Hirdetés
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
mephisoft
üzenetére
Miért akarna bárki lebeszélni róla? Atekintetben nem is lehet, hogy egy nagyon korrekt darab ez, elfogadható áron. Ha kell tudok mutogatni mintaképeket, hátha megjön hozzá a kedved, bár az pont ellentétes az eredeti szándékoddal.

Azt pedig, hogy valóban kell-e neked, vagy csak a technokrata birtoklási vágy beszél belőled, nem tudhatjuk. Amennyiben rendszeresen használnád, akkor az ára miatt elfér a táskában, és mivel a 60mm kistele tartomány, így jó lehet másra is (pl: portré, tájkép). Én alapvetően szeretem, mert kicsi, jó a rajzolata, nem túl drága, viszont sajnos bizonyos esetekben rövid tud lenni (háttérelmosás szempontjából).Throme: csak a fő kamerát "tesztelte", mivel az a legkomolyabb a három közül. Amúgy a felépítés a valahogy így néz ki: 1. kamera, nagy látószög, 2. normál látószög, 1,8 rekesz, képstab, 3. kamera tele. Nyilván nem ismerem a pontos felépítését, de a videóból nekem ez jött le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest