Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
Na, ezt érdekes volt olvasni. Pláne, hogy annak ellenére hogy eddig már 5 féle mirrorless típushoz volt szerencsém, de ebből a listából nekem eddig csak az NX10-es volt meg.

A G10-esen nem kell meglepődni, a Pana butított belépője. Lényegében 2 ponton nyúltak hozzá, nem kihajtható kijelzője és sokkal rosszabb, kisebb az EVF-e. Ráadásul mindezt úgy, hogy közben külső méreteit tekintve semmivel se lett kisebb. Kis túlzással ezzel pont ennek a vonalnak a lényegét ölték meg.
Ha jól tudom azóta már a nagy "sikerre" való tekintettel le is állították a gyártását.
Ami a G1 kezelését illeti én nagyon megszerettem. Nem tökéletes, de a méretéhez képest meglepően ergonómikus. Ráadásul azóta e téren csak javult a széria, több külső kapcsoló és az AF pont áthelyezhetősége érintőképernyővel mind csak jobbá tették.

Kicsit parázok is a G3-ast illetően, hogy ne legyen e téren visszalépés.

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs