Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az első hardvertalálka az idei évben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novics
senior tag
válasz
Dolphin
üzenetére
Tavaly tavasszal voltam. Éppen március 15-én indultam itthonról, amikor leszakadt az ég, és megbénult az ország. Izgalmas volt már csak kijutni is.
Kint meg hideg, eső, szél, vízhólyag, lábfájás, még több eső, sár volt. Mindezek ellenére iszonyatosan jó volt. Nem bántam meg. DLSR-t én sem cipeltem magammal, mert egyrészt súlyt, másrészt plusz egy dolog, amire vigyázni kell. Egy kis zsebkompaktot vittem, de én nem is fotózni mentem ki. Az első hét után már úgyis magamba fordultam, és csak mentem. Mondjuk azért elmennék újra egy fotós verzióra. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Kint meg hideg, eső, szél, vízhólyag, lábfájás, még több eső, sár volt. Mindezek ellenére iszonyatosan jó volt. Nem bántam meg. DLSR-t én sem cipeltem magammal, mert egyrészt súlyt, másrészt plusz egy dolog, amire vigyázni kell. Egy kis zsebkompaktot vittem, de én nem is fotózni mentem ki. Az első hét után már úgyis magamba fordultam, és csak mentem. Mondjuk azért elmennék újra egy fotós verzióra.