Hirdetés

Acer H6 IPS monitorok – minimalista külső, minőségi belső

Az Acer lerántotta a leplet H6 monitorszériájáról, amely a dizájn és a minőség ügyes elegyeként próbál meg utat törni magának az igen zsúfoltnak mondható piacon. A H6 sorozat két megjelenítővel, egy 21,5 és egy 23”-es képátlójú modellel indul útnak, ezekhez a méretekhez természetesen Full HD (1920x1080 pixel) felbontást társítottak.

A monitorokban szerencsére nem TN+film, hanem IPS panelek lapulnak, ezek garantálják a széles, 178 fokos betekintési szögeket és a kiváló színhűséget. Természetesen LED háttérvilágításúak, így tökéletesen illenek az Acer EcoDisplay vonalába, mely termékek nem csak az alacsony fogyasztást, de a korlátozott nyersanyagok takarékos felhasználását is szem előtt tartják. HDMI bemenetük MHL kompatibilis, vagyis az erre felkészített okostelefonok és tabletek képe pillanatok alatt megjeleníthető a lényegesen nagyobb felületen.


[+]

A belső mellett a külsőre is nagy hangsúlyt fektettek, ennek eredményeként igazán szemrevaló modellek születtek. A Zero Frame dizájnnak köszönhetően a káva vastagsága ugyan nem nulla, de kellemesen vékony (1,45 cm), ezzel akár többmonitoros elrendezésekben is helyt állhatnak (ha nem is egy Eyefinity tömbben). A burkolat szálcsiszolt hatású, az OSD gombokat a káva alsó élébe rejtették a még egyszerűbb összképért, valamint szintén ügyes ötlet, hogy a talp mágneses, így az iratkapcsok mindig karnyújtásnyira, biztos helyes sorakozhatnak. Az állvány csak -5 és 15 fok közötti dönthetőséget enged, magasságállításra és pivotra nincs lehetőség.


(forrás: yesky.com) [+]

A 21,5 és egy 23”-es Acer H3 monitorok vételára még ismeretlen, de bizonyára erre is hamarosan fény derül, ugyanis a tervek szerint a sorozat tagjai még ebben a hónapban a boltok polcaira kerülnek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés