Hirdetés
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Hamarosan AI fogja intézni a terméktámogatást az Intelnél
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Lazán legyint a hagyományra az In Win új háza
- A szokottnál testesebb hangsugárzókkal jön az Akko heasetje
- Vezetékes FEJhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Alcor Snugbook kibeszélő
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mercutio_
üzenetére
és aginor is:
Gyorsan mozgó dolgokat azzal? (Az=sigma 180/3.5 macro) nagy, nehéz, igazából egy állványos obi. Ezért is van rajta állványadapter.
Én is mindenfelől azt hallottam, hogy a nagyobb munkatávolság miatt "kell" a hosszabb makróobi, de a valóságban nem nagyon vált be, legalábbis nekem. Nekem a makró az olyan ekv. 80-100 körül kényelmes, ott van a méret / használhatóság csúcspontja. Szerintem egy makró távolságnál eleve nagyon kicsi a dof, ezt nem érzem úgy, hogy kell még keskenyíteni nagyobb gyújtótávolsággal.
Az is gyakori, hogy rovarokat nem lehet csak messziről makrózni. Én ezt az esetek kisebb részére érzem igaznak. Az egyetlen, amivel a nagyon közeli (pl. 30-as olympus macro) makróobi hátrányos lehet, hogy eléggé kitakarhatja a fényt, de lehet ügyködni azért világítással.
Ma már sajnálom, hogy annak idején nem a 105-ös sigmát vettem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest