Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Egy bő 4 éves HDD van benne, hasonló korú windows 7-tel meg 4GB ram-mal. Igazából azt a gépet hordozásra vettem egy elég jó akcióban, de úgy 1 éve csak akkor használom ha muszáj, egy tablet nekem már majdnem mindenre elég amire kell a hordozhatóság. Szerencsére kaptam kölcsön tápot, mert azt se tudtam hirtelen mi ment tönkre, így azóta már PC-n szórakozok. Mostanában öregszik ki minden abból a gépből, fél éve az SSD 1 hónappal a 3 év gari lejárta után halt meg, most a táp meg memória, lassan de stabilan az egerem görgője is haldoklik, a többinek meg nincs semmi előjele, de már van minden 5-6 éves a gépben. PC-n 10-ed annyi idő a képeket kidolgozni, hiába öregebb minden benne, mint a laptopban, de az SSD tényleg csodákra képes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar - 01.22
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs