Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
Ezt nem vitatom, csak arra akartam rávilágítani, hogy van olyan szituáció, ahol az FF képminőségbeli előnye nem olyan számottevő. Az m43 rugalmassága a mérteében tud megmutatkozni egyes esetekben (volt a kezemben Nikon 300/4, hidd el, nem akarod te azt cipelni).
lugosi: van igazságod, de jópár dologban nem egy liga a két váz (és itt most az M1 javára mondom). Azt gondolom, hogy 500k körül az M1 egy potens munkagép lehet a kezdőbb és/vagy csóróbb fotósok kezébe, esetleg azokéba amiknek kiemelten fontos pl. a gyorsaság, szigetelés, hi-res. Én látom a rendszer munka potenciáját (ahogy jópár profi fotós is), de csak erre alapozni szerintem szimplán butaság.
Amúgy én is kacsingatok az FF felé, de látom azt, hogy bármelyik rendszerről is legyen szó, ennyi pénzből nem tudom a jelenlegi potenciált kiépíteni olyan minőségben mint itt, és ez kissé elbizonytalanít a rendszerváltás nyűgjével egyetemben. Nálam két rendszer lenne ideális. Egy FF általános célra, portréra, lowlight-re, meg egy m43 tájképre, makróra. Jelenleg ezt nem tudom kitermelni, de gondolkodom rajta, hogy elpasszolom a 12-40-et, kipótlom és veszek kíváncsiságból egy használt A7mk2-öt a 28-70-es kitobival.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen monitort vegyek?
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest