Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Egy bő 4 éves HDD van benne, hasonló korú windows 7-tel meg 4GB ram-mal. Igazából azt a gépet hordozásra vettem egy elég jó akcióban, de úgy 1 éve csak akkor használom ha muszáj, egy tablet nekem már majdnem mindenre elég amire kell a hordozhatóság. Szerencsére kaptam kölcsön tápot, mert azt se tudtam hirtelen mi ment tönkre, így azóta már PC-n szórakozok. Mostanában öregszik ki minden abból a gépből, fél éve az SSD 1 hónappal a 3 év gari lejárta után halt meg, most a táp meg memória, lassan de stabilan az egerem görgője is haldoklik, a többinek meg nincs semmi előjele, de már van minden 5-6 éves a gépben. PC-n 10-ed annyi idő a képeket kidolgozni, hiába öregebb minden benne, mint a laptopban, de az SSD tényleg csodákra képes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 + álcázó + UV szűrő ( Canon )
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Új - Canon EOS R8 milc fényképezőgép - 0 expó
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Honor Magic 8 Lite 256GB Midnight Black Újszerű állapot 2029.02.11. garancia
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest