Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem azt mondtam, hogy az x100 tökéletes, hanem azt, hogy rettentően, véresen ciki, hogy 2011-ben, egy l1 után a fuji az, aki megcsinálta (a retró vázat nagy szenzorral, kicsi obival), és nem a panasonic. az egész af kérdést nem akartam belekeverni, se az evf/ovf vitát stb. egyszerűen csak arról van szó, hogy kiábrándítóan kretén a panasonic, millió elpuskázott lehetőség boldog tulaja. amit jól csinál, azt nem tudja legyártani (gh1, gh2). vagy esetleg elrontja (14-45 -> 14-42). esetleg kiárazza a sztratoszférába (leica 45, 7-14). érdemi utód nélkül hagyja (gf1). stb. stb.
a g3 egyébként az első izgalmas cuccuk a gf1 óta, ha engem kérdezel. még mindig hezitálok, hogy bevállaljam-e a 14-150 mellé. mert hogy ugye kis zoomot is képtelen gyártani a lángelméjű pana, a 14-140 egy hülye vicc ezekre a vázakra. (de már a kitobival is egészen ormótlanul néz ki a g3... kellett nekünk röhögni a nex-5-ön)
(persze egy csomó dolgot jól csinál a pana, épp ezért iszonyú idegesítő, hogy a többit meg nem. csakúgy, mint az olympus.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Projektor topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arc Raiders
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Canon EOS 90D + Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM + Canon EF 50mm f/1.8 STM + 2 akksi
- Canon EF-EOS R adapter Drop-In Variable ND szűrővel - Újszerű -
- Panasonic Lumix DC-FZ10002, DMC-FZ300, DMC-FZ200, HC-VX11
- Sony Cyber-shot DSC-RX100 IV digitális prémium kompakt fényképezőgép
- Sony FE 100mm f/2.8 Macro GM Lens (SEL100M28GM)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest