- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
Ez gondolom 775-ös hűtő. Elméletileg bármelyik hűtő jó lehet ami 775-re jó és csavaros lefogatású, de a buktató az lehet, hogy olyan hűtőt kéne találnod aminek a csavar átmérője és a menetemelkedése megegyezik a régivel. Ha találsz ilyet akkor a régi hátlapra fel tudod szerelni. Amúgy az a hátlapi merevítő mivel van felragasztva a lapodra? Mert sok hűtőhöz adnak olyan szivacsot aminek mindkét oldala ragadós és azzal van rögzítve a hátlap, de ez könnyen eltávolítható.
-
Pingan
tag
válasz
Tothgera30 #20798 üzenetére
Ezek szerint szerencséd vol,hogy 4GHZ-en stabil volt léggel. Milyen hűtőd van?
-
-
menf
csendes tag
-
menf
csendes tag
válasz
popey37 #20775 üzenetére
Helló!
Te vagy a megmentőm, ha megírod, hol kaptál EKL hűtőt! (Remélem, EKL, amiről írtál, csak elírás az ELK.) Nekem egy EKL hűtőm (ventillátor) romlott el egy hete és azóta gép nélkül tengetem napjaimat. Szörnyű! Ez csavarral szerelt és kiderült, hogy azt a talpat (vagy mi a neve), amibe belemennek a csavarok, odaragasztották az alaplaphoz, nem lehet leszedni, ezért más hűtő nem biztos, hogy beszerelhető, illetve cipelnem kellene a gépet, vagy az alaplapot a boltokba, hogy próbálgatni lehessen. Napok óta lógok a neten, ezt a fórumot csak ma fedeztem fel.
Megírod, hol vetted?
Köszönöm.EKL 775-21535
Nagy hatásfokú három heatpipes gyors
Hőátadás
Csavarozott masszív
Csendes 92mm PWM vezérlésű ventilátor
ASUS P5LD2-VM alaplap
Intel LGA775 Pentium 4 CPU -
Pingan
tag
válasz
Tothgera30 #20789 üzenetére
Köszönöm a válaszokat
Azt hittem 6-7k-t ha rászánok, akkor 3.8-3.9GHZ meglehet simán, bár most már elbizonytalanodtam....
-
CoDWaW07
őstag
válasz
Picturemaker #20774 üzenetére
Köszi szépen, sztem TX3 lesz akkor
-
válasz
Pingan #20787 üzenetére
Szerintem egy olcsóbb hűtőt érdemes beszerezni, olyan 6-7k-t szánj rá mindenképp. Ha annyira tuningolni akarsz, akkor inkább egy négy magosítható 550BE vagy 555BE és arra rá egy batár hűtőt, mondjuk 13-15k körül, na akkor biztos hogy lazán tuningolhatod, magonként akár 4GHZ fölé is, bár én értelmét nem látom.
-
Picturemaker
őstag
válasz
Pingan #20787 üzenetére
Üdv!
A hang és a hőmérséklet miatt mindenképp érdemes egy hűtőt beszerezni.
A 65 fok ezeknek az AMD-knek már elég sok (spec az én Phenomom itt már bőven elhasal). 3,7 GHz nem rossz eredmény, sokkal többet talán nem fog menni erősebb hűtővel sem, de meleg szobában a gyári nem fogja bírni ezt a tempót. -
Pingan
tag
Sziasztok!
Athlon x3 435-re szeretnék hűtőt, gyári hűtővel 3.7ghz-et ment, viszont érdekelne, hogy megéri-e nagyobb hűtőt vennem. 100% terhelés alatt volt 60 fok,max 65. Érdemes venni jobb hűtőt mint a gyári, vagy ne számítsak hatalmas tuningeredményekre jobb hűtővel sem?!
THX
-
bexzy
csendes tag
Ma megjött a Freezer Xtreme Rev 2 hűtő, fel is szereltem, nem volt egy nagy dolog, nehezebbre számítottam. Tegnap mértem Everest-el a hőmérsékletet, msn közben volt 50fok. Most alapjáraton 36fok, fél óra FIFA11 után volt 39fok. Ja és Everest mérései alapján forog 1150 körül a venti, játék után volt 1240.
Eszméletlen halk, először mikor bekapcsoltam, még szerelés közben, azt hittem nem kapcsolt be a venti, majd megnéztem, és láttam, hogy forog.
Megérte megvenni.
Köszönöm a segítségeket, és az ajánlást is. -
kiSSrac
tag
-
_Drox_
csendes tag
Köszönöm szépen!
A Mugen2 igen szimpatikus, még az ára is jó, csak a méretei miatt aggódom, Gigabyte GA-MA790GP-DS4H alaplapom van, és a karikázás miatt aggódom, a memória miatt kevésbé, 2x geil ultrám van, szerintem befér mert 2 mm-el nagyobb csak mint pucéran, max átrakom a másik 2 slotba, de az alaplapon lévő borda kissé aggaszt.. Jól sejtem, hogy kaphatom ki az egészet a hűtőcseréhez?
-
kiSSrac
tag
Nem a Mugen 2-re mondtátok hogy macerás a felszerelése? inkább adok érte még 2-2.5k-t, aha sokkal könnyebb, meg az még a kérdés hogy rálóg-e az Geil Evo 3*2GB RAMra valamelyik...mert azok már passzív hűtésesek és így magasabbak...
az alaplap ASUS P6T SE...
múltkor valamiért a Corator DS-nél kötöttem ki, csak egy megerősítés kéne hogy az jó, csendes (ezekre elvileg pozitív a válasz), rámegy-e, nem zavarja-e a memória, és magasságba belefér-e a Cosmos S-be (elvileg ezen a szűrőn is átment) tehát igazából csak a memória a kérdéses...
-
_Drox_
csendes tag
Sziasztok!
AMD Phenom II 940-re szeretnék hűtőt venni, kb 10k korul.
3.4-3.5-re lenne rántva a proci, most egy Zalman cnps9500at örökölt, de az csak alapfrekin elég.Scythe Mugen 2 és Zalman CNPSx10 performa korul nézelődtem, jófele kacsintgatok? Mi most a best buy?
Primeal megfűtve sajnos most jócskán felszalad 65 fok fölé húzva, normál használatban játék alatt 52-55 húzva, de 2-3 óra után beadja a kulcsot, amikor elér egy hőfokot. :S Sokkal jobben ki lennék békülve egy 40 korüli értékkel.
Előre is köszönök minden tanácsot!
-
kiSSrac
tag
Sziasztok ismét!
Na eljutottam odáig hogy akkor veszek egy normális CPU hűtőt az i7-930-ra, mert a gyári 60 fokig engedi a cpu-t és ott 2000-es fordulaton még ráadásul hangos is. Nem mellesleg most megint van rá pénzem...
Múltkor a Coolink Corator DS volt az egyik befutó, azóta esetleg változott a felállás? Van nála jobb? most azt kb 14.5Kért tudnék rendelni...
Mint akkor is mondtam igazából tuning nem lesz csak hűvős és csendes legyen valamint amennyire lehet könnyen szerelhető legyen..
Előre is köszi a segítséget!
kissrac
-
popey37
addikt
2500 pénzért vettem egy ELK 3 hőcsöves hütőt: brutális: E8400 9X415 full terhelésen 45 fok.
-
Picturemaker
őstag
válasz
CoDWaW07 #20772 üzenetére
Üdv!
A Henk által ajánlott TX3 hűtésben jó lehet, de arra készülj fel, hogy egy négymagos procin hangos lesz.
Esetleg az AC Freezer 7 Pro Rev.2 jöhet még szóba, ez is kb. annyiba kerül, mint a TX3, kb. úgy is hűt csak halkabb. AMD-re viszont csak "keresztben" szerelhető fel. -
CoDWaW07
őstag
válasz
Picturemaker #20769 üzenetére
Hello
kb 5K környéke
üdv -
VGYke
addikt
Gigabyte GA-X58A-UD5 lapra Corsair Dominator ramokkal, i7-930 procira Coolink Corator DS hűtőt néztem ki, de mint kiderült, belóg a RAM slotok fölé.
Tudtok olyan hűtőt ajánlani ami hangban, hatékonyságban azonos (jobb) a Corator-nál és nem zavarja a ramokat?
-
CoDWaW07
őstag
Kellemes vasárnap délutánt mindenkinek!
Tudnátok ajánlani egy procihűtőt, szeretnék tuningolni ,lényeg h olcsó és hatékony legyen, AM3-masra jó legyen,esetleg később egy Socket 1156-ra is
Előre is köszönöm a válaszokat -
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Core i3 530-as gyári hűtőjét szeretném lecserélni "halkabb" típusra...
Ami fontos:
- lehetőleg a hűtőborda átmérő ne legyen nagyobb a mostaninál
- magasság a rászerelt ventivel max. 80-82mm lehet (nem fér el több)
(a foglalat adott, 1156)Mit javasoltok, van ilyen "magasított" bordás "csavart" hűtő ami halk is?
Előre is köszönöm a segítséget.
- Alex -
-
Henk
veterán
Szerintem az nincs részletezve, hogy mennyi pasztát kell felvinni. Először is a régit alaposan el kell távolítani, ha nincs lemosód akkor tiszta benzinnel vagy acetonmentes körömlakklemosó is jó. Aztán nyomj egy kis pasztát a procira és egyenletesen, vékonyan kend el ezután pedig mehet fel a hűtő. De az sem kizárt, hogy a paszta már gyárilag fel van hordva a hűtő talpára mert az AC-nál ez bevett szokás. Ebben az esetben a régi paszta eltávolítása után már mehet is fel a hűtő. Úgy rakd fel, hogy hátrafele fújjon a ventije.
Ja és ha kiszedem az alaplapot, azután telepíthetem a rendszert? vagy ha rajta marad a tápkábel az alaplapon, akkor úgy nem kell telepíteni?
Az op rendszerre gondolsz? Nem kell újra telepíteni, akkor sem ha lehúzod a tápkábelt a lapról. Ha nem vagy biztos a hűtő felszerelésében inkább keress valakit aki jártas ilyesmiben.F_Zolee: mire gondolsz, hogy mit mér?
-
csongi
veterán
Sziasztok!
AM2 4200+ X2 Windsor magos procihoz milyen hűtőt javasoltok? Fesz nincs emelve, csak az órajele. HTPC-ben teljesít szolgálatot. Egy álló midi házban. A ház, alaplap felőli oldala nincs felrakva. Olyan hűtő kellene ami csendes és olcsó. Max 3-4K szánnék rá. A gyári is elég mert nem egy zajos darab, de van egy egyedi hangja ami zavar. -
bexzy
csendes tag
rendben akkor így jó lesz. a pasztát, hogyan kell használni, vagy az is levan írva, hogy mennyit tegyek rá? valamint, hogy állítsam, gondolom hátrafelé fújjon, mert szemből kap a 2 14centis házventitől friss levegőt, valamint az oldalsó 25centistől is kap egy kis löketet
Ja és ha kiszedem az alaplapot, azután telepíthetem a rendszert? vagy ha rajta marad a tápkábel az alaplapon, akkor úgy nem kell telepíteni? -
Henk
veterán
válasz
F_Zolee #20755 üzenetére
Nálam az E8400 volt ilyen, a magok hőmérséklete nem ment 35 vagy 40 fok alá, nem emlékszem pontosan. Ha rányitottam télen az ablakot akkor sem. A lap meg a procira már 10 fokos hőmérsékletet írt de a magok akkor sem mentek annyi alá.
Dav123: kb. egy kategória a 2 hűtő azt vedd amelyik jobban tetszik vagy könnyebben be tudod szerezni, esetleg olcsóbban. Mondjuk a Nordwand valamivel keskenyebb úgy emlékszem meg talán szebb is de ez szubjektív.
-
Dav123
tag
-
BK87
senior tag
Sziasztok.
Szeretném megkérdezni, hogy szerintetek egy xigmatek asgard házba befér-e egy CM 212+, vagy egy thermaltake contac 29-es [link] hűtő? Előre is köszi. -
F_Zolee
nagyúr
Hátul nincs venti de a helyén kimegy a "meleg", mert a 25ös kitolja, belefe szív mindkettő. Na meg felső tápos a ház szóval az is visz el. De úgy igazából nincs meleg levegő bent... Még a régebbi hűtőnél kipróbáltam, hogy betettem hátra is egy 12-est de inkább csak rontott a helyzeten kicsit úgyhogy nem kell az oda.
-
bexzy
csendes tag
Sziasztok!
Most rendeltem meg a cpu-ra egy Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev. 2 típusú hűtőt. Amd Phenom 8650+ X3-ra fogom felrakni, semmi tuning nem lesz, remélem halk is fog lenni.
Azt szeretném kérdezni, hogy mit fogok kapni majd a csomagban, ha megjön. A hűtő mellett mit kapok még? (paszta, csavarok, etc..)
Ha van egy kép valakinek a doboz tartalmáról, azt is köszönöm, de ha leírjátok, az is elég.
Előre is köszönöm
bexzy -
kriskeh
csendes tag
Hello!
EKL hűtést megéri venni? Vagy kb hasonló áron AM2+-os procihoz tudtok jobbat ajánlani?
Válaszokat előre is köszönöm -
Henk
veterán
válasz
F_Zolee #20746 üzenetére
Hátul is van venti vagy hol távozik a meleg a házból? Mert gondolom elöl- oldalt befele szívnak. Az a proci sajátossága, hogy az egyik mag melegebb.
Dav123: mindkettő elég rá meg a lapon is elférnek szerintem azzal ritkán szokott gond lenni, inkább a magas hűtőbordás ram szokott problémás lenni.
-
Dav123
tag
Sziasztok!
Szerintetek milyen hűtőt lenne érdemes venni?
Konfig. az alábbi: Asrock 880G EXTREME3
AMD Phenom II X2 555 Black Edition ( négy magosítás és még húzni is szeretném ameddig csak bírja a hűtő.)
Scythe Mugen 2 illetve Alpenföhn Nordwand RevB hűtőt nézegettem, szerintem ezekkel már elég jól le lehet hűteni a procit. Azt még megérdeklődném hogy lapra ráfér a hűtő? Elég nagyok a bordák a lapon.. Illetve ha ebben az árkategóriában van jobb hűtő akkor szóljatok!
-
-
-
Henk
veterán
válasz
F_Zolee #20740 üzenetére
Nem tudom milyen cuccaid vannak de szerintem egy jó fajta álló hűtővel többre mennél mint azzal az oldalsó ventivel. Ha az nem lenne ott akkor elférnének a 160-as hűtők. Load nézd meg, hogy meleg a borda, de lehet tényleg csak ennyit tud.
Motaba78: írta, hogy levette a fóliát róla, meg azért akkor jobban melegedne.
-
-
F_Zolee
nagyúr
Sajnos csak ilyen hűtő jó nekem, mert az "álló" hűtők túl magasak a házamba(Sharkoon Rebel 9 Value) és beleértek volna az oldal ventibe. A bordát meg nem tudom, hol megtapogatni, mert nem férni hozzá. Felül se meleg, a csöveket se érzem annak...igaz idle állapotban tapiztam.
-
F_Zolee
nagyúr
Van még válasz az előző hsz-be.
Na most egy 6 percre ráküldtem a primeot és a régi hűtővel 55/46/48/48-os értékeket produkált úgy, hogy egy 9centis venti volt rajta halkra véve. A mostani teszt pedig 51/43/45/45-öt produkált. És ezen pedig 12centis venti és több hőcső is van.
Közben javítottam a régi eredményt, mert nem a maxot írtam oda.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Motaba78 #20735 üzenetére
Mindkettő. Ráküldtem a primeot de nem vártam ki azt az időt, mint a kisebb hűtőnél, mert már az elején közeledett ugyanahhoz a hőmérséklethez. Lehet 1-2fokkal kisebb lenne de nem akarom elhinni, hogy ennyivel jobb csak. Azt hittem, hogy idle-be legalább 10 fokot ledob. Ehhez képest max 1-2vel jobb csak, ami jelen esetben 38 fok(a legmelegebb mag).
Itt persze még nem volt semmilyen terhelés ráküldve most.Henk: le van véve természetesen. Loados képet majd nemsokára felteszek. A bordát, meg nem tudom, hogy meleg, mert zárva van a ház. De már jobban nem is tudnám rátenni, mert mint írtam átmentek a pinek a lapon szóval nem lehet ferdén. Maximum még a tájoláson lehet változtatni, mert azt nem részletezte a leírás, hogy miként kéne feltenni.
-
Motaba78
addikt
válasz
F_Zolee #20734 üzenetére
idle vagy terhelés mellet nincs javulás ?
idlében a legtöbb hűtő kb ugyanúgy viselkedik viszont terhelés alatt mutatja ki a foga fehérjéjét mit is tud.
nálam is idlében a gyári és a tx3 között minimális a különbség, viszont terhelés alatt nem is lehet összehasonlítani a kettőt.
-
F_Zolee
nagyúr
Az létezik, hogy egy Gigabyte G-Power Pro-nál szinte semmivel se jobb egy Scythe Rasetsu?
Mert volt egy ilyen csere és nem következett be semmilyen jelentős javulás. Alatta pedig MX2 van, rajta van a hűtő rendesen, mert megnéztem az alaplap hátulját és átérnek a "lábak". Nem akarom elhinni, hogy a semmibe dobtam ki annyi pénzt.
Q9550et hűtene alapórajelen. Vagy csak a proci szenzora lenne ennyire tropa?
-
-
m3tr0
őstag
Sziasztok.
Egy E6300 Dual Core 2.8Ghz-re kéne egy hűtő,ami halkabb mint a gyári és a felfogatása nem patentos, hanem csavaros, nincs tuning meg semmi. Ajánljatok légyszi valami jót és nem túl drágát.
Köszönöm
-
Qru
MODERÁTOR
És az már PWM-es is.
mod:
mijos: Veszel egy TX3-at meg rá egy halkabb ventit?! Olcsóbb ha a veszel egy Freezer-t és azt eleve ready to go állapotban van. Gyengébb ventivel meg a TX3 sem villog.
Meg amúgyis, most őszintén: Eddig hány cpu hűtődön ment tönkre a venti csapágya?
Na ugye.. -
mijos
senior tag
Most 4 vagy 5 fok ide vagy oda. Kint sincs már túl meleg, meg a HAF-omban is elég hűs az idő. Most is az alap cpu hőmérséklet 27( húzva ) és ha ehelyett 33 lesz az se fog zavarni. A jelenlegi AC Freezer extreme-nél lehet gyengébb lesz 2-3 fokkal, de kisebb lesz + egyszerűbb lesz ventit cserélni!
Freezer 7 pro csak lga 775-re jó nem? ergo: nehezebb eladni. -
mijos
senior tag
Hali.
E8400-m van és a jelenlegi hűtőm AC Freezer Extreme rev2., ezt szeretném lecserélni egy kisebbre, vagy jobbra-halkabbra. Főleg kisebb érdekelne, mondjuk TX3 jó ? A gyári vagy hozzá adott ventit cserélném, ezért olyan is szóba jöhet amin könnyű ventit cserélni. -
Qru
MODERÁTOR
Gyárit ne vedd meg, hangos nagyon és nem is hűt annyira jól. AC Freezer 64 Pro-t keress, az jól hűt és halk. Érdemes itt az aprók között is szétnézni, mivel 6 év gar van rá gyárilag, nyugodtan vehetsz egy ilyet, nem mennek hamar tönkre. 6 év múlva meg már a mobilodban is komolyabb cucc lesz mint a mostani procid.
-
sirdond
őstag
köszi mindkettőtöknek a választ
-
Gerisz
addikt
Mik az elvárásaid?
Amit itt árulnak EKL hűtő az jó lesz hozzá, mondjuk ha elolvasod akkor nincs hozzá venti meg a rögzítése, de ha megoldod házilag akkor nagyon jól jársz.
Hyper TX3-at is kapsz 5000 körül újat.
Illetve Froozer 64 pro-t is (ezen nem lehet ventit cserélni)Egy gyári hűtőért butaság 3000Ft-ot kiadni!
Egyébként olyat adtak a 6000+-hoz is gyárilag. -
Edorn
senior tag
Egy Athlon Am2 x2 5200+ procihoz tudnátok hűtőt ajánlani?
(játék során fogom leginkább megdolgoztatni)Lehetőségekhez mérten jó hűtőt szeretnék, de nem túl drágát (procit is vaterán vettem 10e-ért...)
Max 5 ezer forintra gondoltam, de nem tudom, hogy milyen fajta passzol ehhez a procihoz, illetve mik a jó márkák...
Illetve érdemes-e használtat venni...Akitől vettem a procit, tudna adni hozzá "egy gyári, komoly hőcsöves hűtést (Phenom X4-eshez valót)". 3000 Ft-ért... Nekem ránézésre elég jónak tűnik, pláne, hogy alapból négymagoshoz van. Csak elbír az enyémmel. Szerintetek?
-
Henk
veterán
válasz
sirdond #20712 üzenetére
Noctua nem pwm-es, ha nem tudja a lapja szabályozni akkor állandóan full fordulaton már nem biztos, hogy halk lesz.
más: főleg q6600 szakértők tanácsa érdekelne, mennyire elég erre a procira a narancs EKL hűtő? Főleg ha egy 3GHz körül gondolkodik a gazdija. Mondjuk, hogy elől-hátul lenne egy 12-es venti a házban.
-
p_adam
addikt
Core i5 750-re milyen hűtőt érdemes mostanság venni? (HAF922, MSI P55-CD53) Leginkább a gyári hűtő zaja ami néha zavar. Előre is köszönöm.
-
szponzor
senior tag
Üdv!
Nem tudjátok, hogy a Scythe Big Shuriken rámegy-e a Gigabyte H55N-USB3 alaplapra?
Meg ez képes egyáltalán hűvösen tartani egy Core i5 661-et?
Ha nem OEM-ként, hanem boxban veszem a procit, akkor kapok hűtőpasztát is? -
-
pzske
aktív tag
Szioasztok !
3 versenyző között vacilálok :
NOCTUA NH-U9B SE2
Scythe Mugen 2 Rev. B.
Scythe Ninja 3
1 i7 930-t szeretnék vele tuningolni 3.6-3.8 az elképzelésem . -
sirdond
őstag
Sziasztok!
A CM Hyper TX2 hűtőmön sajnos nemrég csapágyas lett a venti. Tudnátok ajánlani valamilyen olcsó és halk ventilátort a régi helyett?
üdv,
sirdond -
cyberkind
félisten
Üdv !
Az lenne a kérdésem, hogy a Thermaltake Frio ráférne-e, az x48 dq6-os alaplapomra ?
2 ventivel !
Előre is köszönöm a válaszokat !
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest