Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Dell notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
Na, ezt érdekes volt olvasni. Pláne, hogy annak ellenére hogy eddig már 5 féle mirrorless típushoz volt szerencsém, de ebből a listából nekem eddig csak az NX10-es volt meg.

A G10-esen nem kell meglepődni, a Pana butított belépője. Lényegében 2 ponton nyúltak hozzá, nem kihajtható kijelzője és sokkal rosszabb, kisebb az EVF-e. Ráadásul mindezt úgy, hogy közben külső méreteit tekintve semmivel se lett kisebb. Kis túlzással ezzel pont ennek a vonalnak a lényegét ölték meg.
Ha jól tudom azóta már a nagy "sikerre" való tekintettel le is állították a gyártását.
Ami a G1 kezelését illeti én nagyon megszerettem. Nem tökéletes, de a méretéhez képest meglepően ergonómikus. Ráadásul azóta e téren csak javult a széria, több külső kapcsoló és az AF pont áthelyezhetősége érintőképernyővel mind csak jobbá tették.

Kicsit parázok is a G3-ast illetően, hogy ne legyen e téren visszalépés.

Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- 3D nyomtatás
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i9 13900KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Zalman Z10 Plus Seasonic750W
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest