- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
imotep03
tag
válasz
lasarus1988 #27196 üzenetére
ok, csak ez kisebb én 23-24 col körüliekre gondolok bár nemtudom az még belefér-e az 50.e kategóriába?!
-
Chapel
addikt
Gianninál nézelődtem, egy barátomnak lenne, ezek szokásos film/játék témára jók lehetnek?
- TFT LG 24" monitor E2442V: 40.990,-
- TFT Samsung 24" monitor S24B300H: 41.500,Vissza is olvasok, tehát látom ált miket ajánlotok, én arra vagyok kiváncsi vajon ezek jók -e.
-
imotep03
tag
Hali. melyik lenne jobb választás:
AOC 23 TFT LED Full HD
vs.
HKC 24 LCD Full HD
(a monitor játék miatt lenne)
előre köszönöm a választ! -
M3nyus
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok 27" os FullHD felbontásnál nem nagyobb (játékok miatt) monitort ajánlani?
Jelenlegi TN panelos 24" Samsung 2494HS szeretném leváltani, főképp játékra kellene.
Talp nem lényeg, falon van/lesz. Ár 150 ig. -
TXT
őstag
Milyen monitornak tartjatok a Samsung MD230-at? Leginkabb jatek lenne a felhasznalasi terulet,
-
FullGas
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni
Szeretnék monitort venni maximum 30+-pár ezer forintért. Net, film, játékra lenne használva.
Kinéztem néhány lehetőséget:
Beng G2020HD Használt, de csak 20000Ft
LG 2242T-BN
Samsung S22B300B
Melyiket érdemes választani? Nem kikötés a full HD felbontás. -
-
Isual
veterán
-
Isual
veterán
válasz
< CyberBob > #27183 üzenetére
Egyébként mire vársz, ha szabad kíváncsinak lennem? Mi a támasztott elvárás?
-
Ice&Lime
veterán
Nem olyan régen volt egy LG TFT 19"-os 1280x1024-es monitorom és nagyon, de nagyon szerettem.
Már nincs meg sajnos.
Játékra használtam leginkább.
Tökéletesen elég volt a mérete és a felbontása és ezek a paraméterek ma is ugyan úgy megfelelnek.
Szeretnék venni egy monitort 18.5", 19"-osat.
A kérdésem az, hogy mennyire gáz a legalacsonyabb 1366x768-as felbontású monitoron játszani a 19"-hoz képest, mennyire kockás? Valaki játszik ilyen felbontású monitoron?
És van valaki aki esetleg 1440x900 felbontású monitoron játszik, hogy azon milyen a kép játéknál?
(Le szeretném szögezni, hogy tisztában vagyok vele, hogy fullhd monitorok vannak nagy képátlóval és a hozzá tartozó nagy felbontással, de nekem nincs erre szükségem és nem nézem messziről sem a monitort, mert az asztalon lenne közvetlen előttem, ahhoz meg nincs szükségem nagy képernyőre, így pont elég a 19" is.) -
vond
MODERÁTOR
válasz
< CyberBob > #27179 üzenetére
Egyelőre erről a kettőről hallottam én is, de biztos vagyok benne, hogy lesz folytatása a 22-es és 23-as szériának is...
-
stranger28
addikt
válasz
< CyberBob > #27179 üzenetére
Mi vagyok én, Dell vezérigazgató?
Annyit tudok, amit az az oldal + a Google. Google pedig ugyanannyit, mint az oldal. Szóval... érted... na...
-
< CyberBob >
őstag
válasz
stranger28 #27178 üzenetére
Ezt a kettőt találtam márciusra: UltraSharp U3013 ésU2413. Ezek szerint 23 colos nem lesz?
-
stranger28
addikt
válasz
< CyberBob > #27177 üzenetére
Ajánlom a TFT central nevű weboldalt.
-
stranger28
addikt
válasz
horvathjanos #27173 üzenetére
Engem is zavarsz.
-
válasz
Blazsaj #27135 üzenetére
Nem ketszer annyi, 1920x1200-as 24"-es monitort 50 alatt nem lattam mostanaban, TN-t sem, ha meg jo az 1920x1080 23"-on, akkor meg ott az U 2312 50k tajan - persze igy sem a mezony legolcsobb versenyzoi, de szerintem a pluszpenzt megerik, foleg, hogy egyebkent is rendesen osszerakott cuccok, jo a talpuk, remek a Dell garancia (az enyem megjelent egy folt, telefonaltam, masnap ott volt az uj monitor, utana napon meg elvittek a regit, igy folyamatosan volt monitorom).
-
korcsi
veterán
válasz
horvathjanos #27170 üzenetére
A hozzászólás szerkesztő mező alatt vannak a gombok amivel megoldható mind a kép, mind a link beszúrása, mobilról nem biztos hogy működik, de arra is van megoldás.
Ez a hozzászólásod meg mehetett volna off-ba is. Illetve a szerkesztési lehetőség amit használni kellene, hogy ne legyen "probléma". -
horvathjanos
csendes tag
Mégis mi a bajod azzal, ahogy fogalmazom, és "előadom magam"?
Ha pedig olyan okos vagy, akkor ahelyett, hogy belém kötsz, inkább segíthetnél kicsit, de persze erre már nem vagy képes! Érdekes, mást nem zavarok a kérdéseimmel, csak téged? Ez egy fórum, a fórumban kérdezni kell/lehet, nem tudom mi bajod? Magasról teszek rá, hogy ki vagy és arra is, hogy "modkerezek" vagy sem! Mindenki képes volt normális válaszokat írni, csak te nem, na ez az ami nem normális, nem pedig az, hogy szerinted "...veled van tele a fórum..."!megtaláltam az oldal súgójában a dolgot...., de akkor sem egyből kioktatni és beszólni kellene, hanem segítséget nyújtani!
-
Isual
veterán
(#27171) horvathjanos: Ha nem vagy hajlandó megtanulni a szerkesztés és a linkelés itteni metódusát, akkor ne fórumozz itt, vagy következő ilyennél modkerezek egyet, mert ez nem normális hogy veled van tele a fórum (arról nem is beszélve ahogy előadod magad... ezt persze nem moderálhatják, a többit igen)
@vond: jól tudod, s nemrég meg is néztem egy ilyen light AG-s 2713-at és bizony ez kell nekünk
az NEC PA232w-n is már ilyen bevonat van - gondolom az AG-s AH-IPS-ek nagy részén már ilyen lesz, ami jó dolog
-
horvathjanos
csendes tag
válasz
horvathjanos #27169 üzenetére
képet sem lehet gondolom...
[img]http://www.macstories.net/wp-content/uploads/2011/07/DPtoHDMI.jpg
-
horvathjanos
csendes tag
jaj, hülyeséget írtam, persze, hogy nem úgy kötöm össze!!!
Amit Nyugdíjas írt:
"Tehát pl., ha egy mostani Maced van, akkor miniDP-DVI átalakítás, és onnan DVI-HDMI kábel."az az egyik megoldás, de gondolom az is megoldás lenne, ha a Mac-en lébő MiniDP portba egyszerűen bedugok egy ilyet:
fogalmam sincs, hogy megy itt a linkelés,
BB kóddal az előbb nem ment...
[url=http://www.macstories.net/wp-content/uploads/2011/07/DPtoHDMI.jpg]így nem ment[/url]
talán így...
[url]http://www.macstories.net/wp-content/uploads/2011/07/DPtoHDMI.jpg[/url]
..így biztos nem!
<a href="http://www.macstories.net/wp-content/uploads/2011/07/DPtoHDMI.jpg">link</a>
Szóval ehhez csak ez a kábel kell, vagy egy MiniDP > HDMI átalakító bigyó és egy sima HDMI kábel... ha jól gondolom, nem?
Ha Nyugdíjas megoldását követem, akkor kell egy MiniDP > DVI átalakító (ezek szerint a MiniDP > VGA átalakító ide nem jó? még ha esetleg utána van egy VGA > DVI átalakító akkor sem?) és kell egy DVI > HDMI kábel, ami a HDMI végével megy be a monitorba. (Ha mégis megoldható a MiniDP > VGA átalakítóval, akkor bedugnék az átalakító végébe mégy egy VGA > DVI átalakítót, és arra a DVI > HDMI kábelt ami megy be a monitorba, vagy ez hülyeség? A MiniDP > VGA már elcseszi a jelet? Bocs de nem vagyok otthon a témában túlságosan! )
-
Michell
tag
Üdv!
Egyéni tapasztalat az itteni ajánlások alapján 3 és fél éve vett Dell 2209WA monitoromról.
Majd 3 évig a legnagyobb megelégedéssel használtam, azóta viszont bekapcsoláskor a két szélétől kb. 8 cm-re két sárga függőleges csík van. "Bemelegedve" elhalványul - fehér háttér esetén kifehéredik.
Legújabban már 3 csík is van induláskor, a "legelső" néha már pirosan indít.
0. Már nem garanciális.
1. Több DVI kábellel is próbáltam.
2. Kétféle grafikus kártyával tudtam próbálni,
Mindegyikkel ilyen. -
vond
MODERÁTOR
válasz
horvathjanos #27166 üzenetére
Nehogy már analóg jellel küldd meg ezt a szerencsétlen monitort...
Úgy kösd össze, ahogy a Mester mondá...Látom, még mindig nem megy a linkelés...
(#27165) < CyberBob >: Úgy tudom, hogy az U2713HM-en már némileg visszafogottabb AG réteg van, és ez szerintem így lesz a hamarosan befutó további UltraSharpokkal is...
-
horvathjanos
csendes tag
válasz
Nyugdíjas #27164 üzenetére
Csalódás? Milyen értelemben? (Apple monitorra most nincs cash
)
MiniDP to VGA átalakítóm van ( [a href='http://www.icorner.hu/assets/icorner/static/product/4008/142959-how-to-connect-macbook-pro-to-view-on-tv.png']link[/a] ), szóval mindenképpen ezzel lenne az összeköttetés, nyilván ehhez jönne egy VGA kábel és kész. Azt mondjuk nem tudom, hogy mi jár a monitorhoz gyárilag, mármint milyen kábelt adnak(?)
Tehát fényesebbek mint egy iMac, hmm nem hinném, hogy gondot okoz, a szoba kialakítása ideális ehhez, nem esne rá fény, és nem lenne túl sok lehetőség tükröződésre...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
horvathjanos #27160 üzenetére
Machez nagyon vigyázz a fényes DELLekkel. Nehogy csalódás legyen belőle. Apróság,de a lényeg, hogy ne HDMI-vel menjen a csatlakozás végig. Meg kell törni egy HDMI-DVI átalakítással, mert különben az OSX eldönti, hogy "ezmápedigtévé", és valami elvetemült módon vezérli, borzasztó, értékelhetetlen képet eredményezve.
Tehát pl., ha egy mostani Maced van, akkor miniDP-DVI átalakítás, és onnan DVI-HDMI kábel.
Ja, és bőven fényesebbek, mint az iMac. Nem hinnéd, hogy lehet annál fényesebb,de igen.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
horvathjanos #27160 üzenetére
És akkor miért nem ezzel kezdted?
Más:
5 percen belül tudod szerkeszteni a hozzászólásaidat... Legközelebb tedd is meg!
És a link gombot is tessék használni... -
polonic
félisten
válasz
horvathjanos #27153 üzenetére
Már bőven részletezve van.
Ezek miatt:
"S2340L: 23", fényes kijelző, csak dönthető talp, kevés bemenet, no PWM
U2312HM: 23", matt kijelző, teljesen állítható talp, több bemenet, no PWM, kevésbé jól leszabályozható fénysűrűség, 50/60/71/72 Hz"
Plusz még egy S szériás monitor tesztjéből:
"Ez valóban egy tükör. Még világosabb tartalomnál is, ha van valami fényforrás a környezetében, ez a kijelző nagyon szorgalmasan minden fényt visszaver."
-
vond
MODERÁTOR
válasz
horvathjanos #27153 üzenetére
Nem részleteztem? Hát akkor az előbb miket írtam le?
Meg ezen kívül már kismilliószor ki lett tárgyalva a dolog... Használd a keresőt, hasznos tud lenni...Ha személyesen semmiképp sem tudod megtekinteni őket, akkor dolgozz abból, amid van... Telefonod, tévéd fényes kijelzős? Tudom, hogy nem a legjobb módszer, de próbáld meg úgy és oda beállítani őket, ahol a leendő monitor lesz, és érzékeld, hogy zavar-e a fénylő felület...
Attól meg ne félj, hogy az U-széria nem szép, meg letisztult... Élőben talán még szebbek is, mint képeken... Mondjuk ha ezt komálod, akkor Neked egy U2311H kellene, csak szegényemet már nem lehet kapni, max. használtan, egy nagy adag szerencsével...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
stranger28 #27155 üzenetére
De tegyük hozzá, hogy az a tutibiztos.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Blazsaj #27152 üzenetére
Nem feltétlen kell hozzá az otthoni gép / videókártya... Persze a legtisztább eredmény így érhető el, de akkor sem fogsz észrevenni semmi különbséget, ha "csak" egy azonos fajtájú videókártyára kötve végzik a kalibrálást... A két ajánlott boltban nem szoktak ebből problémát csinálni, általában van is raktáron majd' minden VGA-ból...
-
horvathjanos
csendes tag
"Én valamelyik UltraSharp-ot venném, azok összességében egy kicsit profibb monitorok... "
Értem, de senki nem részletezi, hogy ez miben nyilvánul meg pontosan?
Persze én elhiszem/elismerem...
"De megint csak azt tudom mondani, hogy egy személyes megtekintés gyorsan pontot tenne az ügy végére..."
Erre sajnos nem lesz lehetőség, mert neten rendelem....
A PWM-et pedig schawo kolléga már leírta, hogy micsoda... Bővebben itt olvashatsz róla... Még bővebben meg itt...
Érthető, és köszönöm!
"(#27149) horvathjanos: Azzal a kerettel azért vigyázzál, csak az üveget tolták ki a káva széléig, ettől még nem lesz ekkora a megjelenített kép... Olvasd el Nyugdíjas írását a 27-es S-ről...
Meg kellene nézned, ki kellene gondolnod, hogy zavarna-e az "S" tükör, vagy éppen az "U"-k matt rétege..."A keretet nem is így értettem, tudom, hogy nem nagyobb, nem gond, nem is akarok nagyobbat. Nekem az tetszik ahogy kinéz, szép letisztult, csak ennyi volt itt a szempont a keretnél....
-
Blazsaj
csendes tag
Én azt olvastam, hogy a kalibrálásnak akkor van értelme, ha az otthoni géppel együtt végzik el?
Erről mi az igazság? -
TXT
őstag
ERRE valaki sracok?
-
vond
MODERÁTOR
válasz
horvathjanos #27146 üzenetére
Én valamelyik UltraSharp-ot venném, azok összességében egy kicsit profibb monitorok... De megint csak azt tudom mondani, hogy egy személyes megtekintés gyorsan pontot tenne az ügy végére...
A PWM-et pedig schawo kolléga már leírta, hogy micsoda... Bővebben itt olvashatsz róla... Még bővebben meg itt...
(#27149) horvathjanos: Azzal a kerettel azért vigyázzál, csak az üveget tolták ki a káva széléig, ettől még nem lesz ekkora a megjelenített kép... Olvasd el Nyugdíjas írását a 27-es S-ről...
Meg kellene nézned, ki kellene gondolnod, hogy zavarna-e az "S" tükör, vagy éppen az "U"-k matt rétege...
-
horvathjanos
csendes tag
megmondom őszintén a S2340L: 23" küllemre jobban tetszik, és a kerete mintha nem is lenne, ráadásul síkban van az egész. Csatik száma nekem elég, van rajta ami kell, miért kellene több? Gondolkodtam ezen, de nem jutott eszembe olyan szituáció amikor ezek kevésnek tűnnének...
-
polonic
félisten
válasz
Már csak a leírtak alapján is az utóbbi.
-
válasz
Az a jobb, ha nincs. Nagyfrekvenciás vibráló megvilágítást eredményez.
-
horvathjanos
csendes tag
És ha dönteni kellene a S2340L: 23" és a U2312HM: 23" között akkor melyiket ajánlanád inkább?
ez a PWM dolog mit takar a gyakorlatban? mit jelent ha van és ha nincs? Mit látok ebből különbséget, vagy miért jobb ha van? Bocs, de nem követtem a fejlődést az elmúlt 5-8 évben.
-
mimi82
aktív tag
Sziasztok!
Köszi mindenkinek a segítséget!
Hétfőn meg érkezett. LG IPS237L-BN monitorom. -
vond
MODERÁTOR
válasz
horvathjanos #27138 üzenetére
Azt kellene eldöntened, hogy a (nagyon jól) kiválasztott monitorok milyen szolgáltatásaira van szükséged... Gondolok itt leginkább arra, hogy 22-es (21,5-es), vagy 23-as kell, meg arra, hogy fényes, vagy matt legyen a képernyő, és hogy állítható legyen-e magasság és a tengely körüli forgatás, meg pl. hogy pontosan milyen bemenetek kellenének, mennyire fontos a jó kalibrálhatóság, milyen mértékben szeretnéd leszabályozni a fényerőt, zavarna-e a PWM-es háttérvilágítás-szabályzás, kell-e tudnia az 50/71/72 Hz-et, stb, stb...
Röviden, lényegretörően:
- S2340L: 23", fényes kijelző, csak dönthető talp, kevés bemenet, no PWM
- U2212HM: 21,5", matt kijelző, teljesen állítható talp, több bemenet, PWM, IPS-hez képest kimagasló kontrasztarány, jól leszabályozható fénysűrűség, 50/60/71/72 Hz
- U2312HM: 23", matt kijelző, teljesen állítható talp, több bemenet, no PWM, kevésbé jól leszabályozható fénysűrűség, 50/60/71/72 Hz
- IPS235V: 23", matt kijelző, csak dönthető talp, több bemenet, PWM, 60Hz, Dell-ekhez képest kicsit gyengébb általános képminőség és anyaghasználat/összeszerelés
Persze még rengeteg dolgot fel lehetne hozni pro és kontra, de ennyiből már talán el tudsz indulni...
Jahhhh, és kalibráció + pixelgarancia erősen ajánlott...
-
stranger28
addikt
válasz
horvathjanos #27139 üzenetére
Még mindig hiányos kicsit...
-
horvathjanos
csendes tag
válasz
horvathjanos #27138 üzenetére
Bocs nem írtam ki a lényeget!
Tehát milyet vegyek szerintetek?
-
horvathjanos
csendes tag
Elvárásaim:
> 22-23-24 inch
> IPS paneles
> csatlakozók legyenek rajta, nyilván alap dolgok, de ne legyen gondom vele a későbbiekben sem, szóval bármit bármivel összekötni lehessen stb. passz..
> minden szuper legyen rajtaAmire használni fogom:
> munka:
- kódolás, webdesign> szórakozás:
- játék nem jelentős csak heti 1-2 órát játszom nem fontos tényező
- filmet sokat nézek, jó lenne FullHD, bár ahogy néztem már mindegyik tudja kb.info: itt nézegettem, és valszeg' itt is vásárolnám meg: http://oaziscomputer.hu/termekek/monitorok/22-23
persze ha tudtok jobb vagy olcsóbb oldalt, azt is megoszthatjátok!Köszönöm előre is!
PS.:
Ezeket néztem még, ezekről is írna alaki tapasztalatot vagy bármit? :
http://oaziscomputer.hu/termekek/monitorok/22-23/dell-s2340l
http://oaziscomputer.hu/termekek/monitorok/22-23/dell-ultrasharp-u2212hm
http://oaziscomputer.hu/termekek/monitorok/22-23/dell-ultrasharp-u2312hm
http://oaziscomputer.hu/termekek/monitorok/22-23/lg-ips235v-wled-hattervilagitassal -
Blazsaj
csendes tag
válasz
lasarus1988 #27125 üzenetére
csak nem tudom elképzelni, hogy mitől olyan jó, hogy majdnem 2x annyi mint egy tn-es. Na de akkor mostmár megnézek egy ilyet valahol.
-
vond
MODERÁTOR
Mágneses talp... Appppám, micsoda fícsör...
Kíváncsi leszek az árukra és a minőségükre... -
userxy
őstag
Üdv !
Az U2212HM monitort hogyan is tudom átvarázsolni 72 Hz-esre ?
-
válasz
lasarus1988 #27125 üzenetére
A monitorguruban bedig 67.800,- + 4.000,- pixelgarancia és kalibrálás együtt
Blazsaj: Mind a 2 bolt ajánlott, válaszd, amelyik szimpatikus
-
válasz
Steelheart2 #27121 üzenetére
70 euróért sokkal jobb monitorok is vannak.
-
Blazsaj
csendes tag
Sziasztok,
tök amatőr vagyok a monitorvásárlás témában. Eddig 20-as monitorom volt és szeretnék egy nagyobbat, gondoltam, hogy veszek egy nagyobbat és kész. De, rohadt sok monitorba futottam és nem tudok dönteni.
A legfontosabb, hogy kb. irodai munkára kell, fontos hogy min 24"-os legyen. És ezen kívűl arra használom, hogy netezzek és megnézzem a 3 sorozatomat hetente.Láttam, hogy van ips paneles, ami tetszik, csak azt nem tudom, hogy az nekem kell-e.Gyakorlatilag nem tudom, hogy hogy használhatnám ki. Aztán még az a dilemmám, hogy a 27-es monitor esetleg nem túl nagy-e ahhoz, hogy mondjuk 4-5 óra után ne folyjon ki a szemem. Ettől tartok. A tv tuner alapvetően nem kell, mert nem tévézem, de 10ezer forintos különbözetnél lehet, hogy belefér.
Sok helyen hallom a dell 2412-esét, kicsit sokallom, hogy majd 2szer annyiba kerül, mint tn-es társaik.
Az árkategória tehát, a legyolcsóbb samsung 24 és mondjuk egy 27 tuner között van, azaz 40-80e forint.
És az előző monitorból kiindulva 3-4 évre venném, és jó karnyújtásnyira tudok ülni a monitortól.előre is köszi a segítséget.
-
FullGas
aktív tag
Sziasztok!
Monitort szeretnék venni, főként játék, net ,filmezésre használnám. Nem ragaszkodom a Full HD felbontáshoz(volt már Dell U2311H-m, tudom mi a jó
), viszont picit szűkösebb az anyagi helyzetem.
Ezért 20-30 ezer között keresgéltem és ezt találtam: Benq G2020HD Mi a véleményetek erről a monitorról? Meg ér ennyit.
Vagy mit javasolnátok ? -
Cucuska2
addikt
válasz
Steelheart2 #27119 üzenetére
Természetesen attól függ milyen áron veszed.
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Érdemes megvennem ezt a monitort?Annyit tudok hogy HP és 22es.Ezek az adatai:
- 1680 x 1050 / 60 Hz
- 5 ms
- 300 cd/m2
- 1000:1
- 0.282 mm
- 1 x VGA, 15 pin HD D-Sub (HD-15)
Most egy Fujitsu siemens 19 es és 1280x1024 est használok. -
TXT
őstag
Van konkret, testkozeli, valodi tapasztalata valakinek BenQ XL2420T monitorral? Megosztana itt?
-
kockaharcos
senior tag
válasz
BigestEGOist #27115 üzenetére
Nem árthat hozzá egy 7970/680, esetleg ezekből 2
-
stranger28
addikt
válasz
BigestEGOist #27115 üzenetére
Nézzél teszteket, van kismillió. 3D kb. felezi az FPS-t, ha nem találnál speciel azzal, de biztosan lesz. Viszont azt most megmondom, hogy a BF3 fel fogja zabálni a kártyád úgy.
(#27117) kockaharcos: Elég egy. Viszont másik kérdés, hogy talál-e normális 3D monitort...
-
BigestEGOist
csendes tag
Sziasztok szeretnék venni egy 3d monitort
érdeklődnék hogy valaki játszik-e 7850 el (vagy hasonló teljesítményű amd kártyával ) bf 3at, egyéb nagy gépigényű játékot 3D ben ?
Tudnátok segíteni hogy milyen fps számra lehet számítani , mekkora lesz a csökkenés ...?
Lg d2342p -t néztem ki, ha valaki tud hasonló áron jobbat az írja meg légyszives
Köszönöm -
MPowerPH
félisten
válasz
Nyugdíjas #27109 üzenetére
Én is így gondoltam, csak vártam a megerősítést. U2711 -el mi a probléma?
Mert mindenki a 13-at ajánlja, pedig nem feltétlen az a jobb. Dell-en kívül nincs is más alternatíva erre a felhasználási célra? Szeretem az élénk színeket, ez egy plusz elvárás lenne.
Egyébként nekem a ccfl eddig jobban bejött a led-el szemben. Ellenben a 13HM 16,7-es színmélysége elég jól hangzik. A 8ms vs. 6ms viszont nem egy nagy különbség, nem tudom mennyi vehető észre ebből.
Képminőség terén van látható különbség a két típus között?
-
MPowerPH
félisten
Hali.
Kérdésem a következő lenne. Érdemes e beruházni egy 2560x1600 -as monitorra? Konkrétan egy Dell UltraSharp U3011 30" -re gondoltam(elég kicsi a választék), vagy képminőségben ugyan ott vagyok(vagy még előrébb is a pixelsűrűség miatt?!) egy jóval olcsóbb 2560x1440 -es 27"-os példánnyal is? Ezek közül melyik az, ami jó vételnek számít, ha főleg játékokra használnám? Vagy 1080P, és eyefinity, de ez már egy másik ág...
-
Hunner
senior tag
Sziasztok! Szombaton vettem egy Dell U2312HM monitort old_artistéktól, és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Elsősorban, a topiklakók kommentjei vezettek el a monitorhoz, úgyhogy ez úton szeretném megköszönni, hogy sok hasznos információt találtam a topikban. Az eladóknak pedig köszönöm a szakszerű beállítást, és a gyors munkát.
(És nem, egyáltalán nem zavart hogy várnom kellett, mert elszállt az egyik gépetek, sőt, én éreztem magam hülyén, amiért annyiszor bocsánatot kértetek.
)
Mind a monitornak, mind pedig nektek (topiklakók, eladók) jár a :
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
< CyberBob > #27102 üzenetére
Mondjuk amilyen multitasking "nagymester" vagyok, nekem még kicsi is lenne
De abszolút értelek
-
stormy8906
tag
Hello!
LG DM2752D-PZ monitorról tudtok nekem véleményt mondani? Főleg filmezésre használnám.köszönöm -
< CyberBob >
őstag
válasz
Nyugdíjas #27099 üzenetére
Nem lenne probléma a Dell U2713HM főleg a kis pixelméret miatt. A játék meg mehetne egy full hd méretű ablakban. A gond az hogy nem tudnám kihasználni a nagyobb felbontás előnyeit pl. egy böngésző csak a monitor egyharmadát foglalná el. Egész egyszerűen otthonra felesleges, monitornak nagy tv-nek kicsi.
-
xxSanchez
őstag
Sziasztok!
Jelenleg egy Asus VH222D monitorom van, egy GTX 670-es videókártya társaságában. Most a télen szeretnék beruházni még két monitorra, tehát 3 monitoros rendszert szeretnék készíteni. A jelenlegi monitorom nem tudja a DVI-t ezért egy átalakítóval oldottam meg. A jelenlegi monitor nekem minden igényemet kiszolgálja, szóval nem szeretnék 60-70 ezreseket venni. Nem nagyon értek ehhez, de ezeket néztem ki: Asus VH228D, Asus VS228H Ezek közül melyik lenne jó? Én valahogy úgy gondoltam, hogy egyet a VH228D-ből és egyet a VS228H-ból.
1) DSUB
2) DVI
3) HDMIEz így működne? Igazat megvallva nem nagyon értek hozzá, szóval csak tippelgetek.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mikrotik routerek
- Automobilista 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest