Hirdetés
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
Na, ezt érdekes volt olvasni. Pláne, hogy annak ellenére hogy eddig már 5 féle mirrorless típushoz volt szerencsém, de ebből a listából nekem eddig csak az NX10-es volt meg.

A G10-esen nem kell meglepődni, a Pana butított belépője. Lényegében 2 ponton nyúltak hozzá, nem kihajtható kijelzője és sokkal rosszabb, kisebb az EVF-e. Ráadásul mindezt úgy, hogy közben külső méreteit tekintve semmivel se lett kisebb. Kis túlzással ezzel pont ennek a vonalnak a lényegét ölték meg.
Ha jól tudom azóta már a nagy "sikerre" való tekintettel le is állították a gyártását.
Ami a G1 kezelését illeti én nagyon megszerettem. Nem tökéletes, de a méretéhez képest meglepően ergonómikus. Ráadásul azóta e téren csak javult a széria, több külső kapcsoló és az AF pont áthelyezhetősége érintőképernyővel mind csak jobbá tették.

Kicsit parázok is a G3-ast illetően, hogy ne legyen e téren visszalépés.

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest