Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
Ha jól értem, hogy Pana vázra keresel a Lumix 14-42-nél egy kicsit jobb kit obit. Ha így van akkor én a helyedben e téren elfelejteném az Oly-t!

És nem azért mert bármi gond lenne az Olympus-al, én is nagy megelégedéssel használom a Pana vázamom a 45/1,8-at.

Viszont azért azt én is érzem, hogy a Pana obik Pana vázon és az Oly obik Oly vázunk teljesítenek a legjobban. Mondjuk pontatlansággal én nem találkoztam, akkor se ha keverem a márkákat, de gördülékeny határozott működés szempontjából szerintem lehetőség szerint érdemesebb a váz márkájához ragaszkodni.
Egyszerűsítve a dilemmádat, Pana vázra szerintem értelmetlen olyan Oly obit választani, aminek van Pana megfelelője. Jelen esetben már csak a stabi miatt is.
Ha Pana vázra keresel a Lumix 14-42-nél kicsit jobban rajzoló kit obit akkor szerintem csak és kizárólag az általad is említett Lumix 14-45 jöhet szóba, mással egész egyszerűen nem is érdemes foglalkozni!

( Aki meg fixekben gondolkozik annak meg az M.Zuiko 45/1,8 a legjobb választás, függetlenül attól milyen váza van.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Képregény topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos autók - motorok
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- További aktív témák...
- Sigma 24-70mm f/2.8 DG OS HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 500 / 4250 / 5800 expoval )
- ELADÓ LiitoKala LII-PD4 akkumulátor töltő
- Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

)