a TCL tévékre! link
-
celf
őstag
Sony lett vegul. ha minden igaz, Google tv oprendszer, kibontottuk megneztuk, tuti IPS. remelem. nem lesz gond [kd55x75laep] -vel
-
soldi3r
veterán
válasz
Hiei555 #94969 üzenetére
Akkor ugyanannyi garancia van ra, mint a 65U7NQ-ra. Ahogy neztem az Alzan eddig is johetett 1-1 szallitmany es akkor volt akcios.
#94971Treff, Persze, hogy lehet. Kerestem, talaltam
A bal also sarokban, kb 50;50mm-re. Uj kijelzo vasarlasanal elso dolgom berakni kulonbozo hatterkepeket es vegignezni a kijelzot. [kép]
-
válasz
Quadgame94 #94933 üzenetére
Azért, mert ez a színvonal ennyit ér.
-
Celtis
veterán
válasz
athlasz #94963 üzenetére
Vagyunk páran, akik panaszkodnak erre és hülyét kapnak tőle. Hozzá kell tenni, hogy egyéfüggő, van aki akkor sem látja, ha felhívják a figyelmet rá vagy nem is érdekli. Megint mások esküsznek rá, hogy készülékfüggő. Mindenestre Netflixen nagyon sűrűn, akár percenként többször is tapasztaltam mikrolagot. (Minden lehetséges külső ok kizárva,) Más forrásokon elvétve.
-
Marc22
csendes tag
Vélemények:
LG OLED55B43LA 55" meg szabad venni? -
soldi3r
veterán
Egy (vagyis ketto) pixelhiba miatt visszavitt 65C765 helyett keresnek alternativat.
Erdemes lenne ujra raprobalni mashol? Sajnos mar csak az emagon el az 5ev garancia lehetoseg ertelmes aron. Mennyire gyakoriak a kijelzohibak ennel a markanal?
Alternativanak meg mindig ott lenne a Hisense 65U7NQ. Az esetleg megbizhatobb ilyen szempontbol? Kepminosegben a TCL boven tobbet tudott, mint amire igenyem van, egyedul a betekintesi szoggel nem voltam teljesen kibekulve.
A fenyeron kivul van erdemi kulonbseg az LG B4 es C4 kozott? -
Quadgame94
őstag
válasz
spleenszuru #94966 üzenetére
Kicsit. Az utóbbi hetekben BF és ünnepek miatt nagyon sokan írtak ide... és 80% ugyan azt kereste...
-
spleenszuru
őstag
válasz
athlasz #94963 üzenetére
Engem is izgat ez, mondjuk Netflixem most épp nincs, de az HBO, Youtube, és a Disney+ nálam is sokat megy, és roppant mód ideges lennék, ha akadozna közben.
Másrészről, soha nem tudjuk meg, ha nem teszteljük le magunk..
#94964Quadgame94
Nem csoda, ha lassan az agyadra megy ez a sok ajánlás. -
Quadgame94
őstag
válasz
athlasz #94963 üzenetére
Páran írták már hogy röccenéseket tapasztalnak. Én azt mondom, hogy vedd meg és nézd meg te látod e. A gond, hogy képminőségben nincs más ami megközelítené a C765-t csak sokkal de sokkal drágábban. Még ha veszel hozzá egy smart media boxot akkor is sokkal olcsóbban jössz ki. De... lehet te nem is tapasztalsz majd semmi8 hibát.
-
Quadgame94
őstag
válasz
spleenszuru #94962 üzenetére
Ahh bocsi nem láttam
Nem ér +200 ezret a C4.
-
athlasz
csendes tag
-
spleenszuru
őstag
válasz
Quadgame94 #94960 üzenetére
Írtam, 55.
Nem is fér nagyobb. -
David891
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem tv vásárlás előtt állok a keret 100ezer körül lenne.
Amiket néztem árúkereső alapján
40"
Hisense 40A4N (85ezer)
Hisense 40A4K (85ezer)
Hisense 40A5600F (90ezer)
Hisense 40A5NQ (99ezer)
TCL 40S5400A (82ezer)
TCL 40L5A (90ezer)
TCL 40S5401A (90ezer)43"
Hisense 43A6K (97ezer)
Hisense 43A6BG (100ezer)
Hisense 43A69K (100ezer)
Hisense 43A6N (100ezer)Keret felett picivel de csak ha nagyon megéri a felárat:
Samsung UE43CU7092
Samsung UE43DU7172
LG 43UR75003LK
LG 43UR78003LK
Hisense 50A69K
50Hisense 50A6K
Hisense 43E7KQ
Hisense 50A6N
TCL 43P655
TCL 43V6B -
Quadgame94
őstag
válasz
spleenszuru #94956 üzenetére
Egyikkel sem jársz rosszul, de méretet nem írtál, ami fontos lenne. Minél nagyobb miniLED OLED helyében szerintem bőven megéri. Nekem LG OLED65G3 van, de a következő tévém az tuti hogy 85 inch miniLED lesz.
-
Celtis
veterán
válasz
Jól látod, szinte OLED-hez mérhető a képi élmény.
Viszont a TCL topikban is írtam, hogy a netflix problémás lehet akadozás miatt. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
Elsősorban világosban vagy sötétben fogod használni?
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Végső döntésben kérném segítségetek, ugyanis elmentem élőben megnézni a TCL C765-öt, és kb. leesett az állam. Tudom, ott előre beállított, kiváló részletességű cucc megy a képernyőn, de még így is.
A másik versenyző az LG C4.
Mindkettő 55".A kettő között, 5 éves garival, lenne ~200e Ft különbség, ami jelentős, még akkor is, ha az LG éppen beleesik a lélektani határomba.
Mindkettőt látva, tényleg nem tudom, miben nem tudná az igényeim kielégíteni a TCL a C4-el szemben.
Ami pedig javarészt játék lesz (PS5, pici PC), szorosan utána streaming, majd ha egyszer be lesz kötve a TV, az is.
Később kap egy soundbart is.Garanciális ügyintézése jó a TCL-nek? Mert azt tudom, az LG-nek kiváló.
TCL topikban lévő kérdéseimre annyira nem jön válasz, használati problémákat/hülyeségeket tekintve, szóval nem vagyok előrébb.Most kb. döntésképtelen lettem, de racionalitást nézve, a TCL-t kellene vennem. Illetve a pici kis félelem faktor továbbra is bennem van az OLED-et nézve.
Köszi előre is.
-
DJZoliboy
aktív tag
#94917 valaki erre? Köszönöm majd fontos lenne
-
Imike55
csendes tag
válasz
TheMartin03 #94941 üzenetére
Sikerült!
Visszamondva, megrendelve emagról, 75C765 433.572Ft.
Ennyiért ajándék!
Köszönöm a tippet mindenkinek! -
Imike55
csendes tag
válasz
Hát nem tudom, felhívom őket, mert kártyával ki lett fizetve......
-
Celtis
veterán
válasz
Quadgame94 #94942 üzenetére
A 845-öt a 855 követi
A 765 a 805 utódja, ahogy a számozásból is kiderül, csak kicsit túltolták a paramétereket. -
TheMartin03
aktív tag
válasz
Quadgame94 #94943 üzenetére
Igen, erre én is gondoltam...
-
Quadgame94
őstag
válasz
Lehet már kifizette...jó pár nap mire visszakapja a pénzt, addigra meg nem lesz a másik helyen akció.
-
Imike55
csendes tag
Én meg jól besz...tam....spórolhattam volna a 75C765-n az emaggal, mert nincs 1 órája, hogy megrendeltem az euronics-ból.
Viszont az alza durván felemelte 721e-re. -
rainman72
Topikgazda
válasz
Roland3535 #94918 üzenetére
-
loslobos
tag
válasz
Szia
TCL 43C655 129e körül
-
Celtis
veterán
válasz
A C805 csak Európában C805, a globális típusa C755, ez látható a készülék saját névjegyében is.
-
rainman72
Topikgazda
válasz
C805 váltotta a C765
-
Quadgame94
őstag
válasz
AxBattler #94932 üzenetére
Többire miért nem reagálsz? Ha C765 alap akkor C805 mi? Felső nem egyenlő a prémiummal sehol csak maximum nálad. RTX 4080 felső kategória. RTX 5090 premium. Mindig van premium kategória és még azon felül is van luxus kategória. Ja és a C765 hivatalosan is a C845 váltotta le.
-
válasz
Quadgame94 #94931 üzenetére
Felső = Prémium... szvsz.
-
Quadgame94
őstag
válasz
AxBattler #94923 üzenetére
Alap miniLED az C805 vagy U7 sorozat. Azért jó lenne ha tisztában lennél ezekkel mielőtt kioktatni próbálsz. C855 pedig premium kategóriás, ha a tudást nézem.
C805: miniLED (336, 384, 512, 640, 880, 1344 zones in 50, 55, 65, 75, 85, 98")
C765: miniLED (720, 1008, 1248, 1536, 1536 zones in 55, 65, 75, 85, 98"), up to 2400 nits
Height-adjustable stand (65-85")Fényerőben meg durván 2x jobb a C765. Neked egy 65C765 1008 zónával meg 2000+ nit fényerővel alap?
-
spleenszuru
őstag
eMAG-on fizetett már valaki Revoluttal a készülékért? Elfogadta gond nélkül?
A normál bankkártyám adatait sehol nem adom meg, és nagyon kellemetlen lenne, ha több százezer átutalása a Revolutra azt eredményezné, hogy nem fogadja el, mivel Revoról simára visszautalás hosszabb folyamat.Emiatt kérdezem:
"Az Instant Money Back szolgáltatás igénybevételének feltételei:
· A rendeléséd kifizetéséhez mindenképpen egy, előzetesen az eMAG fiókodban elmentett kártyát használj
· A szolgáltatás csak Magyarországon kibocsátott kártyákra érvényes
· Rendelésed betéti és hitelkártyával is kiegyenlítheted"A Revolut meg ugye annyira nem magyar.
-
rainman72
Topikgazda
Valami hasonló
-
válasz
Quadgame94 #94922 üzenetére
... a C765 egy felső kategóriás miniLED.
Nem, az a C855; a C765 egy alap/átlag miniLED.#94925 spleenszuru
Úgy tűnik, efféle egérmozira nincs szükség a csúcson... -
Dr. Mózes
aktív tag
Sziasztok!
HISENSE 65U7NQ 300 ezerért vagy TCL 65C765 350 ezerért? Ahogy a fórumot olvasok a TCL-t sokan javasoljátok, de a Hisense ugyanúgy 2.1-es, van Local Dimming, Mini LED. Szerintetek a TCL megéri az 50 ezer felárat? -
rainman72
Topikgazda
válasz
Mindenképp a Q60 a másik nagyon alap model.
-
Icewloxy
tag
válasz
"Régen volt olyan probléma egy két TV-nél hogy wifi-s csatlakozásnál dobálta a wifi jelet valamiért. Nem tudom hogy ez még mindig előfordul ?"
Ez inkább attól függ hogy milyen távol van a router,és hány falon megy keresztül.
-
Roland3535
csendes tag
Sziasztok!
Szüleim szeretnének venni egy tv-t és ebben kérném a segítségeteket. Az előző egy ezer éves még nem okos tv volt.
1. Tévére szánt összeg, forintban?
100-150k
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
Főképp tévézés, Netflix, filmnézés.
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
kb 2m-ről 43" a max ami beférne
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
Többnyire este néznék, de van redőny úgyhogy be lehet sötétíteni teljesen
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
Szemből, de esetenként többen is néznénk.
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
Alap dolgok, Youtube Netflix HBO etc.
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
2 db HDMI legyen de ez már alap ha jól gondolom
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
Mindegy mert valószínűleg konzolon lesz
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
Nekem egy Samsung MU6300 van már egy jó pár éve és eddig bejött de nem ragaszkodom a márkához
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
Nincs
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Új garanciával, hosszú távra tervezveRégen volt olyan probléma egy két TV-nél hogy wifi-s csatlakozásnál dobálta a wifi jelet valamiért. Nem tudom hogy ez még mindig előfordul ?
Egy két modelnél vagy csak user error volt legtöbbször?
Fontos lenne a wifi kapcsolat mert a nappaliba nincs lehúzva UTP kábel.Kinéztem két jelöltet:
[link]
[link]Esetleg van ennél ezeknél jobb vétel jelenleg?
Annyira nem vagyok tisztában a mostani piaccal.Előre is köszönöm a segítséget.
-
DJZoliboy
aktív tag
Sziasztok!
Ebben kérnék segítséget:
1. Tévére szánt összeg, forintban? kb 150 környéke plusz minusz 10-20k
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport) Filmnézés, sorozatok, alap csatornák, usbröl filmek
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál? 2-2,5 m 50-55 col
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este? változó nappal is este is szinte
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e? Szemből, többen
alap funkcióók amik fel is vannak sorolva a szokásos....
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.) pár usb, utp (Wifi)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen? mind2 optimális de inkább középen ha van olyan lehetőség
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.) LG, Sony, Samsung akár ha van jó és szép képminőségű
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.) mindegy
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)? inkább újKöszönöm
-
-
Lokii
aktív tag
Mik a vélemények a [link] ur75003LKrol? Csak Broadcasting, esetleg játék(bár erre is Orion LCD T22 St használok mert Acer nitro vg270 tönkre ment tavaly majd lehet megjavítattom), Streaming nem .
-
drlovi
aktív tag
Sziasztok, a TCL c655 75 ös méretben is ajánlott ? Sokáig a c805 c765 ön gondolkodtam , de hasonló áron inkább a nagyobb tévét választanám. Most egy 55 ös Edge LED-es LG -m van. Ami már bosszantóan lassú 5 év után. Nekem a rendszer gyorsasága lenne fontos. Az üzletben próbálgattam, és megfelelő sebességűnek tűnt.
-
SOAD19
addikt
válasz
SOAD19 #92448 üzenetére
Üdv!
Két hónapja van a szervizben anyám tv-je, de szerintem rá se nézett. 3 héttel ezelőtt voltam bent, hogy mi van, mert egy büdös telefont, vagy egy mailt nem tudott elereszteni. Akkor azt mondta, hogy huhh, nagyon bonyolult, így meg úgy. Persze arra nem tudott válaszolni, hogy mi baja van, csak terelt. Gondolom elfelejtette, rá se nézett a tv-re még, aztán kamuzott valamit.
Hol érdemes tv-t nézni, hol szoktak jó árban lenni? Emagon, illetve mediaban a 32LQ63006LA-t találtam, ami szimpatikus, illetve jó értékelése van. Igaz anno a JVC-re is jó pár tucat pozitív értékelés volt, aztán csak bő 4 évet bírt. Ha részeken van valakinek ilyen tv-je, megírná a véleményét? De jöhet 100k alatt más ajánlás is, szigorúan 32"-ban gondolkodva, mert ez fér be anyám szekrényébe. -
llacee
őstag
Elmentem egy 43C655 megnézni a közelben lévő boltba sajnos 43Q60D nem volt összehasonlítani.
Ami feltűnt, hogy baromi vastag, tudom ne nézzek mögé, de fali konzollal együtt már egész számottevő.
Külföldi fórumokon panaszkodtak a google TV lassú indulása és fagyása miatt, ez mennyire igaz?
A képe elég jó egyébként a nappaliban lévő kissé öregedő 55NU7100 után -
Aki TCL-t akar egy helyen megnézni sokat irány az Alza nagy üzlete a 13-ban. -
llacee
őstag
válasz
Quadgame94 #94904 üzenetére
Köszönöm, igy akkor nem problémázok a VA panelen.
A TLC-t megnézem, paraméterek alapján jobbnak tűnik, de még az életben nem volt ilyen márkájú TV-m. Megnézek pár videót, milyen a menürendszer a Samsung-é eddig egész használható volt.Esetleg később, ha valamelyik gyerek lenyúlja a magasabb frissítés sem rossz dolog konzolhoz/pc-hez, de ez még csak fikció.
-
Quadgame94
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest