Hirdetés
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SONY LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
No ha nem nagyon OFF:
Megtörtént az állványvásár. A következményekhez hozzátartozik, hogy videóra vettem, én évente két napot használom a családi összkép elkészítéséhez, magammal sehová nem viszem, ha túrázni, bicajozni megyek (napi tíz lépés max amit megteszek, biciklim nincs

A választás egy fluid fejes Velbon, amit a szaturn leértékelt, úgy hogy 15 ezer forintot kellett leszurkolnom érte. Kleroo nevű - néha itt is megmutatkozó - emberlény ajánlotta valakinek a zindexen, mondván; olyan fluid fejjel rendelkezik, amellyel a jóval drágább társa a dv7000-es.
És lám igen, a Velbon kínálatának csúcsfeje van rajta, c600 néven elhíresült.
Első videóm beltérben megnyugtatott választásom tökéletességéről (kogn. dissz) a fluid fej szépen teszi a dolgát.
Megnéztem a felső osztályt is Manfrotto képében, látszik a jobb építési minőség, de az is megremeg, ha kihúzom teljesen, illetve csak gömbfejjel a háromszorosa árban, s akkor hol a videófej?ON:
Ebben a szaturnban a GF2 kit 99 ezer pezó (jól olvastátok) szerintem most a legjobb vétel az MFT fronton. Igaz, hogy az a 14-42 nem csúcsok csúcsa, de baromi gyors, érintőképernyős, tiszta fém, médijapán, no meg Vitalij most hekkeli a videó részt. Ennyiért melegen ajánlom legalább megnézni (kipróbálható, van benne delej) akik feljebb lépésen gondolkoznak. A jpegje persze csapnivaló, de ne akarjunk mindent...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest