Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novics
senior tag
válasz
Dolphin
üzenetére
Tavaly tavasszal voltam. Éppen március 15-én indultam itthonról, amikor leszakadt az ég, és megbénult az ország. Izgalmas volt már csak kijutni is.
Kint meg hideg, eső, szél, vízhólyag, lábfájás, még több eső, sár volt. Mindezek ellenére iszonyatosan jó volt. Nem bántam meg. DLSR-t én sem cipeltem magammal, mert egyrészt súlyt, másrészt plusz egy dolog, amire vigyázni kell. Egy kis zsebkompaktot vittem, de én nem is fotózni mentem ki. Az első hét után már úgyis magamba fordultam, és csak mentem. Mondjuk azért elmennék újra egy fotós verzióra. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kint meg hideg, eső, szél, vízhólyag, lábfájás, még több eső, sár volt. Mindezek ellenére iszonyatosan jó volt. Nem bántam meg. DLSR-t én sem cipeltem magammal, mert egyrészt súlyt, másrészt plusz egy dolog, amire vigyázni kell. Egy kis zsebkompaktot vittem, de én nem is fotózni mentem ki. Az első hét után már úgyis magamba fordultam, és csak mentem. Mondjuk azért elmennék újra egy fotós verzióra.