- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Továbbra is tartom. Elég valószínű, hogy fog maradni az asztalomon, bár pár apróságra már felfigyeltem...
Kicsit jobban magam elé vettem (értsd... beállítottam primary displaynek), hogy úgy igazán kipróbáljam használat közben hosszabb távon is. Így másfél nap használat után azt kell mondjam kicsit lehet mégis zavar a gyakorlatilag fix állvány. Persze ennyivel azért még együtt tudok élni, akik meg nincsenek úgy elkényeztetve mint én monitor téren azoknak végképp könnyű lesz.
A másik pedig, hogy szemre éreztem egy idő után, hogy nem olyan nyugodt a képe , mint amit megszoktam a mindennapos használatban lévő kijelzőmön, meg amit igazán szeretek pl. a jobb CCFL-es NEC monitorokban. Gyanút is fogtam, hogy PWM-es lehet. Hát az is.
Jövő hétre, illetve a hosszú hétvégére ütemeztem be a közelebbi vizsgálódást, addig úgy terveztem eltöltök 1-2 napot mindegyik S szériás DELL-el, jó lesz a teszt előtt valós felhasználásban is kipróbálni őket. Így nagyon nem mérésekbe bele, de ezt külön megnéztem. Ilyen áron egyébként elég valószínű volt, hogy PWM-es lesz, hiába hívják AH-IPS-nek, nem lesz ahhoz sem kötelező 40k-s árszinten a "nonPWM"
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
TXT
őstag
Köszönöm a reagálást.
Az biztos, hogy több monitoros 3D rendszert akarok kiépíteni, aminek 3D-ben a lehető legjobb a képminősége!
A több monitor összekapcsolása révén az egységes kép úgy a legkevésbé zavaró, ha a lehető legvékonyabb a keret. Ez is biztos.
Mivel van egy TN paneles LG D2342 monitorom, ami tud passzív technológiával 3D-t, így azt is tapasztaltam, hogy 3D-ben jelentősen gyengébb a felbontás, mivel töredéke lesz csak a FullHD-nek. Tehát ettől jobb minőségű képet szeretnék. Ez is biztos.Van 3db AMD HD6950@70 VGA-m, elsődlegesen ezeket szeretném használni hozzájuk, de amennyiben ez az egyetlen ok, ami meggátolja a lehető legélvezhetőbb ilyen rendszer megalkotását, mert nVidia vga-kkal lehetne csak, akkor eladom ezeket és veszek azt. Első körben jó lenne ezekből kiindulni, hiszen mind az nVidia-nál, mind az AMD-nél létezik 3D több monitoros megjelenítésre alternatíva, legalábbis elméletben és szoftveresen biztosan.
Én a lehető legszebb képminőséget, a lehető legjobb felbontást és az elérhető legjobb megoldást keresem ehhez.És igen, én is kifejezetten prémiumpaneles monitort keresek!
Hogy ezek után, hol lehet úgy finomítani rajta, hogy a lehető legkevésbé menjen az élvezhetőség rovására a 3D megjelenítés 3 monitor esetén, ezt a szaktudásotokra és a tapasztalataitokra bízom!
[ Szerkesztve ]
-
Isual
veterán
Én ezt találtam:
"IV. kategória: kifejezetten prémiumpaneles monitort keresők."
3D-s IPS-es elvétve van, túlárazva és nem az a kifejezetten vékony kávás...
Finomítani kéne az igényeken, s akkor tudunk IPS-t ajánlani, vagy döntsd el, hogy mi a legfontosabb és ha tudunk, akkor segítünk. Minden egyszerre nem fog menni...Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
TXT
őstag
Ezt találtam az 1.hsz-ben:
"IV. kategória: Nos itt nem fogunk összeveszni, rengeteg lehetőség van, határ a csillagos ég, kérdezz, s ajánlunk egy (a megadott kerethez mérten) biztosan kitűnő (kép)minőségű monitort."Na akkor én erre hivatkozva kérdezném, hogy tudnátok olyan monitort ajánlani, amivel FullHD 3D-t tudok AMD kártyákkal összekötve, több monitoros megoldásként létrehozni (HD 6950@70 3db!!!), ultra vékony kávával rendelkeznek és tudnak 3D-t pivot módban is?
-
SOAD19
addikt
"Ezen kívül az U2312HM-nek egy kicsit magas a minimum fénysűrűsége, ez sötétben okozhat némi problémát, ha érzékeny vagy rá (mondjuk illik valami minimális fényt használni a monitor környezetében, a teljes sötét nem ajánlott)..."
Én sajna nagyon érzékeny vagyok erre. Ezzel összefüggésben van az is, hogy a filmekben a sötét részeknél nehezen kivehetőek a dolgok?! 2209wa-m van, és próbálom film előtt mindig úgy beállítani a fényerő/kontrasztot, hogy a sötét részeknél is jó legyen. Szinte mindig lehúzom a fényerőt, és a kontrasztot pedig fel.
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz stranger28 #26292 üzenetére
Ha dvi-d-sub átalakítót +d-sub kábelt használok az gondolom nem ugyanolyan képminőséget produkál mintha be lenne kötve hdmi-vel.
(#26294): Ja oké. Nem nagyon vagyok most képben.
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
Egerben megnézni nemigen tudom (de lehet bepróbálkozok), messzebbre meg nem megyek érte.
Mondjuk így belegondolva a 16:10-es képarány is szimpatikus a 24"-osnál, de annyit valószínűleg nem fogok kiadni rá. Most egy Fujitsu L22W-3-at használok, ennek is 16:10-es a képaránya.
Egyébként most így kicsit a fényes S2340L felé húzok.
Köszi neked is a választ!
Szerk.: ja még azt akartam: Az gáz, ha nincs HDMI kimenetem?
[ Szerkesztve ]
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Egyszer már segítettetek nekem, (Dell U2312HM ) de most azon gondolkodom jelenlegi konfigom átadom majd a fiamnak. A gond az, hogy az íróasztala, (és a lakás is) kicsi. A lapja 120x60. Erre kéne, akár használtan is valami jó monitor. Fhd nem feltétel, lehet 19' vagy max 20'-as TFT. A keret olya 20e Ft körül. Én nem nagyon találtam semmi jót. Szerintetek merre kéne elindulni a keresésben?
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Met
nagyúr
Az IPS234V-PN-nek ugye matt a képernyője?
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Isual
veterán
Fényes/matt: meg kell nézni, nincs jó válasz. A kicsi S2240 képe Nyugdíjas tapasztalata szerint káprázatosan szép lett épp a fényes bevonatnak hála (meg kis pixelméret és kiegyensúlyozott gamut), s otthoni használatra - ha van függöny - bőven jó lehet. A matt bevonat fényes környezetben a tuti természetesen, de valóban kissé agresszívre sikeredett ezeken az AG coating, ami miatt közelrő "szemcsésnek", "piszkosnak" (grainy, dirty look az angol terminológiában mi magyar parasztok csak kristálycukrozzuk, a műveltebbek meg gyöngyházfényű hatásnak írják le) látszik a kép, ami van akit az őrületbe kerget, más meg észre se venné, ha nem sírna valaki mindig emiatt.
Én nagyon kíváncsi lennék arra a 2240-re, mert az ST2220T-t láttam élőben, s az szubjektív képélességben, tisztaságban nálam azóta is az első helyen áll. Persze fontos, hogy mennyire fényes a szoba, milyen jól árnyékolható és milyen napszakban használod döntő többségben a cuccot.
Szóval nem egyszerű ez...
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
vond
MODERÁTOR
Szívesen!
A fényes/matt kérdéskört egy személyes megtekintéssel tudnád abszolút helyretenni... Ha lehetőségeid engedik, akkor amúgy is ajánlott megnézni a leendő monitort vásárlás előtt...
Mondjuk ablakkal szemben - függöny ide, függöny oda - eléggé sanszos, hogy erős tükröződéseket látnál viszont a képernyőn az S-szériás Dell-ekkel...
Egyébként mindkettőnek vannak előnyei ill. hátrányai is... Fényes képernyőnél nyilván a legfontosabbak az esetleges zavaró tükröződések (valóban elég fényesek az új Dell-ek)... Matt-nál meg a tükröződésgátló réteg miatti kicsit kevésbé "tisztább" kép, ami persze abszolút nem azt jelenti, hogy homályos lenne a kép, vagy bármi más komoly probléma, csak az AG réteg egy kicsit szétszórja a fényt, ezáltal szavakkal nehezen leírható effektust idéz elő...
Mindkettővel együtt lehet élni, és persze egyénekként változó, hogy kit mi zavar jobban...
Ezért is kellene személyesen megnézned magadnak őket...
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
vond
MODERÁTOR
Hali!
Jó választás lenne mindkét kinézett monitor... Viszont legelőször azt kellene eldöntened, hogy mely "feature"-ökre van szükséged, illetve van-e valamelyiknél kizáró tényező...
Gondolok itt pl. arra, hogy az S-szériás Dell-ek tükörfényes kijelzővel rendelkeznek, illetve csak dönthetőek, ellentétben az U-széria matt képernyőjével és mindenféle talp-állíthatóságával...
Ezen kívül az U2312HM-nek egy kicsit magas a minimum fénysűrűsége, ez sötétben okozhat némi problémát, ha érzékeny vagy rá (mondjuk illik valami minimális fényt használni a monitor környezetében, a teljes sötét nem ajánlott)...
Az U2312HM bizonyítottan "hajtható" 50,71,72 Hz-en... Lehet, hogy az S2340L is tudja, de ezt egyelőre - tudomásunk szerint - senki nem tesztelte...
A rev.A06-os U2312HM-ekben már biztosan nem PWM-es háttérvilágítást alkalmaznak (ez egy kicsit nyugodtabb képet eredményez), de valószínűleg már az S-szériás darabokban is ezt alkalmazzák...
Ha 65 környéke is beleférne a költségvetésbe, akkor jó lenne még a 16:10-es, 1920x1200-as U2412M is, ennek jobb a kontrasztaránya, jobban leszabályozható a háttérvilágítása, viszont csak 60Hz-en működik, és PWM-es a LED szabályzása...
Ha költséghatékony megoldást szeretnél, de emelett mégis nagyon jó minőséget, és elég lenne a 21,5 inch, akkor esetleg az U2212HM-re is ránézhetnél... Nagyjából a 24-eshez hasonló képi adottságokkal rendelkezik, viszont tudja a fent említett alternatív frekvenciákat, de sajnos PWM-es a háttérvilágítás-szabályzása... Amivel természetesen abszolút együtt lehet élni, csakúgy, mint a 2312-es kicsit magas minimum fényerejével...
LG-kből, és más márkából ebben a kategóriában jelenleg nincs jobb ár/érték arányú monitor... Ha 40 körül, vagy az alatt keresgélnél, akkor viszont Dell nem lenne...
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
Gondolom már ezerszer kivesézett téma, de lusta vagyok visszaolvasni. (első hsz. megvolt)
45-55 körül szánnék monitorra. Ennyiből ahogy nézem 23"-ost érdemes. De ha van valami extra nagyon jó vétel 60 körül is beleférhet.
Amit így hirtelen találtam:
Dell U2312HM
Dell S2340L (ezek közt árban nincs nagy különbség, gondolom akkor már az utóbbi újabbat érdemes)
+egy rakás LGLG-k milyenek? Vagy akkor már inkább Dell? Esetleg egyéb ajánlás valakitől?
Köszi előre is! -
SentryGun
aktív tag
válasz KaiotEch #26272 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
"Intel graphics does not support dual-link, therefore 1920x1200 is the maximum for DVI and HDMI, 2560x1440 is only possible with a displayport port."
Akkor a 27-es ki is esik, mert sajnos nincs display portom. Pontosabban, már csak az első kérdés maradt esetleg megoldás 27"-ra, ha létezik olyan monitor...[ Szerkesztve ]
-
SentryGun
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg csak laptopot (13,3", 1366x768) használok, de egy ideje nagyon gondolkozom, hogy jó lenne egy monitor az otthoni használathoz. Már jó ideje olvasgatom a fórumot, de egy kis segítséget szeretnék kérni.Ami fontos lenne: nagy képátló, nagy felbontás, matt kijelző, ips panel.
Felhasználás: office (főként word), netezés, filmnézésKét versenyző van jelenleg versenyben, mindkettőnél a Dell-t részesítem előnyben:
- 24" az U2412M
- 27" az U2713HMA fentiekkel kapcsolatban lenne néhány kérdésem:
1. Az U2713HM nagyon tetszik, de sajnos több mint a duplája a 24-es (250 vs. 550 EUR) modellnek.
Létezik olyan 27-es modell, ami 1980x1080/1200 felbontású, de matt és ips paneles?
(Az S2740-et láttam, hogy ajánlottátok, de olvastam, hogy kegyetlenül tükröződik.)
2. U2713HM esetén a 2560x1440-es felbontást egy integrált Intel HD Graphics 4000 + i5 Ivy Bridge ki tudja egyáltalán hajtani még a fenti felhasználás esetén is?Köszönöm a segítséget!
-
titán
válasz musli26 #26263 üzenetére
Ha profi felhasználásra lesz, akkor érdemes néhány havonta újrakalibráltatni, ugyanis a gamma és színek szép lassan elmásznak a használat során. Ha otthonra kell, akkor még ha nagyon precíz is vagy, akkor is elvan egykét évig. Mire újra olyan szintű eltérés lesz, mint a gyári beállítások, az meg lehet, hogy sok év. .
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
musli26
tag
Jóóó Reggelt!
Kalibrálásról kérdeznék.
Ha boltban megcsinálják az meddig tart?
Egy év?fél év?
Nekem semmi mást nem kell csinálnom csak rákötni a monitort gépre.
Ugyan olyan szép lesz a képe mint a boltban?Dell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
Nyugdíjas
nagyúr
Sajnos nem meglepő. Ez sem tévé, sem monitor. Igazi kis torzszülöttek ezek Igazából egyiknek sem jók.
Az elég valószinü, hogy a mostaninál (vagyis már csak volt...) jobb lesz,de én megpróbálkoznék azzal, hogy valami külső dologra biznám a tuner funkciót, és vennék egy jó monitort (ennyiért már simán kapsz)."Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
titán
válasz Doomgiver #26257 üzenetére
Hát, tulajdonképpen semennyiért 11-13 alatt már nem lehet jobbat találni nála, de ennyiért meg nem érdemes monitort vásárolni. Ettől függetlenül ő valószínűleg drágábban is el tudná adni, mert a használt piac nagyon kiszámíthatatlan, és emberek szinte bármit hajlandóak megvenni, akár jó az, akár nem. (Ez persze igaz az új termékek piacára is.)
-
Pribi
senior tag
Sziasztok!
Tudom, hogy ez egy monitoros topic de az LCD tv-sben nem kapok választ, azért kérdezek itt is.
Néhány éve vettem az asszonynak a konyhába egy kis /nagyon kis/ 7' -os Tv-t, de nagyon nem volt jó választás, mert rossz a kép is meg a hangja is. Most "hála istennek" bedöglött. A kérdésem az lenne, hogy kinéztem egy tuneres monitort. Ezt.A kérdés az, hogy szerintetek milyen lehet a képe? Nem lenne túl sokat használva, de akkor nem ártana, ha tisztességes képe, és hangja lenne.
Köszi: Pribi
[ Szerkesztve ]
A szerelem tűz, de a húsleves nem fő meg rajta.
-
MaddeNNNN
őstag
Üdv.
4 év után behalt a régi Samsung 940n-em, úgyhogy a segítségeteket kérném.
A gép egy Phenom 2 X3 720 BE, 4 giga ram meg egy Radeon HD5770. Mivel csak hétvégente vagyok itthon egyetem miatt, így alkalmi játékra használom és filmezésre, nem tervezek egy jó ideig újítást, úgyhogy ehhez kellene egy 21-22 colos monitor, amit Ti "különösen ajánlottnak" vagy "ajánlottnak" véltek ebben a kategóriában. A keret 35 ezer forint.Válaszokat köszönöm előre is!
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
titán
válasz musli26 #26239 üzenetére
Röviden és tömören (konyhanyelven): Kalibrálás során egy műszer megméri a készülék színhelyességét, és legyárt egy olyan egyedi beállító fájlt, amit az operációs rendszerbe kell betölteni. Ennek segítségével az adott monitor a saját lehetőségeihez képest a legpontosabban jeleníti meg a színeket.
-
vond
MODERÁTOR
válasz raziel01 #26252 üzenetére
Basszus raziel01, ezt így egy-az-egyben keretbe kellene foglalni...
(#26244) Doomgiver: Használtban biztos, hogy kapni jobbat... Pl. ITT van 20"-es 1600x1200-as, MVA paneles Siemens Scenicview P20 18 ezerért, ráadásul 1 év garancia is jár hozzá...
De szerintem még aprón is találhatsz jobbat...
Legalább olyan kellene, amin van digitális bemenet (ez elég fontos lenne)...[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz musli26 #26239 üzenetére
3k-ért csináltattam és maximálisan elégedett vagyok.
Nekem már csak bekellett kötni a monitort meg betölteni a fájlt és kész is volt.
A fene akar szemre baszakodni az állítgatással ami úgyse lenne olyan.Bár hülye ismerősömnek mondtam, hogy főleg grafikusoknál fontos a kalibrálás. Azt mondta erre, hogy jó nagy balfasz lehet az aki nem tudja úgy beállítani magának, hogy neki jó legyen.
Én otthoni userként mondom, hogy érdemes a kalibrálás főleg, mert pixelgari is jár hozzá.
-
-
korcsi
veterán
válasz Doomgiver #26244 üzenetére
Mire használod a géped?
Amúgy nem egy nagy eresztés az a monitor, TN paneles, és nincs digitális csatlakoztatásra lehetöség. Nem tudom de majd valaki hozzáértöbb jön és megmondja, hogy egy huszasért kapni é jobbat.referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
Metlacii
csendes tag
Sziasztok!
Voltam Oázisban (sajnos nem tevegelni), U2412M lesz a vége, nem igazán vagyok meggyőződve a 10bit mélységről, hogy az kell nekem. Egyelőre ez is óriási váltás lesz, majdha igényesebb leszek ezen a téren, akkor jöhet a 2410, addig egyelőre nem, na meg a női tényezői is ott van. "Ez a monitor túl sarkos....." a műszaki érvek semmit sem jelentenek.
Isual:Köszi mégegyszer a segítséged, Nélküled nem hiszem, hogy magamtól eljutok az ips panelekig, tn panel oszt csá. szóval köszi mindent.
Remélem a jövőhéten lesz időm megrendelni.
Üdv: Metlacii
-
Doomgiver
aktív tag
Üdv!
Adott egy lehetőség hogy lecserélhessem a régi Hanns G AG172D monitoromat egy Asus VW220D monitorra.
A lényeg az hogy 20 ezer forintért juthatok hozzá egy kedves ismerősömtől aki kb. 2 éve vette viszont nem sokat használta. Esztétikailag nagyon rendben van csillog villog stb.Amit tudni szeretnék hogy megéri e 20k ért hozzájutnom? Mit tudni erről a monitorról? (TN vagy IPS stb)
Válaszotokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"The Drift is not a race... The drift is an art... The art of driving"
-
musli26
tag
Mennyire éri meg az árát a bolti monitor kalibrálás?
Otthon nem tudnánk megcsinálni?
Vélemények?Dell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
TXT
őstag
ERRE valaki?
-
Sleek
senior tag
Mindenképpen csak új, használtból annyit nem szoktak engedni amennyit én visszatudok igényelni.
<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
triluan
tag
Üdv!
Ha van egy Dell U2312HM monitorom és egy olyan vga kártya ami tudja a displayportot és a dvi-t is mivel éri meg összekötni. Vagy tökmindegy?
-
Sleek
senior tag
Tehát akkor Lg
Abból mindegy hogy IPS 224v vagy IPS225v?
Amúgy a Bn Pn között mi a különbség ? Mert azt nem találtam sehol.Valamint a monitor kalibráció mennyire lenne fontos?
Mert ahol kinéztem nem tudom csinálnak e olyant.(Extreme Digital)
Vagy melyik üzletet tudnátok ajánlani ahol ezt megcsinálnák és a szállítás sem 2500-3000ft?
Köszönöm szépen és bocsánat a tudatlanságért csak egy mezőgazdasági gépszerelő és motorjavító vagyok[ Szerkesztve ]
<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
Sleek
senior tag
Sziasztok tudom tegnap már volt kérdés ,lehet válaszoltak is de nem találom.
LG Ips224v vagy Benq GW2250HM?
Dell nem fér bele sajnos. Tudom csak 5ezer de most nem jön összeMik a maga céljai vele?
Átlagfelhasználó. Nagyon kevés játék az is valami ami mezőgazdasági gondolkodós játék.
Fotónézésekre mint hobby fotós de nem képszerkesztésre valamint netre és ha buli van
dj programot bámulnám rajta ,
illetve addig bámulnám ameddig a zenét kiválasztom
a többit technics lemezjátszón mixelném össze.<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
vond
MODERÁTOR
Apics'be, pedig annyira akartam azt a "t"-t is... Mentségemre legyen mondva, hogy brutális multitasking-ban vagyok éppen... Konkrétan 4 gép között ingázok és azokon belül is sok-sok program között... Szóval épp kilóg a bré...
-
vond
MODERÁTOR
válasz misionline #26219 üzenetére
Melyik drivert tetted fel?
Jahhhh, és egyébként ez a 71Hz valójában 71,928Hz ám, csak a windows lefelé kerekít...
Ez egyébként nem lenne jó? 23,976 fps-es filmekhez ez a tökéletes, játékokban meg olyan mindegy, hogy pár század herz-cel kevesebb, nem?(#26218) cadgers: Ne másik drivert tegyél fel, hanem állítsd vissza az illesztőprogramot, majd restart... Így se jó?
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz misionline #26219 üzenetére
DVI-on csatlakozol, igazugye?
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
misionline
tag
válasz misionline #26215 üzenetére
Hogy tudom akkor 72Hz re beállítani?
Driver fent van, 71Hz-en megy de 72Hz-nél okoskodik a monitor... -
cadgers
aktív tag
Ehhez kapcsolódóan mégegyszer feltenném a kérdést, hátha valaki tudja: driverből hogy tudom kiiktatni a 72 Hz-et? Van egy játékom, ami mindenképpen abban indul el, nincs config fájl a játéknak, amiben tudnám módosítani a frekit, menüig meg már el se jutok! Már felraktam az "Általános PnP képernyő" drivert is, de továbbra is ki lehet választani!
-
v-paci
aktív tag
Az a fehér folt ott bal oldalon bevilágítás lenne, vagy csak tükröződik valami
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
misionline
tag
Feltettem a drivert...
Nem engedi 72Hz re, 71 re igen, hogyan tovább?
Ha 72Hz -re nyomok ezt az üzenetet kapom. -
vond
MODERÁTOR
válasz misionline #26212 üzenetére
ITT... És a leírást is megtalálod a hozzászólásban...
De csak egy kicsit kellene ám keresni...
2-3 naponta be kell linkelgetnem...VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
misionline
tag
Üdv.
U2312HM-hez hol találom módosított drivert amivel megy 72Hz-en
Köszönöm.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Dell P2412Hb FullHD monitor
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- LG Ultragear 27GN950-B - 27" UHD 4K 3840x2160 / NANO IPS 1MS /144Hz (OC 160Hz) / G-Sync - 1 ÉV Gari
- SAMSUNG LU32R591CWRXEN 32 " 4K GAMER MONITOR! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest