- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Fujifilm X
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
deja vu
addikt
válasz
Teaway #68098 üzenetére
Az általános monitoroknál 8 bites sRGB színfeldolgozás van, ennél RGB, MYC. A 6 tengelyes színvezérlés lehetővé teszi a piros, zöld, kék, cián, bíbor és sárga színhőmérséklet és színtelítettség beállítását. Elvileg teltebbek lesznek a színek és nem olyan fakó mint egy sima sRGB monitor. Egyébként lehet, hogy hülyeséget mondtam, de szerintem valami hasonlót jelenthet. Ha minden igaz a csúcs Asus-okban van ennek egy továbbfejlesztett változata.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Franklin #68097 üzenetére
Sokat nem számít a magassága. A mostani szintjét hozza, de jóval szélesebb nála, emiatt a filmek hasznos felülete sokszorosa lesz, ráadásul jobban tudok tevékenykedni is a gép előtt. Egyszerre több programot is szoktam párhuzamosan kezelni. Ráadásul a 22"-es TN paneles (annak is a legalja) Samuhoz képest óriási ugrás lesz.
-
Sdmv8
tag
válasz
deja vu #68070 üzenetére
Sziasztok ismét!
Erről a 16:10-es felbontásról tudnátok felvilágosítást adni (1920*1200), ha youtube-n nézek FullHD videót, akkor lesz fekete csík a kép valamely szélén? Okoz-e valamilyen hátrányt ez a felbontást vagy minden szépen skálázva van rá?
A két moncsi között miért van ekkora differencia, elviekben csak 1 col a különbség:
Köszi előre is.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
deja vu #68090 üzenetére
Na, most okítottak ki, hogy a legtöbb mozifilm 21:9-ben jön ki, tehát egy 29"-es monitor hasznos felülete egy sokkal nagyobb 16:9-es TV-nek vagy monitornak felel meg. Valamiért benne az volt, hogy 16:9-ben jönnek, de az a sorozatokra vonatkozik. Akkor ez a 29"-es LG mégiscsak kecsegtető.
-
hightemp
csendes tag
Sziasztok!
Játékra szeretnék monitort, az alábbi modelleket néztem, melyiknek a lehető legjobb a képminősége? Illetve ebben az árban más modellek is érdekelnének.DELL P2417H
LG 25UM58-P
Acer GN246HLBbid -
vzsryl
nagyúr
válasz
deja vu #68088 üzenetére
Ezt a példányt én is néztem, de a képarányával nem tudok megbarátkozni. Filmezni nem lenne a legtökéletesebb, mert kb. az összes film széleit lecsípné két oldalról. 1440p-ben meg minden jóval drágább. Full HD-ban 27" nagyon rossz, vagy el lehet viselni? Általában kb. 80-100cm-ről böngészgetek, nem vagyok az a monitorba hajolós típus. Illetve ebben a méretben (27") van-e combosabb darab szerinted?
Pl:
LG 27MP58VQ-P ~70k
LG 27MP68HM-P ~79kHa lemondok a pixelhiba garanciáról, akkor miket tudnál javasolni még?
-
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Monitort szeretnék vásárolni. Nagyon fontos, hogy Paypal-lal akarom fizetni, szóval olyan webshop kellene, ahol ez kivitelezhető. Tudomásom szerint az Ipon-nál és az Extreme Digital-nál lehetséges.
Elvárások:
-Rengeteg böngészésre
-Filmnézésre
-Heti pár óra CS:GO (jó lenne ha minél alacsonyabb lenne a válaszideje, 5ms már jó), más játék kizárt
-27" vagy annál nagyobb
-DVI csatlakozó
-jó látószög, ne sötétedjen alulról, oldalról stb...
-lehetőleg matt fekete káva, mert nem akarom hogy tükröződjön a zongora lakk
-viszonylag robosztusabb, erősebb felépítés (macska van a házban, és szeret ezt-azt megrongálni, lökdösni)
-ha lehet, akkor 100k alatt
-3 napos pixelhiba garanciaAmit még hozzátennék:
-Nem fontos a túl nagy felbontás, mert csak egy GTX750 fogja hajtani
-Szeretem az IPS kijelzőket (telefonoknál pl. mást el sem viselek) -
JSaN
addikt
válasz
FuRiONight #68081 üzenetére
10+ eve hasznalok 2db 1680x1050 (16:10) monitort, sokat is jatszottam sok mindennel, de ilyen jellegu problemam sose volt hogy csik lesz alul-felul. Max jopar regebbi jatekoknal volt problema hogy nem tamogatta a widescreent (fuggetlenul hogy 16:9, 16:10 egyre ment, vagy ment vagy nem)
Latszat ellenere azert ez elterjedt keparany, kovetkezo monitornak se vennek mas keparanyt en megszoktam, igy egy 1920x1200 vagy 2560x1600 lesz.Mas: egy hasznalt dell u3014 erdemes venni, mire kell figyelni?
-
deja vu
addikt
válasz
Én nem beszélek rá semmire. Igen most a FullHD a legelterjedtebb, ahhoz képest még a WQHD is nudli. De ha megnézzük a statisztikát akkor például a 21:9 sehol sincs a 16:10-es képarányhoz képest elterjedtségben, mégis egyre több ilyen monitor jön ki, ugyan úgy a 16:10 sem fog kihalni egy jó darabig mert munkára az a legjobb. Kérdezz rá a videó kártyás topicban, hogy melyik játék nem támogatja, az a tuti. Mennyit változott a statisztika 4 év alatt, akkor fej-fej mellett volt a két képarány.
Ez 2012-es Steam adat.
16:10 is quite popular according to Steam's stats:
1280 x 800 - 4.48%
1440 x 900 - 8.74%
1680 x 1050 - 17.37%
1920 x 1200 - 7.75%
-----
38.34%16:9 for comparison:
1280 x 720 - 0.68%
1360 x 768 - 1.34%
1366 x 768 - 6.24%
1600 x 900 - 4.52%
1920 x 1080 - 25.15%
2560 x 1440 - 0.93%
-----
38.86%Most June 2016.
2560 x 1440 1.56%
2560 x 1080 0.33%
1920 x 1200 1.33%
1920 x 1080 36.50%
1680 x 1050 3.99% -
saen
veterán
válasz
Én ilyen Asus PB248Q-t használok és még nem találkoztam olyan játékkal ami ne támogatta volna. Persze nem próbáltam az összes játékot ami forgalomban van, de meglepődnék ha ez ma probléma lenne bárhol is.
-
deja vu
addikt
válasz
FuRiONight #68078 üzenetére
Mely játékok nem támogatják a 16:10-es képarányt? Azért elég sok van ezekből forgalomban, 2560x1600, 1920x1200, 1680x1050.
-
deja vu
addikt
válasz
FuRiONight #68078 üzenetére
Nem is neked írtam azt a monitort.
-
Tylerx
csendes tag
Jó reggelt,
Az alábbi két monitor között hezitálok:
DELL P2317H vs ASUS PB238Q
Használat: filmnézés és casual játék. (mmorpg-k főleg)Van említésre méltó különbség a két típus között, amit érdemes figyelembe venni, vagy erre a felhasználásra mindegy melyiket választom?
Előre is köszi a segítséget.
-
Teaway
veterán
válasz
FuRiONight #68075 üzenetére
Alul-felül lesz egy fekete csík.
-
pc-csiga1
csendes tag
-
a8l
aktív tag
Nekem ma jött meg németo-ból ebből a Dell U2417H monitorból 8darab. Eszméletlenül vékony a káva, szinte nincs is.
Két 4-es tartóm van, még nem sikerült beállítani pontosan őket, de teljesen összetolom őket, alig több mint 1cm lesz a képek között. Nálam Asus Ve 228T tn paneles monitorokat váltott.
Elég jó a képminőség, talán ami említésre érdemes az a háttérvilágítás nem tökéletesen homogén. Fehér háttérnél látszik enyhén a sarkok közelében picivel sötétebb folt. De alapvetően rendben van a kép, nekem megfelel. Talán kicsivel kellemesebb nézni mint a régi asus-okat. Meg jó hogy nagyobb a kép, de a monitor alapvetően nem nagyobb. Eddig csak 6 monitoron van képem. 4-et a hozzáadott DP-MiniDP kábellel, 2-őt az alaplapi hdmi és dvi(hdmi adapterrel) kábellel hajtok, de a videókártya másik két dvi portjáról egyelőre nincs kép a dvi displayport adapterrel. Holnap veszek két dvi hdmi kábelt és remélem lesz kép, eddig az asusok mentek rendesen. Monitorok között az 1cm körüli "rés" már nem zavaró egy kicsit sem, eddig 4-5cm-hez képest, a felsők fejjel lefelé vannak felszerelve. -
FuRiONight
addikt
Hali!
1920x1080-ra 23-24" méretben melyik a legjobb ah-ips-es monitor ami állítható magaságú, dönthető? 50% jatek 25% netezés 25% Photoshop (grafikai es fotó munkára)?
Elore is koszonom!
-
Sdmv8
tag
válasz
deja vu #68067 üzenetére
Nem járok versenyre csak sima casual gaming
Akkor ezek már bátran vehető kis moncsik - valamelyik Asus lesz szerintem, majd még olvasgatom, hogy FullHD vagy WQHD legyen. Egyelőre az általad mutatott 24 colos Asus felé húz a szívem 83.000-ért. Ha bátran ajánlod szerintem az lesz.
-
deja vu
addikt
Az Asus-ok ugyanazt tudják színhűségre csak méretben különböznek. Az áltagos input lag az Asus-oknál 10ms, a max. meg 17ms. Azért ezek nem hardcore játékos monitorok, csak ezek jönnek ki az adott büdzséből amik nem TN panellel vannak szerelve. Nem tudom milyen szinten űzöd a játékokat.
Vagy esetleg van az aprón 75-ért egy sok évig még garanciális EIZO FORIS FS2434, ez már egy komolyabb játékos monitor, de még ez sem G-Sync-es vagy 144Hz-es.
-
$p@rr0w
őstag
DELL UltraSharp 2407WFPb 38.000Ft-ért 1 hó garival megéri (játékra)?
-
deja vu
addikt
válasz
*Ropi* #68062 üzenetére
(#68063) Sdmv8
A GTX1060 az teljesítményre a GTX980 szintje. Az azért elég jó kis kártya, nyilván a nagyon kemény mag WQHD monitorhoz GTX1070-et vesz, 4k-ra meg GTX1080 SLI-t. Szerintem simán mehet a WQHD. Mivel a kereted nem túl sok, ezért a kifejezetten játékos monitorok nem jönnek szóba.
FullHD: Dell P2417H, ASUS PB248Q
WQHD: 27" Acer CB270HU, ASUS PB278QR
WQHD: 25" Acer G257HU, Acer H257HU, DELL UltraSharp U2515H, ASUS PB258Q -
Sdmv8
tag
Sziasztok,
Intel I5-6500 + nVidia1060 konfig mellé keresek monitort, elsősorban játékra lenne a gép.
Maradjak FullHD felbontásnál vagy esetleg mehet a WQHD is, cél a 60fps-ben való gaming (Battlefiled1, SniperElite4 elsősorban ezek lesznek majd terítéken)
Pár ajánlott FullHD és WQHD monitort linkeljetek majd.
FullHD esetében max.:90.000 HUF
WQHD esetében max 140.000 HUF a büdzsé.Köszi előre is.
-
deja vu
addikt
Brekk egy hétig rajta kívülálló okok miatt itt nem tud a segítségetekre lenni(a pénztárcátok vastagabb marad
), ezért más módon érhetitek el, telefon, fax, email, privát üzenet, vagy esetleg abban a bizonyos boltban személyesen is megcsodálható. Tehát akinek kérdése van hozzá ne itt tegye föl. Addig mindenki nyugodtan cikizheti, nem tud rá reagálni.
-
DonDennis
senior tag
Sziasztok, melyik monitor a jobb? ASUS MG279Q vagy pedig az ACER XF270HU. Tudásra árra szinte ugyan azok, eddig sok évig Acer monitorom volt, így picit a felé hajlok de az Asus külseje jobban tetszik, esetleg tudni lehet melyik panelje szebb? Vagy valami negatív tapasztalatok, hírek a két monitorról? Nvidia kártyával használnám szóval az hogy a Freesync az Asus-nal csak 90hz használható nem befolyásoló tényező.
-
gid
tag
válasz
Bigyo77 #68056 üzenetére
Én ezeket néztem ki, 2 ezek közül 220 alatt van:
Dell S2716DG
ASUS PG278Q ROG
Acer Predator XB271HUBár most már nem vagyok biztos benne, hogy bármilyen sync-es technológia javít vagy inkább ront a játékélményen.
-
gid
tag
Köszönöm az eddigi segítséget.
Hát megint elbizonytalanodtam, kérlek segíts ha tudsz.
Szóval azért választottam ezeket a monitorokat, mert netes játékra is kellenének, ahol fontos a minél magasabb frekvencia és a minél kisebb input lag.
Viszont meglepődve olvastam, hogy a g-sync bekapcsolásakor az input lag nő.https://www.youtube.com/watch?v=MzHxhjcE0eQ
Nem tudod véletlenül, hogy ez a 2.0-s g-sync-nél is így van-e?
Ha igen, akkor érdemesebb lenne néznem egy sima 144hz-es frissítésű monitort ilyen technológiák nélkül, akkor gondolom az input lag nem nőne, de a folyamatosabb játékélmény megmaradna.Ilyen monitort 27+ -os méretben tudnál ajánlani? (tn és ips-t).
-
Bigyo77
csendes tag
Szevasztok.
Keresnék 1440p-s 144hz-s monitort,tudnátok párat ajánlani 220e ft-ig?(elsősorban játékokhoz)
Előre is kösz. -
hightemp
csendes tag
Sziasztok!
Monitort szeretnék játékra, a keret 50-60k. Nem nagyon vagyok otthon a témában ezért kérem a segítségetek. Érdekelne, hogy ennyi pénzből mik a legjobb választások. Amit néztem ez egy LG 25UM58-P, erről is jöhet pro és kontra egyaránt. Előre is köszi. -
RazoR
veterán
U2713H-nál az mennyire normális jelenség, hogy weblap görgetésnél a szöveg sorai alatt megjelenik ilyen utánhúzás szerű cucc?
-
deja vu
addikt
Nem feltétlenül, itt csak az Eizo márkanevet fizeted meg pluszban, meg a több garit. Én csak írtam egy olyat ami ugyanazt tudja.
"Kacérkodom a 27es mérettel is, itt az irodában egy xVA benq 27" es fullHD csodát használok most, nem rossz nem rossz, de szerintem nagyobb felbontás elférne rajta."
Szerintem is, de a WQHD dupla pénz.
DELL UltraSharp U2717D Infinity Edge
ASUS MX27AQ ennek nincs a hátlapján VESA felfogatás de van hozzá kit ami a talpához szerelhető, meg nincs usb, de vékony kávás.
EIZO FLEXSCAN EV2750 -
-
blackydan
senior tag
Sziasztok,
Szeretném megkérdezni a szakikat, hogy van-e valami best buy monitor ami az alábbi igényeimet lefedné :
-24-es
-Full hd felbontás
-Ips panel
-Flicker free ez nagyon fontos lenne mivel igencsak fejfájós vagyok
-matt kijelző, konszolidált kinézet
-ár olyan 50-80 ezer között jó lenneAmire kéne: irodai alkalmazások futtatása, filmezés, fényképek szerkesztése (semmi komoly csak hobbi szinten), játék-de semmi olyan ahova hiperszuper válaszidő kéne.
Ezer köszönet
-
Barko20
csendes tag
Sziasztok!
Monitorvásárlás előtt állok, ebben kérném a segítségeteket.
Az elvárás:• min 29 hüvelykes
• ívelt
• Freesynces (viszonylag széles tartományban)
• 21:9 Ultra Wide
• IPS panel
• min 2560x1080 felbontásA monitor játékra lenne használva. Max keret 250K, de minél olcsóbb, annál jobb.
Előre is köszönöm a segítséget! -
martin1369
aktív tag
Sziasztok.Valaki közületek használ ilyen monitort?[link]
-
Coyot
őstag
Sziasztok!
Monitornézőben vagyok ezerrel, és ötleteket kérnék tőletek, mert kicsit meg vagyok lőve és még képben sem vagyok a jelenlegi kínálattal.
A tények és tervek:
- elsősorban munkára (nem grafikai) és ritkán, de játékra is használnám
- kétmonitoros elrendezés (jelenleg egy Dell u2311h és egy régi samsung 2043BW)
- nagyon bejön a vékonykávás megoldás főleg hogy előbb utóbb kettő lesz egymás mellett
- későbbi terv egy 2 karos állvány is, tehát a vesa felfogatás is kellene
- usb is nagyon jó ha van rajta
- PWM mentes legyen+1:
- nem tudom milyen szemkímélő megoldásokat találtak ki az elmúlt években egyáltalán találtak-e ki, de mivel sokat rohadok a gép előtt ezért ha létezik olyan hogy szemkímélés az is szempont lehet.Amit talátlam és mert ismerem a gyártót: Dell infinity edge U2417h.
A kérdések:
- milyen hasonló vékonykávás monitor lenne még jó nekem?
- xVA panellel alternatíva létezik-e a fenti követelményekhez?köszi
-
ZsoltiDS
csendes tag
Sziasztok!
ASUS MX27AQ és ASUS PB278QR közül melyik lenne jobb választás?
Esetleg alternatívák ebben az árkategóriában? A lényeg az lenne, hogy az 1440p, IPS, és minimum 27" átmérő meglegyen. Csak és kizárólag játékra használnám.
Köszönöm előre is!
-
baly_hu
csendes tag
Sziasztok!
Otthoni használatra szeretnék venni egy monitort:
- egyszerű webes használat, ritkán filmek, esetleg fotószerkesztés
- Laptoppal összekapcsolva szeretném használni. (elsősorban MacbookAir, illetve HP Elitbook 840)
- méret max. 27, de inkább kicsit kisebb
- fontos lenne a kinézet is, munkahelyen is monitor előtt ülök, nem szeretnék egy egyen Dellt, amilyen ott van.Acer H257HU ra gondoltam, 2560 x 1440-es felbontással, IPS panellal.
Ez design szempontjából egész jó, viszont a funkcionalitás (pl. USB port hiánya) nem éppen a legjobb.
A kérdésem az lenne, hogy a Macbook Air videókártyája képes lesz megjeleniteni a QHD 2560x1440et?
Egyáltalán van szükség erre a felbontásra a fent leírt egyszerű felhasználáshoz?
Esetleg tudnátok ajánlani valami hasonlót, ami designban is passzol?Köszi a segítséget.
-
kanyez
tag
27", FHD, IPS monitor:
Lehet csak belemagyarázom, de mintha a monitorom bal alsó sarka egy kicsit világosabb lenne mint a többi rész.
Csak fekete háttérnél észrevehető, amúgy tökéletes. 3 év gyártói garancia van rá, ezzel lehet valamit kezdeni, vagy nem foglalkoznak vele?
-
core i7
addikt
Érdemes venni ilyen monitorokat van valami hátrányuk kettő közül melyik a jobb?
Használtan vennék ha találnék (esetleg van itt valakinek)
viewsonic fuhzion vx2268wm vs Samsung syncmaster 2233rz v minegy?
-
Sziasztok,
tanacs kene,
19" 16/9 IPS paneles, minel laposabb monitor valami jobb fele,
ES 12voltrol ha menne, jo lenne. Olyan kulso tapos, minel takarekosabb fogyasztassal.
Ismerosom lakokocsijaba keresnek ilyet. -
Jazz
veterán
-
varillo
csendes tag
Sziasztok, segítenének nekem monitort vásárlás előtt állok. De nemtudom eldönteni milyen volna nekem ideális, nem igazan látom át h mi a fontos Gamerkedés szempontjából. Nem vagyok egy atom gamer, szóval nem valami prémiumot cuccra van szükségem.
csak nemtudom h a kontrasztarány fontos, vagy a belátàsi szög vagy micsodát kene néznem. I5 4590-em van, 16 GB ram. Videokártyám meg valószínűleg Radeon rx470 4 giga lesz hamarosan. Csak Full hdba szoktam játszani, nem akarok magasabba nyomni. Valamit ajánlanátok nekem 22-24 colba értelmes márkát 40k-ig? Köszi
-
Jazz
veterán
válasz
AxBattler #68014 üzenetére
Az ipon-os monitor [link] nincs a találati listában.
A iponon így nevezik a monitort: IIYAMA ProLite XB2783HSU
A többin pedig így: Iiyama ProLite XB2783HSU-B1A különbésg a "-B1". Vajon ugyan azon monitorról van szó az ipon-on is, csak lefelejtették a B1-et? Ezért nincs az árgépes találati listában?
Vagy az egy másik monitor? -
Jazz
veterán
válasz
AxBattler #68009 üzenetére
Az elmegy. A következő lépcsőfok a 30bit-es panel lenne. Csak hát az már kategória. (U2410 pl.)
Honnan érdemes rendelni. Megbízható jó boltot tudsz/tud valaki ajánlani?
A pixel hiba mentesség nagyon fontos lenne, de ilyen monitorral rendelkező boltoknál nem találtam ilyet. Oazis sajnos nem forgalmazza.
Ha neten rendel az ember, akkor 14napig indoklás nélkül elállhat a vásárlástól igaz? Tehát 14 napod van hogy kijöjjön a pixel hiba. Vagy bármilyen hiba. Az is több mint a semmi. -
lukcsimre
csendes tag
válasz
Gigi01 #68010 üzenetére
Eddig hatmillió tesztet olvastam róla. A színeit szidják mindenhol, a válaszideje brutálisan jó a teszteken is, valamint szinte semmilyen input lagot nem hoz. 70e ft-ért... Tőlem fekete-fehér is lehetne. Persze nem. De nem szeretnék mellé nyúlni.
Ma elmegyek megnézni a MediaMarktba és írok. -
Gigi01
őstag
válasz
lukcsimre #67996 üzenetére
Az Acer nekem is b@ssza a fantáziámat.
ZeroDK :Te multizol is?Mennyire érzékelhető a nagyobb hz?Nálam BF-ek menn(én)ek multiban,100fölött vagyok,inkább 150.Pár single beesne viszont,ami lehet kevesebben menne,bár vgacsere is lessz később.
Nincs itt valakinek olyan monitorja,vagy Brekk te nem láttad közelről?(ACER Predator GN246HLBBID)
Amúgy most is tn-en nyomulok(G2220HD),volt LG 2343p-m,de nem hiányzik az a képminőség.
-
Jazz
veterán
válasz
AxBattler #68007 üzenetére
Tényleg jónak tűnik, és igen jó áron.
A VA panelnek is van glow-ja csak az kék, az IPS-é meg sárga. Ezen kívül sokkal jobb a kontrasztja. Nem látom a hátrányát a VA-nak. (Még is az IPS a népszerűbb. Miért?)
A pixel hiba gari fontos lenne, 1 subpixel sem megengedett. Melyik eladót ajánlanád?
Azt írják még hogy "24bit true color". Rendes tesztet még nem találtam. AdobeRGB-ben hány % lehet a színtér lefedettsége?
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
monitort keresek a következő szempontok szerint. Kíváncsi lennék a véleményetekre, illetve hogy mit ajánlanátok.
- max. br. 100k
- G-sync-es legyen (Asus G751 notihoz lenne csatlakoztatva ami g-sync-es 100Hz-es kijelzővel rendelkezik, és jó lenne ha külső monitor is legalább ugyan ezt tudná - nagyon jó a g-sync, és már nagyon megszoktam)
- a fenti okból kifolyólag legalább 100Hz-et tudjon
- 27" jó lenne, de ha más nincs kompromisszum képes vagyok 24" felé is
- Jó kontrasztarány (A-MVA panel esetleg?)
- Kiváló színek, miegymás. Nem lenne baj ha valós 24bit-es panel lenne benne (1mrd szín), de ilyen monitor biztos nem lesz. Nagyrészt PS, és egyéb munkára lenne használva, de játszani is jó lenne rajta, viszont ez az alacsony keresztmetszet. A g-sync és a 100Hz-en kívül nincs már elvárás ami a játékot szolgálná.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- Dell Alienware AW3225QF - Új, Bontatlan - 31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC -
- HP OMEN Transcend 32 - 31,5", OLED, 3840x2160, 240Hz, HDR400, 0.03ms - Eladó!
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged