Hirdetés
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Apple MacBook
- Amazon Fire TV stick/box
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MWC 2026: Munkahelyi igásló lehet a Lenovo ThinkTab X11
Új hozzászólás Aktív témák
-
INTELligent
senior tag
Sziasztok!
Tegnap én is csatlakoztam az mft-sek táborához egy Pana G5-tel (kompaktról váltottam), mivel jelenleg azonban még csak a váz van meg, ezért gondoltam, a segítségeteket kérem, hogy milyen objektívet érdemes nézni, egyelőre egy mft-s és egy manuális beszerzése van tervben, használt is játszik.(keresek itt HA-n egy kitobit, de nem vagyok teljesen biztos, hogy az a legjobb alternatíva.)
Amit rólam, mint "fotósról" kell tudni, az az, hogy alapvetően 34 mm ekv. körül készült a képeim nagy része,szóval nem probléma, ha fix objektív jön szóba ill. szívesen kipróbálnám a makrózást, de arra lehet marad a manuál.
Amiket eddig néztem:
a 14-42, ill. a 14-45 kitobi, itt nekem utóbbi szimpatikusabb, márcsak a fém bajonett miatt is,
a Sigma Art sorozata, abból is a 19 mm-es darab
Lumix 25 mm 1.7Szerintetek a leírt dolgokra melyik obival érdemes szemezni, vagy esetleg van jobb ajánlat ezeknél (gondolom látjátok, hogy nem a legdrágábbakból szemeztem, szóval kb ez a kategória a kiszemelt)?
A segítségeteket előre is köszönöm!

Üdv,
Intelligent
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest