-
PROHARDVER!
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
-
Daw93
senior tag
Sziasztok,
Van egy Xilence (nemtom mi a pontos neve ) procihűtőm amiről csatolok egy képet.
A kérdésem a következő. Rá merjem tenni egy i7 6700-ra?
Voltak a Skylake-ekkel kapcsolatban olyan rémtörténetek, hogy elhajlottak bizonyos hűtők alatt, meg új fajta csavarokat biztosítottak a gyártók ennek elkerülése érdekében.
Gyári hűtő helyett menne fel, ha szabad. Ez is csavaros felfogatású, nem pattintós.
Egyébként jó tapasztalataim vannak vele, régebbi amd-imet szépen hűtötte, most egy i3 4330on van ami ugye nem egy vadállat de hűvösen tartja azt is.Köszi előre is
GTA Online: Daweee93
-
smallmer
őstag
-
Bossp
addikt
válasz surgyi #82188 üzenetére
+1 Chopin ötletére . minimum 20k-val olcsóbban vettem 1700-et mint 1800X-et egy éve lassan. (lehet volt 40k is) ugyanott vagyok összmag 4 Ghz és a gyári hűtőt is el tudtam paszsolni nem rég 10k-ért és vettem egy overkill játékvizet szerintem egy ideig te is meglennél a gyári hűtővel mindenképp a 2*8 GB Ram legyen addig meg kb 3,8 Ghz-ig húzhatod gyári hűtővel.
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
-
chopin42
addikt
válasz surgyi #82183 üzenetére
Szerintem akkor az Alpenföhn brocken 3 tökéletes választás neked, gyakran ajánlott Ryzenre.
Egyébként szerintem a sima 2600 jobban megéri, ha tuningolsz, mivel olcsóbb, és a vége kb ugyanott van. Lottó az egész. A különbözet, a kicsivel olcsóbb hűtő meg egy kicsi árából meg legyen 2x8g ram.Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
gabenn15
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogy milyen processzor hűtőt vegyek.
Első magas teljesítményű processzorom és a gyári hűtőt nem gondolom elégnek játék mellé.
A hűtőre szánt keret olyan 15.000Ft, de inkább alatta szeretném megúszni.
Ház: Modecom Logic K3 (Leírás szerint: CPU hűtő magasság (max.) 150mm)
Alaplap: MSI B250M Mortar
Processzor: I7 7700
Ramok:
1-3 slot: G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 2400Mhz F4-2400C15D-16GIS
2-4 slot: HyperX 16GB FURY DDR4 2400MHz CL15 KIT HX424C15FB2K2/16Ötleteim:
COOLERMASTER Hyper 212 EVO
ARCTIC COOLING Freezer 11 LP -
smallmer
őstag
Sziasztok!
Van valami bevált szokás, hogy mennyi paszta kell a processzorra? Elolvastam az összefoglalót, miszerint X alakzatban kell felkenni a pasztát és hogy üveglappal kellene megnézni, de sajnos nincsen itthon üveg-plexi sem.
Meg tudjátok mondani esetleg, hogy mennyit kellene rákenni vagy nem úszom meg a plexi/üveg folyamatot?köszi
-
surgyi
senior tag
válasz chopin42 #82182 üzenetére
Rendben!
1.: Mennyit szánsz a hűtőre? 15-20K
2.: Milyen házba kerül? Zalman Z11 Neo
3.: Milyen alaplapra lesz? MSI B450 Gaming Plus, vagy MSI B450 Tomahawk
4.: Processzor típusa? Ryzen 5 2600 (X)
5.: Ramok típusa? G.Skill Aegis 3000MHz, vagy Kingston 8GB DDR4 3000MHz HyperX Predator XMP
6.: Egyéb igények? (fekete, passzív, stb.) -- -
surgyi
senior tag
Sziasztok! Ryzen 5 2600X procira milyen hűtőt ajánlatok ha OC-va lesz? Köszi!
-
Alcsi69
senior tag
Sziasztok!
Most delideltem nem régen a 6700K-mat, és egy szerintem elég jó -20 fokot értem el(88 fok volt max delid előtt, 68 max delid után prime95 alatt, 4.6GHz-n és 1.332V-val):[link]
Jelenleg egy Alpenföhn Matterhorn Rev C Black-et használok a gyárilag hozzá kapott ventivel.
Ha esetleg lecserélném a hűtőt egy komolyabbra (esetleg egy játékvízre) akkor lenne hőmérsékletbeli különbség vagy nem lenne észrevehető?[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz smallmer #82169 üzenetére
W/mK és felhasználási terület téren van difi. A Kryo a legjobb (12.5W/mK), de hosszútávon hajlamos bedögleni, extrém OCra használják inkább előszeretettel. Őt követi a Hydronaut alig lemaradva (11.8W/mK), hosszútávon is jól teljesít, ill. könnyű vele dolgozni. A sort az Aeronaut zárja 8.5W/mKval, a népszerű MX-4 alternatívájaként, viszkozitása rendben van, árban elvileg a legjobb, gyakorlatilag nem olcsóbb annyival, hogy ne érné meg a Hydronautot venni helyette, egységnyi kenési költségre levetítve minimális az árdifi.
-
smallmer
őstag
Sziaztok Uraim!
A jelenlegi processzorhűtőm be quiet! Dark Rock Advanced C1. 3 éve van az I7 6700K processzoromon és úgy gondoltam, hogy megérett már egy újrapasztázásra.
A kérdésem az lenne, hogy ehhez a hűtőhöz melyik pasztát ajánlanátok leginkább?
köszönöm szépen
-
Kelvin
őstag
Porcica nincsen mert félévente kitakarítom a gépet és majd itt jön a csattanó.
Lustaságom nyert mert a szekrényben megtaláltam az i7-7700 gyári hűtőjét. Azon ott a gyári paszta, mondom jó lesz az és talán a hűtő is jobb. Szétkapom a gépet és nekiállok leszedni a gyári coolert, majd észrevettem, hogy az egyik bepattintó kiugrott, el van csavarodva. (lötyögött is mikor erősebben megmozgattam....)
Szóval itt van a kutya elásva, persze a paszta is beszáradt rendesen. A 7700 gyári hűtője pedig rosszabb mint a 4590-é. Utóbbi nehezebb mivel rézmag a belseje, úgyhogy irány a bolt, paszta megvéve. Újrapasztáztam , rendesen visszaraktam az i5 gyári hűtőjét és boldogság van.
(Ahogy nézem az összetevőket 10% silver compound, remélem nem toltam rá túl sokat és nem lesz zárlat )Még egyszer köszi a hozzászólásokat, tanácsokat.
[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Kelvin
őstag
Köszönöm a segítséget, akkor a napokban megpróbálok egy újrapasztázást. Remélem segít.
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Kelvin
őstag
Sziasztok!
Jó pár éve használok egy i5 4590-es procit gyári hűtővel, azonban most szembesültem vele, hogy terhelés nélkül is 45C fok körül van. Terhelve pedig felmegy 99C fokra is. A ház amiben minden benne van egy fractal design core 3000 és a ram pedig corsair vengeance.
Két opcióm is van, tudnátok ajánlani rá valami jó ár/érték arányos hűtőt?
1. Akár egy olcsó használt hűtő apróról, a jövőre nem gondolva.
2. Vagy esetleg érdemes rá egy drágább, nagyobb hűtő amit esetleg egy konfig csere után is tudok használni 1-2 év múlva.Köszi!
-
regener
veterán
Üdv,
Egy alapon járó i7 3770-re melyik a legolcsóbb megoldás a kordában tartáshoz? Gyári intel hangját el akarjuk kerülni. HyperX Fury ram van mind a két slotban ebben a lapban. -
Dißnäëß
nagyúr
válasz dudu5130 #82149 üzenetére
Áh, nem annyira forrófejű az Nem is biztos, hogy húznám, nem CPU limitem lesz egyelőre. Korábban egy Arctic i30 CO szolgált alap ill. húzott i7 K-im alatt, nonstop alap fordulaton ment szinte, de én játék alatt sem hallottam, ezért szeretem ezeket a torony batárokat.. kis fordulat, nagy lapát, heatpipe, megfújja alapon és béke.
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz dudu5130 #82147 üzenetére
Mugen3 rev B mar nem mindenhol van. Gyarto oldalan discontinued. Viszont 158mm, szoval a 155-os limitemen tul van.
Mugen5 rev B mar jo (154.5) es mintha a teljesitmenye is allat lenne. Az ara kicsit necc viszont, meg agyalok, raszanjam-e a penzt.
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
dudu5130
őstag
válasz Dißnäëß #82144 üzenetére
Ezzel a magassággal a Scythe Mugen 3 rev.b. lehet a legjobb választás. Sajnos kicsit több mint 10, de nagyon jó hűtő és a torony el van tolva, hogy bármekkora ram beferjen elé. Elvileg a csomagolásban két ventihez adnak felfogatot, így ha később akarsz még rá tudsz rakni.
-
Dißnäëß
nagyúr
Sziasztok, elképesztő mennyiségű motyó van, ami között túrni kell.. kicsit elvesztem.
1. Mennyit szánsz a hűtőre? ~10ezer de tudok nyújtózni
2. Milyen házba kerül? Thermaltake View 27 (CPU hűtő max 155mm)
3. Milyen alaplapra lesz? ASRock Fatal1ty X470 Gaming K4 (AM4)
4. Processzor típusa? Ryzen 5 2600
5. Ramok típusa? 2x8G DDR4 (még nincsenek meg, olyat veszek, ami befér CPU hűtő alá)
6. Egyéb igények? A létező legjobb hűtőteljesítmény full kuss mellett.Hogy megkönnyítsem a tanácsadó(k) dolgát: kinéztem egy Arctic Freezer 33 CO-t, de ha van ennél hatékonyabb, ilyen torony jellegű, alacsony fordulatú, csendes léghűtő, szívesen ránéznék.
[ Szerkesztve ]
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
hozzáértő segítségét, véleményét kérném.
1. Mennyit szánsz a hűtőre? ~30ezer
2. Milyen házba kerül? THERMALTAKE Core X5
3. Milyen alaplapra lesz? ASROCK Z370 Extreme4
4. Processzor típusa? INTEL Core i7-8086K
5. Ramok típusa? G.SKILL 16GB Aegis DDR4 3000MHz CL16 KIT F4-3000C16D-16GISB vagy CORSAIR 16GB Vengeance LPX DDR4 3000MHz CL15 KIT CMK16GX4M2B3000C15
6. Egyéb igények? (fekete, passzív, stb.) nincs semmi extra igényem, tegye a dolgát, és abban jó, hatásos legyen, a procit azért minimálisan tuningolnám is, ha van rá mód, és lehetőség. Viszonyításképpen most 2500K-m van @4Ghz-en, tehát semmi extrém hardcore tuning, de mégsem alap.(illetve mi az az összeghatár, aminél már esetleg érdekesebb lehet elmenni vízhűtés irányába? Másik topikban egy hasonló gép összeállításnál találkoztam ezzel: Corsair Hydro Series H110i Extreme Performance és egy 10kra van az általam megszabott összegtől. Ezzel előrébb lennék? Vagy ehhez még kellene egyéb komponens is? Ha nem ide való, mondjátok, merre tegyem fel a kérdésemet. Köszönöm! )
-
Rogiii
aktív tag
Sziasztok!
Egy Ryzen 2200g cpura keresek hűtőt.1.: Mennyit szánsz a hűtőre? 10-12k
2.: Milyen házba kerül? Corsair Carbide 300r 170mm magasságig elfér
3.: Milyen alaplapra lesz? Asus B450 Prime Plus
4.: Processzor típusa? Ryzen 2200G
5.: Ramok típusa? 2x4GB DDR4 Kingston HyperX Predator XMP HX432C16PB3K2/8
6.: Egyéb igények? Nagyon csendes legyen.Köszönöm előre is.
Üdv!A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz cacater #82139 üzenetére
Nem a specifikációk terén érdekes a RAM, hanem a magassága okán. Ahogy a ház is, amit továbbra sem fejtettél ki. Így azt mondom, ha eldöntötted, pontosan mi is lesz, utána van értelme az ajánlásnak.
OC nélkül egyébként nem kell batár, OCval meg sokszor hiába van, relid nélkül mit sem ér. Szóval lehet szimplán fillérekből rendberaknám a mostanit, aztán ha meglesz a friss platform, ezzel kideríthető (furattáv azonos), mire van szükség. -
cacater
csendes tag
válasz Speed® #82138 üzenetére
A mostani deszkát írtam és 2 geil 1600 mhz ram van benne .
Az 8700k procihoz még nem tudom milyen ram lessz sajna 3000-es vagy 3200 mhz. 2*8A lap asrock z370 extrem 4 . Ennél többet sajna nem tudok ,de mivel most vennem kell hűtőtt és a későbbiekben azt szeretném használni a 8700k is ezért lenne a kérdésem .
Midkét hűtő ára belefér a büdzsébe ,csak később valóban nem szeretném cserélni.
Köszönöm előre is.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
-
cacater
csendes tag
Haldoklóban van 1 GA-z77-ds3h lapban a proci ventilátora . Cserélni szeretném,de olyan hűtőre ami 1151-es. 8700k procit is megfelelően tudna hűteni . A ram magassága miatt nem tudok dönteni ,hogy mi fér el alatta . Noctua nh-d15. és a. Be quiet! DARK ROCK PRO 3. vagy 4 a kiszemelt .
Köszi a megtisztelő válaszotokat. további szép napot.
-
Zotwoo
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy CPU hűtőt venni a házamba. A cél: minél halkabb legyen (vagy passzív).
CPU: AM3+-os AMD FX 6300 Black Edition
Jó lenne, ha univerzális lenne, később korszerűsíteni szeretnék majd.
Keret rá: 15k körül.Köszönöm,
Zotwoo[ Szerkesztve ]
Zotwoo
-
etnies
senior tag
Kicseréltem az Artic Freezer 33-an a gyári ventit egy Apache-ra.
Az eddigi 1300 fordulat lement 1000-re, a cpu pedig 3 fokkal hidegebb, mint előtte. A bordán nem változtattam.
Egy 14 centis Nanoxia és egy Apache beszerelésével 5 fokka lettl hidegebb a CPU és nincs hangja a gépnekFractal Design Meshify C, Ryzen 2600x. A két gyári hűtő benne van és pörög 600 körül, de elmondható hogy mind az Apache, mind a Nanoxia sokkal jobb, mint az Artic vagy a Fractal Design féle venti.
"önmagam hite vagyok magamban"
-
csuvikj
csendes tag
Sziasztok!
Ehhez a konfighoz szükséges hűtőt beszereznem a ryzen alaphűtője mellé? Ha igen, akkor tudnátok néhányat ajánlani?
Köszönöm szépen a segítséget. -
Kirir
tag
válasz Speed® #82131 üzenetére
Abszolút igazad van, nemcsak pozitívumok vannak a Be quiet! Dark Rock 4 Proról, Lehet, hogy macerás a szerelése, viszont én nem cserélgetem a cpu hűtőket és a processzorokat. Tehát több évre vetítve legfeljebb egyszer kell vele szívjak. Néztem képeket és elfér alatta a kiválasztott ram is. Ettől függetlenül elültetted bennem a gondolatot, mindenképpen nézek teszteket a Brockenről. Köszönöm tanácsodat vagy egy Brocken lesz vagy Be quiet! Dark Pro 4.
Tudnál ajánlani teszteket melyben a Brocken 3 szerepel, nagy segítség lenne. -
-
Kirir
tag
MSI B450 TOMAHAWK alaplapba megy egy AMD Ryzen 7 2700 processzor és G.SKILL FlareX 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C14D-16GFX memóriamodulok, melyek magassága a specifikációk szerint 40 mm.
Az általam kinézett Noctua NH-D15 SE-AM4 a specifikáció szerint nem fér el, csak 32 mm magasságú modulok.
Néztem másik modulokat, de az összes azonos kapacitású, időzítésű és frekvenciájú termék legalább ilyen magas, sőt még több.Emiatt érdeklődöm, hogy milyen más, nagyon halk, nagy hűtőteljesítményű léghűtő lehet jó, ami alatt, mellett elférnek 40 mm magas ramok?
Jó lenne, ha 30000 vagy 35000-ből kijönne.
Azért akartam Noctuát mert nagyon sok tesztben hűtés és hang terén is egyaránt tesztgyőztes.
[ Szerkesztve ]
-
Kirir
tag
Érdeklődöm, hogy a következő két hűtő a leírások szerint rögzíthető AM4-es alaplapokra:
- Noctua NH-D15 ([link])
- Noctua NH-D15 SE-AM4 ([link])Akkor mi értelme van megvásárolni a 2.-at, ha az csak egyfajta alaplapra megy fel, míg a másik azért elég sok más alaplappal kompatibilis, ráadásul drágább is .
-
WandaO
csendes tag
Valaki segítségét kérném ezzel kapcsiban, köszönöm!
1. Mennyit szánsz a hűtőre? Nincs igazán keret, azt szeretném, ha tökéletesen szuperálna a configgal.
2. Milyen házba kerül? Deepcool Kendomen RD ház
3. Milyen alaplapra lesz? Asus ROG Strix Z370-F Gaming
4. Processzor típusa? i7 8700K
5. Ramok típusa? 3000Mhz G.Skill Aegis DDR4 2x8 GB F4-3000C16D-16GISB
6. Egyéb igények? (fekete, passzív, stb.) Semmi -
Kirir
tag
1.: Mennyit szánsz a hűtőre? maximum bruttó 32.000
2.: Milyen házba kerül? Fractal Design Meshify C (maximum 170 mm) ([link])
3.: Milyen alaplapra lesz? MSI B450 TOMAHAWK ([link])
4.: Processzor típusa? AMD Ryzen 7 2700
5.: Ramok típusa? G.SKILL FlareX 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C14D-16GFX ([link])
6.: Egyéb igények? Nagyon halk és minél nagyon hűtési teljesítmény, valamint léghűtőben gondolkodok.Eddig két (három) jelöltem van, de nyitott vagyok egyéb lehetőségekre is:
- Noctua NH-D15 ([link])
- Noctua NH-D15 SE-AM4 ([link])
- Be quiet! Dark Rock Pro 4 ([link])Melyikkel járnék jobban, vagy esetleg egy másik márka?
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Exodius #82114 üzenetére
Alig 50W TDPs proci mellett kb. mindegy a lapnak/VRMnek, tower/topflow-e, még passzívan is megoldható, ill. a gyári is elég lehet, amennyiben nem zavaró a hangja, az is szellőzteti a proci környékét, nomeg ~ingyen van.
Részemről előbb költenék ebben az esetben erősebb procira, mintsem hűtőre, de ki mint látja Nekem is van 1150 setupom, nemrég vettem 20ért i5 Xeont, 80W TDP, de simán elvan egy rezes gyárival játékok alatt is..persze csendesebb lesz, ha teszek rá valamit, de nem vészes ezzel sem. -
Bossp
addikt
ID-cooling gyári paszta amit adnak mennyire gyengusz szerintetek?
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
Exodius
őstag
Kedves mindenki!
Új CPU ventit szeretnék venni. Topflow-ban gondolkodtam eddig, mert az a környéket is hűti.
1. Nagyjából 10-15K-t szánnék rá.
2. A házam egy Fractal Design R4.
3. Az alaplapom egy Asus B85-Plus.
4. A Procim egy i3-4330 (Haswell), de könnyen lehet, hogy 1-2 éven belül szeretnék majd beruházni vagy egy i5-ös procira vagy egy Ryzen 2-re (abból is belépő vagy középkategória-ra), szóval olyasmit keresek, amit át tudok majd rakni a másik procira, is ahol szintén jól ellátja a feladatát.
5. A memória egy Kingston HyperX Blu 8 GB 1600 Mhz CL10.Ha ajánlotok 4-et a legjobb topflow közül, akkor simán tudok majd dönteni. Nálam az eddigi jelöltek:
be quiet! Shadow Rock LP, ID-Colling IS-50, Noctua NH-L12S (ez mondjuk kicsit combos), Cooler Master GeminII M4, Raijintek Pallas, Scythe Big Shuriken 2.Előre is köszönöm a válaszokat és a segítséget.
-
dudu5130
őstag
Üdv! A Scythe Ninja 5 alatt mekkora ramok férnek el? A GSkill TridentZ típus még elfér alatta?
-
Dyingsoul
veterán
Sziasztok!
Thermalright Silverarrow SB-E Extreme hűtőm van. A kompatibilitási listában nem szerepel az AM4 foglalat. Ettől nem tudom még, hogy kompatibilis lenne-e vele a hűtő de feltételezem nem az vagy tévedek?
"The Silver Arrow SB-E Extreme is multiplatform compatible and comes with mounting material for all common processors. Owner of Intel LGA 775/1366/1155/1156/2011/1150 motherboards can use the cooler as well as users of AMD AM2/AM2+/AM3/AM3+/FM1/FM2."
Ha nem támogatja, lehet valami keretet kapni hozzá amivel meg lehet oldani a felfogatást? Ha nem muszáj nem vennék egy másik IB-E extremet csak azért mert más felfogatási pont kell hozzá miközben ez egy moduláris hűtő...
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Ugyan nem vásárlás, de talán elfér a topikban..
Van egy Be Quiet Pure Rock hűtőm. Ez felmegy a gyári dolgokkal AM4-re?Ahogy nézem AM3-ra is a gyári lapon lévő keretre megy, és ha jól olvastam a "pattintós" hűtők kompatibilisek, ebből kiindulva a lapon lévő keret ugyan akkora lehet, így jónak kellene lennie.
Nekem már nem kell a hűtő, holnap pedig egy havernak fogok összerakni egy AM4 konfigot, így neki adnám a gyári helyett, ha jó rá.Everybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest