Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ádika86

aktív tag

válasz Gubek-Einste #86869 üzenetére

Köszi előre is! :R
    Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szomszédok) lenne használva?
    Kb 10 látható hálózat mellett, 10 emeletes 84nm2-es panellakás egyik szobájában lenne a router (nem a lakás közepén sajnos), így 1 beton és két gipszkarton falat kéne átvinnie.

Milyen net sebesség mellé kellene az eszköz?
    Inviteles rém gagyi 10+ éves előfizetés. Őszintén nem tudom pontosan, rokonoknak lenne, ennyit sikerült kiderítenem. Meg azt, hogy egy film lejön 10 perc alatt :DDD

Mennyi és milyen kliens eszköz/adapter használná?
    2db PC kábellel csatlakoztatva + 3 telefon.

Mennyi lenne a beszerzésre?
    15ezer ft-ban jó lenne, ha megállna, de ha 17-ért fullos bestbuy leértékelt mennyországot lehet kapni, akkor üsse kő, több is veszett Mohácsnál.

Milyen egyéb igények vannak a router-rel szemben?
    Gyakorlatilag semmilyen. Nem lenne firmware mókolás és társai. Nem számít a ping és nem kell szülői felügyelet, csak legyen elfogadható internet minden eszközön.

Vettek egy 6000 ft-ért Asus RT-N12-őt, ami állítólag még gyengébb, mint az X éves TP-link WR741ND, igy visszatették azt és most szeretnének valami "normálisat". ASUS-ra nehezen tudnám őket rábeszélni haha :DDD

Végigbogarásztam a fórumot és elolvastam pár cikket, ezek után maradt néhány opció.

TP-Link Archer C5 AC1200 V4 ~ 13k
    TP-LINK Archer C80 AC1900 ~ 15k
    Tenda AC23 AC2100 ~ 15k (gondolom erről sincs infótok. papíron van benne minden földi jó, de nem tudom meg merjem-e kockáztatni.)

Ezek közül? Vagy esetleg ezeken kívül meg valami jobb opció? :)) Nagyon szépen köszönöm a segítséget! :R

Új hozzászólás Aktív témák