Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen házat vegyek?
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- OLED TV topic
- Mini PC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
December végén jön az 50 mm 1.8 stabis sanyi...arra mindenképpen rágyúrok.
Ára 300 dodó, tehát nem kell belerokkanni.Addig elvagyok az alapzúmmal és a palacsintával (itt ráadásul nem is zavar a stabi hiánya, az 50p annyira folytonos, illetve a gyutáv annyira kicsi, hogy nem látszik a remegés.
A 20-as palacsinta, és a 45-ös oly (még mindig itt van nálam, csütörtökön jön érte a vevő, mert operálták) szerintem megteremtette az mft végleges áttörését.
Nem kell sundámbundám 5 kilós ceijszpentakonhelioszkitudjamég üvegekkel plusz átalakítóval manuálozni, ott a gyors af (45 esetén, de azért a 20-as se rossz), állványról 45-el még videózni is lehet, 20-assal csak manuálban, mert különben traktortáncot lejt az AF.
Tehát én nagyon meg vagyok elégedve ezzel a két obival (úgy néz ki most is lesz egy eladó palacsinta, és egy 14-45
de bizonyos szempontok alapján nekem megérte a váltás.ps: Azért folyamatosan figyellek benneteket, különösen azért, mert a nex topik hivatalosan is halott, jó lenne valami tükörnélküli összevont topikká elnevezni ezt, de tudom, hogy sokan nem akarják, így marad a privát mondjuk sebgutkopf-fal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ingatlanos topic!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Formula-1 humoros
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Assetto Corsa
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de bizonyos szempontok alapján nekem megérte a váltás.