Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mirman
őstag
Szabadtéri helyszíneken szeretnék kis mélységélességű portrékat csinálni ahol a háttér szépen el van mosva a modell pedig tűéles és szépen megvilágított (már amennyire a felszerelésem engedi persze). Martin Kühn fényképeinek stílusa lebeg a szemem előtt mint követendő példa , nekem az ő képei elképesztően tetszenek. Tudom hogy ez a szintű technikai megvalósítás amit ő csinál baromi költséges de én nem is szeretnék iylen szintő eredményeket elérni.
Az én céljaimra úgy gondoltam hogy az Oly 45mm f1,8 és a meike vaku elég lehet de úgy tűnik tévedtem . Ahogy utánaolvastam az itt javasolt ND szűrő tényleg megoldás lenne a problémámra.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- FIFA 16 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az én céljaimra úgy gondoltam hogy az Oly 45mm f1,8 és a meike vaku elég lehet de úgy tűnik tévedtem . Ahogy utánaolvastam az itt javasolt ND szűrő tényleg megoldás lenne a problémámra.