Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Floyd80

addikt

Üdv, need kollégához hasonlóan 2600x-re szeretnék vmit ami 70 fok alatt tartja és nem hangos. Most egy CM T4 van fenn, 70 fok határeset, de nem forgatható, szívja be a meleget a VGA-ból. Szóval pár fokért még egy cooler cserébe benne lennék, a Brocken 3 jónak tűnik csendet illetően, de a hűtése már nem annyira (?), mert kb. egy EVO 212 szintjét hozza.

1.: Mennyit szánsz a hűtőre? 10-20 eFt
    2.: Milyen házba kerül? Silencio 650 Pure (tudom rossz híre van, elől 140-es venti fúj be, hátul meg fenn 2X120 ki, meg alulról is tud menni egy 120-as felfele, max. CPU cooler height: 162mm, nyilván a probléma a VGA befűti az egészet, de igazából annyira nem rossz a légáramlás sztem)
    3.: Milyen alaplapra lesz? Aorus B450 Pro ATX
    4.: Processzor típusa? 2600X
    5.: Ramok típusa? Low Profile Corsair
    6.: Egyéb igények? (fekete, passzív, stb.)

Be Quiet-ekkel kapcsolatban, mivel bőven van ajánlott, pár éve vettem ház ventiket tőlük, 140-es (Pure Wing) most is megy a gépben. Viszont pl, a Noiseblocker-hez képest ezeknél van egy kis motorzúgás, ami nem tetszik. Kérdésem, ezt most kiküszöbölték-e már vagy sem, vagy cooleren eleve jobb minőség van?

Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák