- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hővezető paszták
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
user112 #128080 üzenetére
Lehet keresgélni, de kompromisszumos lesz.
Vagy TN vagy VA panelos lesz,
Villódzás mentes panel ritka adottság lesz vagy bármélyen kékfényszürő megléte és még sorolhatnám.hadogabi1
Köszönöm a visszajelzést, örülök.zapikanka
Szia az alábbiakat ajánlanám ami a keretedbe is belefér. 4K/UHD + type-c
-BenQ EW2880U 9H
-Dell S2722QCRootRulez
Tökéltes választás.
Ha esetleg játszanál, akkor 1ms panellel szerelt Asus VZ24EHE is jó választás lehet picit drágábban. -
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Átlagos felhasználásra keresnék egy monitort.
FullHD bőven elég. Jelenleg 22"-os 1680x1050 monitorom van. Az is jó lenne, de újonnan már nem nagyon kapni, meg azért csak legyen kis előrelépés.Szóval első keresésre ár/értékben talán egy ilyen LF24T350FHRXEN lenne a nekem való.
Esetleg van vmi más, ami 40-50 ezerért a legjobb választás?
Köszi szépen: RR
-
zapikanka
tag
válasz
sztivo #128096 üzenetére
Sziasztok,
sztivo:
Tök jó lenne tölteni is róla, illetve Lenovo céges gépem van nekem is és barátnőmnek is, ezeket is egyből rá tudnánk dugni és van external display és töltés is.
Egyébként összehasonlításképpen, ha nem ragaszkodnék hozzá, akkor mennyivel lenne olcsóbb egy általad ajánlott nem C-s modell?
turika68:
Köszi, és a PC-mhez is mehet elvileg akkor a QHD felbontás igaz? Egy 1050 TI van benne, nem ma vettem, de még egész jól megy a fent említett játékokkal.
Köszi!
-
-
zapikanka
tag
Sziasztok!
Két ASUS VZ249H monitort szeretnék cserélni egy 27 vagy 32-es monitorra.
Használat:
-Home Office (programozás)
-Játék: LOL, WOW
-BöngészésEgy Macbook Air M1-em van és egy Asztali gépem amikkel szeretném használni majd a monitort. Az USB-C töltés/csatlakozás tetszik a kényelem miatt. Felbontás szerint 4K illetve QHD érdekelne. Illetve a Macbook felbontás skálázás miatt ha ezek a felbontások problémásak lehetnek akkor kérlek ajánljatok olyat ami ahhoz megfelelő lehet.
Amit szánnék rá az 150.000 +/- 20e. De természetesen ha van 100e forint körült is ilyen monitor akkor nem szomorodok el, bár kétlem, mert ahogy néztem az USB-C megdobja az árat.
Köszi,
z -
sztivo
Topikgazda
válasz
Huha81 #128091 üzenetére
IPS vagy VA mindegy? Ívelt vagy sík? Ekkora méretben már szerintem van értelme az íveltnek (sokkal kevésbé lesz megterhelő a széleit nézni).
Mivel írtad, hogy jó lenne a Type-C, ezért:
VA ívelt: LG 37WN75C-B, Lenovo ThinkVision T34w-20, Dell S3423DWC
IPS sík: Asus VP349CGL
IPS ívelt (3800R, tehát nagyon minimális): Dell P3421W (bár ez Forintban már 250k) -
nggabi
félisten
válasz
Huha81 #128087 üzenetére
a g2 már egy elég jó cucc, cserébe drága. az usb-c dp 1.4 kábel csak azért jobb megoldás mert olcsó és egymaga van az usb-c sávszéljén, akár a 4k 120-144Hz is átmehet rajta, de több kábelt kell reggelente dugdosni. ha nem játszol rajta én dokkolót választanék, az a legkényelmesebb. ha nem akarsz költeni elég egy sima hdmi-n rákötni a 34"os monitort és annyi. persze ha a gépen hdmi 2.0 vagy 2.1 van.
-
Huha81
tag
válasz
sztivo #128083 üzenetére
Koszi szepen a valaszod.
Gondolkodtam a dokkolos otleteden. Az irodaban egy HP G2 van, ami kb 200€ ehhez jonne kb 2 hasonlo monitor, mint ami bent van az darabonkent kb 150€. A kerdes, hogy 500€-bol ez erne meg jobban vagy egy 34-es ultrawide monitor, amin van usb-c csati.
Adapterrel eddig csak szivtam, azt nem annyira eroltetnem, ha nem muszaj -
turika86
aktív tag
válasz
Viktor77 #128084 üzenetére
Pedig megrendeltem,mert az a helyzet hogy most is 27" van neki csak egy benq ew2730(fullhd 60hz va panel) ami annyira nem ajánlott játékra.... Meg nem ártana ha szeme nem menne széjjel a gyereknek
Szóval lényeg a lényeg a pixelek nem zavarják... Meg amúgy szerintem a jelenlegi monitor sem, csak hát mivel a gépe tud 120-140fps-t gondoltam a kellemest a hasznossal... -
sztivo
Topikgazda
válasz
user112 #128080 üzenetére
Ne, és nem is akarok más zsebében kutakodni, de monitort jellemzően hosszútávra veszünk, szánd még rá azt a pár db ezrest. Az említett msi van nekem a cégnél, tökéletes ezekre a célokra, de az Asusokkal sem lősz mellé, ahogy a Samuval sem.
De ha tényleg szoros a büdzsé vagy nem akarsz többet rászánni és használtban is gondolkodsz, írd meg, segítünkHuha81
Én azt javaslom, hogy nézz valami ultrawide monitort, és akkor megvan a két kijelződ is akár, vagy B opcióként két olcsóbb monitor és vennék egy dokkolót is mellé (szerintem később is jó lesz) vagy C opció, van egy meglévő HDMI portod és inteles géped van, ráadásul kettő olyan Thunderbolt porttal, ami megy DisplayPort 1.4-ként is.
A legolcsóbb megoldás az első, a második kényelmesebb, a harmadik meg hátállandóan "dugdosni?"
de egy C-s adapter sem vészes, 7300 körül már van használható 1.2-es, 1.4-es kicsit drágább.
-
hadogabi1
senior tag
Sziasztok!
Meg is jött tegnap kalibrálva pixelhibamentesen oazisból.
Nem gondoltam hogy ilyen gyorsak lesznek aznap adtam le délután mentem érte. Gondolom azért sok melojuk nem lehet.
A monitor eléggé bejött végül nem az oled-et választottam de nem döntöttem rosszul szerintem.
4k 240 hz megy normálisan képek és színek is bejönnek eléggé.
Most már csak valami olyan vga kéne ami ki is hajtja4090 -es van amitől nem nagyon van fentebb de még ez sem tud annyi fps -t mint szeretném wz-be. Nyilván tudom hogy ez nem a monitor hibája
Na majd talán az új széria 2-3 év múlva már fogja tudni ami miatt ezt a monitort vettem.
Nyilván sok játékban megvan a 4k 240 fps.
Csak azokkal nem játszokKöszi a segítséget a választáshoz.
-
Huha81
tag
Sziasztok,
szeretnek otthonra egy monitort, amivel kb hasonloan tudnek dolgozni, mint bent az irodaban.
Iroda: HP Elitebook 850 G8 + dokkolo (2 displayporttal) + 2db HP E233 monitor
Otthonra marad ugyanez a laptop, de nincs dokkolo. Igy csak 1 db hdmi port marad, ezert a 2 monitoros felallas gondolom nem jatszik.Felhasznalas, 80% fejlesztes 1 ablakban, viszont a tobbi esetben kell 2 egymas melletti ablakban 2 eclipse vagy 2 SAP kepernyo
-
user112
senior tag
válasz
Luck Dragon #128079 üzenetére
Köszönöm. Árban 45k alatt ne is nagyon keresgéljek?
-
-
user112
senior tag
Sziasztok!
Irodai munkára (+net;+film; +programozás; játék csak alkalmi) keresek min 23"-os monitort, jó ár érték arányban, szemkímélőt, az olcsóbb kategóriában (30-40k).
Mit ajánlanátok?
Az AOC 24B2XH jó választás lenne? igaz ez már 46k. -
turika86
aktív tag
válasz
Luck Dragon #128076 üzenetére
Köszönöm
-
-
turika86
aktív tag
válasz
Luck Dragon #128074 üzenetére
Asus VG279Q1A - MSI Optix G272
Ez a kettő maradt, és ajándékba venném gyereknek szinte csak játékra.... A talp meg az ilyenek nem evidens mivel vesa konzolra lenne téve
-
-
turika86
aktív tag
válasz
Luck Dragon #128071 üzenetére
Köszönöm, közben ugye lejebb ugrottam fhd-re de akkor azokra is vonatkozik az alábbi.... Már csak az msi kontra asus vacilálas megy... De inkább az asus felé húz a szívem
-
Gyula84
veterán
válasz
Luck Dragon #128071 üzenetére
Köszi
-
válasz
Hiei555 #128052 üzenetére
Hiei555 & turika86
Szia , VG27AQ1A modell támogatja mind az Adaptive-Sync-et az NVIDIA GeForce grafikus kártyákkal, mind a FreeSync-et AMD Radeon grafikus kártyákkal.
Mindegyik ajánlott típus ,
Ha te magasságában állítható és pivot módra képes , nagyobb fényerejű panellel szerelt típust keresd akkor AQZHa nagyobb színtér lefedettség , három sync megléte a fontosabb akkor AQ1A
Gyula84
Ha az Oazisban vásároltad és ott kértek hozzá a pixel garit akkor két-három nap plusz, de erről e-mailben leírást kellet hogy kapjál. -
turika86
aktív tag
válasz
Hiei555 #128052 üzenetére
Szia!
Én is ezt a két monitort néztem az emag-on, én amit láttam érdemi különbséget a fényerő egyik 250cdm a masik 350... Aztán hogy ez most csak elírás.... Valaki megírhatná melyik a tuti vétel, mert amúgy 10ezer ft a különbség...( Én inkább a VG27AQZ felé húzom)
Illetve érdemes e ezeket az "újracsomagolt kibontott" dolgokat venni?!
Köszönöm -
Kicsit off topic abba is teszem, de találtam egy fps “becslő” oldalt. Megadod a konfigod és kiválasztod a játékot és a felbontást és megadja a minimum, átlagos és max fps értékeket.
Azoknak jó lehet akik abban “szenvednek”, mint én hogy FHD vagy QHD monitor legyen a konfighoz?
[link]
Tényleg gondolom a QHD monitoron is lehet FHD-ba játszani, ha ultra, vagy high-nál kevés az fps? -
Gyula84
veterán
üdv pixeltesztre várok van esély, hogy megkapom a monitort még a héten?
-
Hiei555
aktív tag
Hali kettő közül melyiket èrdemes ASUS TUF VG27AQZ vagy TUF GAMING VG27AQ1A ennèl nem látom az adaptive syncet az gond lehet? De amugy szerintem jobb lehet ez ès olcsóbb is picivel nemtudom számít az adaptive sync vagy van benne csak nem írták oda?
-
-
válasz
Luck Dragon #128044 üzenetére
Mindenképpen 100 alatt kell, mert százért már van QHD is.
Köszi megnézem őket. -
válasz
Angie™ #128048 üzenetére
Ne add fel a harcot .
Olvasom , hogy kalibráltattad a monitort és most azon agyalok , hogy a kalibráció okozhat-e ilyen jellegű hibát ami nálad áll fentMásrészt , helyedben visszavinném az oázisba , hamarabb túl lennél rajta és választhatnál egy másik típust . Nem napig , heteken árusítani .
Persze ez a te dolgod .
Elemental
Igen ! -
válasz
Luck Dragon #128038 üzenetére
Este futok vele még egy kört, de nem az a küzdős típus vagyok, hamar feldom a harcot
Ha esetleg valakit érdekel, felraktam apróra, leírtam a történetet röviden, le lehet rá csapni.Remélem nem gond
-
Elemental
addikt
Szevasztok!
Az emagnál 115k az ASUS VG27AQ1A. Nem tudom ez jónak árnak számít-e, én mindenesetre tegnap rendeltem, ma már meg is jött.
-
-
sztivo
Topikgazda
válasz
Tepsifüles #128043 üzenetére
LG 29WN600, 29WP60G, esetleg Lenovo L29w-30.
-
-
Tepsifüles
tag
Sziasztok,
tanácsot kérnék monitor választásban:
1. Ár: 90-110 ezer
2. Méret: 29-31" (lehet wild is)
3. Felhasználás: műszaki tervezés+photoshop
4. nem kell 2k/4k
5. Egy ryzen 5 5600/gtx 1660 mellé lenne
Válaszokat előre is köszi. -
MAQ12
tag
válasz
Luck Dragon #128039 üzenetére
-
válasz
Luck Dragon #128039 üzenetére
Ha FHD 27”-es monitort kellene ajánlanod gamer+irodai felhasználásra mi lenne az?
-
-
válasz
Angie™ #128035 üzenetére
-Monitorodon belül gyári visszaállítás
-Nvidia Control panelen belül egy alapbeállítást készíts.
-Monitorhoz kapott kábellel használod?
-RGB beállítást használsz?
-kimenetidinamika a teljes tartományban helyezkedik el az árnyékolás miatt kérdem (NCP belül -> felbontás módosítás -> 3. pont -
MAQ12
tag
válasz
Luck Dragon #128033 üzenetére
Köszönöm szépen az újabb ajánlást!
Igazából nem tudom, hogy kell-e 27"-on a 4K vagy inkább a 1440p lenne kényelmesebb a szememnek. Munkahelyen 2 db 24" HP E24 G4-t nézek FHD-ban és már az is eléggé apró tud lenni betű méretben.
Meg kell néznem élőben ezt a két felbontást és aztán menni tovább ez egyik irányban... -
válasz
sztivo #128031 üzenetére
Nagyon jó ötlet volt, kipróbáltam. segít a dolgot, de akkor a monitor csak nativ felbontásban tud futni, az pedig 60Hz. Ezt a majdnem 4 éves LG monitorom veri, az natívan megy 120Hzben.
Játékban amúgy csodaszép a képe a monitornak, de olvasni, fórumozni nekem nem felel meg. -
válasz
konyi79 #128028 üzenetére
USB HUB csodákra képes , meg nem is olyan drágák.
16:10 akkor is bukta 4K-val igaz?
Sajnos igen.MAQ12
Ha a cél, hogy 4K legyen KVM funkcióval akkor Dell U2723QE marad a mezőnyből egyértelműen.
De van még egy ajánlatom picit olcsóbban és szinte minimális hátránnyal de megegyező minőségben.
BenQ PD2705USanyi.mTs
Univerzális Vesa szabványú pc tartó , pl ilyen: [link] -
Sanyi.mTs
addikt
Lehet kicsit off topik kérdés:
Ha jól tudom van lehetőség ilyen mini, tiny kis gépeket felhelyezni a monitorok vesa pontjaira.Ehhez van valamilyen speckó rögzítő keret? Merrefelé keresgéljek? A kisgép még nincs kiválasztva.
-
totron
addikt
válasz
Angie™ #128027 üzenetére
Vagy ezt látod: subpixel rendering
vagy csak egy, saját, nem szabványos képfrissítésen hajlandó normális kontúrt adni. Nézd meg a speciális beállításoknál, hogy mikből áll a lista.
-
MAQ12
tag
válasz
Luck Dragon #127892 üzenetére
Szia,
Köszönettel alaposan megnézegettem az ajánlott típusokat és kicsit tovább gondoltam a dolgokat...
A fehér színhez már nem ragaszkodnék, nem akarom nagyon leszűkíteni a lehetőségeket ezzel.
Méretben viszont 27" lett (nagyobb sajnos nem férne el kényelmesen) a végleges.
Viszont a KVM switch funkció és a sok USB nagyon megtetszett a Dell monitorokban. Igazából enélkül is lehet élni, de tetszik, mint lehetőség. Alkalmanként a céges és az otthoni laptop is mehetne így együtt ugyanarról az USB stick-ről(bill+egér).
Amik még játszanak:
4K
Dell U2723QE 290kFt
Dell S2722QC 160kFt
1440p
Dell U2722DE 180kFt
Érdekes, hogy az 1440p-s kijelzős drágább mint a 4K-s. Lehet benéztem vmit???Látótérbe került még az LG 27UN880 is, bár itt nincs a kép a képben és KVM sem, de jópofa ez ERGO talprendszer és dicsérik a panelt (175kFt).
Fényviszonyok: az asztal mellett közvetlenül egy hatalmas erkélyajtó van, ami nyugatról kapja a napfényt, szal eléggé napfényes lesz a dolgozó asztalom amint kisüt rendesen a nap.
Mindezek figyelembe vételével mi lehet a legjobb választás?
Az U2723QE megéri 100+ felárat???Esetleg bármi más ami jó lehetne , de elkerülte a figyelmemet?
A válasz(oka)t előre is köszönöm!
-
konyi79
addikt
válasz
Luck Dragon #128000 üzenetére
Megy
Köszi!
Tényleg jónak tűnik, de abszolút nem értem a gyártókat. Itt végre van Type-C, de egyáltalán nincs USB-A
A másik opció, veszek egy dokkolót és aláteszem, akkor kb mindegy, hogy milyen csatlakozó van a monitoron, de 16:10 akkor is bukta 4K-val igaz? -
válasz
Luck Dragon #128026 üzenetére
Nem tudom jobban megfogalmazni. Olyan érzésem van, mintha a betük körül, pl. itt a fórumon, picike árnyék lenne végig körben.
-
-
válasz
Viktor77 #128023 üzenetére
Ez ügyben soha nem tudd ez a megoldás meggyőzni
Mert az én szemszögéből ez olyan zsákbamacska , lehet működik - aztán lehet olyan szintű megoldással , hogy valamilyen anomáliával párosul .
Szeretem ha a gyártó oda írja , hogy igen is tudja , nem valamilyen független teszt írásából kelljen értesülni ami lehet pont az adott teszt konfigurációval szuper , de lehet az itteni tulaj eltérő konfigurációja miatt meg nem. Stb stb -
Beüzemeltem az Asus VG259QR-t.
Az IPS panel miatt érezhetem a betük körül picit elmosódottnak a képet? -
Viktor77
titán
válasz
Luck Dragon #128022 üzenetére
Jól látod, csak Freesyncet tud, meg ugye így a szokásos Gsync kompatibilis módot.
-
-
válasz
sztivo #128020 üzenetére
Soha az életben nem volt komoly monitorom, most is egy iroda 5ms FHD irodai monotoron nyomtam a játékot. Valószínűleg a FHD 144-165 hz is bőven elég lenne 27”-on. Mivel nem vagyok egy nagy gamer és mikor utoljára játszottam és volt asztali gépem még a 30-40 fps bőven elég volt mindenre is (Bf2 játszottunk online meg ilyeneket) így gondolom itt is az lenne mint a telón, mikor 60hz-ról 120-ra váltottunk, most már nem is nagyon látom alap lett.
Nem tudom mennyi egy jó FHD monitor, de ahogy néztem a 2-3 ajánlott új ára a QHD-snek, olyan 110-130 között van. Újracsomagoltat már lehet 100 alatt kicsivel is találni. Szóval ha egy FHD 70-80, akkor inkább egy újracsomagolt QHD. -
sztivo
Topikgazda
válasz
INGJOKE #128012 üzenetére
Nagy dilemma ez, én is vaciláltam 24-25" FHD vagy 27" QHD között, de a jelenlegi lapos kártyája örül a FHD-nak is, egy darabig még nem tervezek gépet venni, így lett egy 165Hz-es Gigabyte G24F-EK, amit most már Type-C - DP kábellel használok, és kiválóan megy Nvidiaval is (hivatalosan nincs G-Sync compatible minősítése sem).
Biztos időtállóbb egy QHD monitor, nem 1-2 évente cseréli az ember, meg oké a FreeSync - G-Sync, de 60-80 fps/Hz-el nem vagyok előrébb sajnos, max a kép lenne szebb. Ez játékfüggő is, lehet a WoW Classic meg a Valorant elment volna rajta, de előbbi így is dropol 90-130 környékére max beállításokon egy 1660 Ti Max-Q-valNem a kedved akarom elvenni, de egyelőre nekem ez a FHD 60Hz-ről is nagy előrelépés, idővel én is megcélzom majd a 27" QHD-t
-
hadogabi1
senior tag
válasz
Luck Dragon #128018 üzenetére
Amugy fura mert itt meg teszt alatt azt irtak tamogatja a g syncet. Az oled kijelzos is.
Lehet holnap azert elugrok hozzajuk elotte.
link -
-
Zοltta
senior tag
válasz
Luck Dragon #128011 üzenetére
Köszi, most már tudok miből választani
Ha kicsit ha nagyot akarok
-
válasz
Luck Dragon #128014 üzenetére
Moat lett összerakva a gép pénteken.
Max ram megy még bele 16 a 16 mellé. Meg egy hdd, de az nem számít sehova.
Még nincs semmi tunningolva a gépen, minden full alapbeállításon van. -
hadogabi1
senior tag
válasz
Luck Dragon #128013 üzenetére
Köszi én is arra hajlok amúgy. G sync miatt.
-
válasz
INGJOKE #128012 üzenetére
Ezt neked kell eldöntened.
De gondolom nem csak ezzel a játékkal fogsz játszani végig az elkövetkező években , ha nem lesznek más címek is és ehhez társitanám azt , hogy a elkövetkezendő időszakban lesz bármilyen gép bővítés vagy csere ? Akkor hamar megkapjuk a kérdésre a választ . -
válasz
hadogabi1 #128010 üzenetére
Másodikat ( LS32BG850NUXEN)
Egyrészt jók róla a visszajelzések .
Másodrészben a gyártó oldalán írja , hogy ez legalább G-sync képes kezelni és mivel olyan vga rendelkezel ami erre kepes akkor használjuk is ki ennek lehetőségét.
Az Oled és variáns esetében írja is , hogy erre lehetőség nincs . -
válasz
Luck Dragon #128011 üzenetére
Azon gondolkoztam, hogy ma volt időm kicsit játszani és a Borderlands 3 a videókártya programja szerint két óra játék alatt FHD minden ultra beállítás melett hozott átlagban 142,5 fps-t. Na már ha veszek egy qhd monitort és ugyan így feltolok mindent fullra lehet már csak 80-90 fps lesz, ami szerintem engem nem zavarna offline játszok csak, de felmerült a kérdés, hogy indkolt-e a QHD, vagy legyen valami nagyon jó FHD monitor?
-
válasz
Zοltta #128009 üzenetére
Nem is olyan rég ez a modell volt ki vesézve feljebb , ez egy ajánlott típus , nyugodt szívvel ajánlom .
Igen a 27” méretben főleg ebben a távolságból használva amit írsz , érdemes QHD felbontásban gondolkodni . Linkelt monitor erre képes így nyugodtan választhatod , ha a többi specifikáció amivel rendelkezik ki is tudod használni .
Gondolok ez alatt sync-re vagy jó-e neked az hogy magasságában állítható , de gondolom ez nem fog fejfájást okozni stb-stb -
Zοltta
senior tag
válasz
A 27 colban melyik az a monitor amit már érdemes megvenni? 130k alatt mondjuk melyik a bestbuy ?
Ahogy láttam a 25 colosnak ez a tesója ez mennyire ajánlott? ASUS TUF Gaming VG27AQZ Kb 60 cmröl nézném és számit ,hogy a betű karakterek és minden más olvasható legyen és ne homályos vagy mi.
Annó olvastam ,hogy 27 nél már oda kell figyelni ,hogy milyen a felbontás föleg az olvasható betü karakterek miatt. -
válasz
Luck Dragon #128006 üzenetére
Eddig különcnek éreztem magam én is de már nem vayok az, köszönöm
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Luck Dragon #128006 üzenetére
Nekem kb 2 het utan beut.
Amikor falra tettuk a 55" TV-t, mintha moziban lettunk volna, 2 het utan meg leultem ele es gondolkoztam miert nem 65" vettunk32" monitorom szinten, ahh ez tul nagy a 27" utan, aztan egy ido utan amikor itt meloban leultem a 27" ele mar ez volt kicsi.
-
válasz
Busterftw #128004 üzenetére
De aki csak hagyta
Magam is kipróbáltam már minden méretet , egészen 84”-ig .
De mindig vissza térek 24”-ra.
Telefonom is pici (IPhone SE) és nem tudom mi lesz ha váltani kell , mert minden új készülék egy járólap nagysággal rendelkezik .Bár lehet csak azért van ez mert különc vagyok .
-
válasz
Túl nagynak érzem a 27-est, továbbra is
-
-
válasz
Köszi tökéletesen működk a kábel, minden mokolás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- Dell Alienware AW3225QF - Új, Bontatlan - 31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC -
- HP OMEN Transcend 32 - 31,5", OLED, 3840x2160, 240Hz, HDR400, 0.03ms - Eladó!
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged