Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tulku

veterán

válasz nord_ #5560 üzenetére

December végén jön az 50 mm 1.8 stabis sanyi...arra mindenképpen rágyúrok.
    Ára 300 dodó, tehát nem kell belerokkanni.

Addig elvagyok az alapzúmmal és a palacsintával (itt ráadásul nem is zavar a stabi hiánya, az 50p annyira folytonos, illetve a gyutáv annyira kicsi, hogy nem látszik a remegés.

A 20-as palacsinta, és a 45-ös oly (még mindig itt van nálam, csütörtökön jön érte a vevő, mert operálták) szerintem megteremtette az mft végleges áttörését.
    Nem kell sundámbundám 5 kilós ceijszpentakonhelioszkitudjamég üvegekkel plusz átalakítóval manuálozni, ott a gyors af (45 esetén, de azért a 20-as se rossz), állványról 45-el még videózni is lehet, 20-assal csak manuálban, mert különben traktortáncot lejt az AF.
    Tehát én nagyon meg vagyok elégedve ezzel a két obival (úgy néz ki most is lesz egy eladó palacsinta, és egy 14-45 :) de bizonyos szempontok alapján nekem megérte a váltás.

ps: Azért folyamatosan figyellek benneteket, különösen azért, mert a nex topik hivatalosan is halott, jó lenne valami tükörnélküli összevont topikká elnevezni ezt, de tudom, hogy sokan nem akarják, így marad a privát mondjuk sebgutkopf-fal.

Új hozzászólás Aktív témák