Hirdetés
- Projektor topic
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- CPU léghűtés kibeszélő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
Épp ma vettem délben zsír új M.Zuiko 9-18-t 99.990 Ft-ért a Mammut MM-ben. Gondoltam hazajövök írni a nagy fogásról, de akkor ez nem volt akkora fogás.
Panaszkodni mondjuk nem fogok, mert újonnan vettem 52.000 Ft-ért 25/1.8-t, 66.000 Ft-ért 17/1.8-t, 120-ért a 60-as macrot és most 100-ért a 9-18-at. Akárhogy is, ez egy jó szett, kár, hogy most lett teljes. Garancia gondolom továbbra is van, mert MM vásárlások, reménykedem, hogy a váz sem romlik el és évekig el leszek ezzel.
Azt lehet tudni, hogy az új tulaj mérnökökkel együtt veszi át a részleget? Mert ha igen, akkor még lehet jól is jártunk, mivel kap a részleg nagyobb pénz forrást és dolgozhat tovább. Az új gyár létrehozása is biztos úgy zajlott, hogy a háttérben már meg volt a vevő és az ő kérésükre. Azt elképzelni se tudom, hogy ekkora beruházás úgy menjen végbe, hogy bizonytalan a jövője a gyárnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest