Hirdetés
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
INTELligent
senior tag
Sziasztok!
Tegnap én is csatlakoztam az mft-sek táborához egy Pana G5-tel (kompaktról váltottam), mivel jelenleg azonban még csak a váz van meg, ezért gondoltam, a segítségeteket kérem, hogy milyen objektívet érdemes nézni, egyelőre egy mft-s és egy manuális beszerzése van tervben, használt is játszik.(keresek itt HA-n egy kitobit, de nem vagyok teljesen biztos, hogy az a legjobb alternatíva.)
Amit rólam, mint "fotósról" kell tudni, az az, hogy alapvetően 34 mm ekv. körül készült a képeim nagy része,szóval nem probléma, ha fix objektív jön szóba ill. szívesen kipróbálnám a makrózást, de arra lehet marad a manuál.
Amiket eddig néztem:
a 14-42, ill. a 14-45 kitobi, itt nekem utóbbi szimpatikusabb, márcsak a fém bajonett miatt is,
a Sigma Art sorozata, abból is a 19 mm-es darab
Lumix 25 mm 1.7Szerintetek a leírt dolgokra melyik obival érdemes szemezni, vagy esetleg van jobb ajánlat ezeknél (gondolom látjátok, hogy nem a legdrágábbakból szemeztem, szóval kb ez a kategória a kiszemelt)?
A segítségeteket előre is köszönöm!

Üdv,
Intelligent
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Premier dátumot kapott az Atomic Heart negyedik, egyben utolsó kiegészítője
- Windows 11
- Hardcore café
- Nikon DSLR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 7 8840HS 16GB /1 TB SSD/ gari 10 hónap
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- Iphone 15 Mobiltelefon 128Gb 100% akkumulátorral
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest