- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cappa72 #78774 üzenetére
Régi téma, de lehet, hogy végül az lesz a megoldás, amit már többen javasoltatok:
Húzzak ki egy kábelt...
A hétvégén megcsináltam.
És láss csodát, a második alhálózat is kifogástalan wifi jelet produkál a egyerekszobáknál.
Köszönöm mindenki segítő szándékát!Szóval hiába erőlködtem a WDS-szel éveken át... ekkora távolságot ilyen alap rúterekkel megoldani nem sikerült.
Viszont a garázsban találtam egy 20m hosszú lan kábelt, és brahiból kipróbáltam, hogy hogyan lenne jó, egyáltalán elegendő-e a jel a 20m után.
Igen, elegendő, és minden nagyon szép és jó.Szóval így most 3 hálózat van
192.168.0.1 - fő rúter még mindig
192.168.1.1 - konyha, nappali (itt egy NAS van beállítva nyomtatószervernek). A 0-1-re csatlakozik.
192.168.2.1 - gyerekszobák. környéke, alsó rész. At 1.1-re csatlakozik. Itt van még egy + router, ami már wds-szel csatlakozik a 2.1-re, ez a 192.168.2.9.Az 5-10Mbps helyett most wifin is 35Mbp a sebesség, illetve ha kábellel csatlakozik valaki a 2.9-re, akkor
A jó, hogy a 2.x IP címről is elérhető az 1.x hálózat, vagyis a nyomtatószerver - bármelyik gépről lehet így nyomtatni.
Mindhárom kölök online oktatáson van, és hómofiszolok, így ez a rászánt kb. 4 óra munka talán értelmes volt.
Már csak a kárbelt kell szépre megoldani, hogy anyóka is boldog legyen.
Mer most még csúnya, falon kívüli megoldással készült.És lehet, hogy hozzáértő szemmel ez elég gány munka, magamtól csak ennyire futotta.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Projektor topic
- Windows 11
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest