- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Blu-ray lejátszók
- Home server / házi szerver építése
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
Ha jól értem, hogy Pana vázra keresel a Lumix 14-42-nél egy kicsit jobb kit obit. Ha így van akkor én a helyedben e téren elfelejteném az Oly-t!
És nem azért mert bármi gond lenne az Olympus-al, én is nagy megelégedéssel használom a Pana vázamom a 45/1,8-at.
Viszont azért azt én is érzem, hogy a Pana obik Pana vázon és az Oly obik Oly vázunk teljesítenek a legjobban. Mondjuk pontatlansággal én nem találkoztam, akkor se ha keverem a márkákat, de gördülékeny határozott működés szempontjából szerintem lehetőség szerint érdemesebb a váz márkájához ragaszkodni.
Egyszerűsítve a dilemmádat, Pana vázra szerintem értelmetlen olyan Oly obit választani, aminek van Pana megfelelője. Jelen esetben már csak a stabi miatt is.
Ha Pana vázra keresel a Lumix 14-42-nél kicsit jobban rajzoló kit obit akkor szerintem csak és kizárólag az általad is említett Lumix 14-45 jöhet szóba, mással egész egyszerűen nem is érdemes foglalkozni!
( Aki meg fixekben gondolkozik annak meg az M.Zuiko 45/1,8 a legjobb választás, függetlenül attól milyen váza van. )
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest