Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
üzenetére
Ezeknek a kitzoomoknak egyik lényeges tulajdonsága a kezdő gyutáv, mert egyik rendszer se túlozza el az ekvivalens 24mm-es által adott látószöget. Azokon a bazilikás képeken nem rekeszeltem, ha jól láttam a tiéd is nyitva készült, kb ugyan abból a szögből, kb ugyan onnan. Ha jobban megnézed a sonyé nem csak a sarkokban gyenge, hanem már a kép 1/3-nál jelentkezik az életlenedés. Ugyan ez figyelhető meg az imaging-resource mintaképein is. Még csak nagy felbontás se kell hozzá, 1920x1080-as méretben is látható. Ezt hogyan lehet úgy vizsgálni, hogy a láthatóan gyengébb legyen mégis a jobb?
Az hogy 20mm-en kezdi behozni a hátrányát sovány vigasz, akkor elvész a széles tartomány. Én nekem ez kevés lenne, nem venném meg, még ha ingyen kapnám akkor is bosszantana, hogy a kiránduláskor készült jórészt nagylátós képeim ilyenek lettek.voriae: Talán már évek óta várjuk a meggyőzőt, de lehet ez olyan mint a fociban "Nem az eredmény, hanem a magyarázat a lényeg"

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660 Super / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest