Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tulku

veterán

No ha nem nagyon OFF:

Megtörtént az állványvásár. A következményekhez hozzátartozik, hogy videóra vettem, én évente két napot használom a családi összkép elkészítéséhez, magammal sehová nem viszem, ha túrázni, bicajozni megyek (napi tíz lépés max amit megteszek, biciklim nincs :)
    A választás egy fluid fejes Velbon, amit a szaturn leértékelt, úgy hogy 15 ezer forintot kellett leszurkolnom érte. Kleroo nevű - néha itt is megmutatkozó - emberlény ajánlotta valakinek a zindexen, mondván; olyan fluid fejjel rendelkezik, amellyel a jóval drágább társa a dv7000-es.
    És lám igen, a Velbon kínálatának csúcsfeje van rajta, c600 néven elhíresült.
    Első videóm beltérben megnyugtatott választásom tökéletességéről (kogn. dissz) a fluid fej szépen teszi a dolgát.
    Megnéztem a felső osztályt is Manfrotto képében, látszik a jobb építési minőség, de az is megremeg, ha kihúzom teljesen, illetve csak gömbfejjel a háromszorosa árban, s akkor hol a videófej?

ON:
    Ebben a szaturnban a GF2 kit 99 ezer pezó (jól olvastátok) szerintem most a legjobb vétel az MFT fronton. Igaz, hogy az a 14-42 nem csúcsok csúcsa, de baromi gyors, érintőképernyős, tiszta fém, médijapán, no meg Vitalij most hekkeli a videó részt. Ennyiért melegen ajánlom legalább megnézni (kipróbálható, van benne delej) akik feljebb lépésen gondolkoznak. A jpegje persze csapnivaló, de ne akarjunk mindent...

Új hozzászólás Aktív témák