Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
A vitát én indítottam a belinkelt felhasználói véleménnyel, ami pont az AF-ról szólt.

De félre ne érts én nem ellened beszélek, csupán leírtam a saját kis véleményemet az X100-ról.
Arról az X100-ról ami a hybrid keresőjével felforgatta a fél fotós társadalmat.
Arról az X100-ról amit mindenki ünnepel az OVF-e miatt.
Arról az X100-ról aminek az optikai keresőjéért még a mindenért lelkesedő Steve Huff se rajong és ezért 90%-ban inkább az EVF-et használja.
Arról az X100-ról ami véleményem szerint az utóbbi idők legnagyobb parasztvakítása!
Akárhogy is, egy biztos egy sima átnézeti kereső miatt még soha nem volt ekkora felhajtás az tuti!

Abba meg ne menjünk bele ki gyártott előbb normális vázat, mert lehet a Pana nem jönne ki jól a történetből.

Új hozzászólás Aktív témák
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Háztartási gépek
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Apple asztali gépek
- Hardcore café
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Canon EOS R6 Mark III milc fényképezőgép - Új + BESZÁMÍTÁS -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Canon RF 600mm f/11 IS STM teleobjektív - Újszerű -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- DJI mini 3 drón display unit
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest