Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Chromecast topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
Ha jól értem, hogy Pana vázra keresel a Lumix 14-42-nél egy kicsit jobb kit obit. Ha így van akkor én a helyedben e téren elfelejteném az Oly-t!
És nem azért mert bármi gond lenne az Olympus-al, én is nagy megelégedéssel használom a Pana vázamom a 45/1,8-at.
Viszont azért azt én is érzem, hogy a Pana obik Pana vázon és az Oly obik Oly vázunk teljesítenek a legjobban. Mondjuk pontatlansággal én nem találkoztam, akkor se ha keverem a márkákat, de gördülékeny határozott működés szempontjából szerintem lehetőség szerint érdemesebb a váz márkájához ragaszkodni.
Egyszerűsítve a dilemmádat, Pana vázra szerintem értelmetlen olyan Oly obit választani, aminek van Pana megfelelője. Jelen esetben már csak a stabi miatt is.
Ha Pana vázra keresel a Lumix 14-42-nél kicsit jobban rajzoló kit obit akkor szerintem csak és kizárólag az általad is említett Lumix 14-45 jöhet szóba, mással egész egyszerűen nem is érdemes foglalkozni!
( Aki meg fixekben gondolkozik annak meg az M.Zuiko 45/1,8 a legjobb választás, függetlenül attól milyen váza van.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Dell Latitude 3540 - 15,6"FHD IPS - I5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Samsung Galaxy Note 9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest