Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
a video resz nekem mellekes... es a korabbi tapasztalatokbol kiindulva nem is szeretnek vazra sokat kolteni, egy em10 mindent tud, amiert az mftt szeretni lehet. meg a penfen gondolkodtam, de nagyon nem eri meg a 2x arat, a tobbi oly meg feleslegesen nagy.
igen, a sarokba helyezett evf szerintem epp jobb szemnel lenne prakikus
nalam epp a bal a dominans, ezert is szerettem az em5ot, ott nem volt kerdes. nekem bejott az em5 kialakitasa is, ekkora vaznal eleve nem varom el, hogy egy kezzel tartsam stabilan, az obinal tamasztok.az scp a legjobb
az egyik kedvenc ficsorom olyn... ennel jobban mar csak az xt1 dedikalt dolgait birtam. a faramuci menu nem zavaro, ha hozzaszokik az ember, es ugyse megyek oda tul gyakran. panam sose volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
nalam epp a bal a dominans, ezert is szerettem az em5ot, ott nem volt kerdes. nekem bejott az em5 kialakitasa is, ekkora vaznal eleve nem varom el, hogy egy kezzel tartsam stabilan, az obinal tamasztok.