Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Projektor topic
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
csimpekve
tag
Még a kompakt topikban tetted fel a kérdést, de már itt válaszolnék, mert ide tartozik:
Na de most, hogy már a méretek nagyjából helyén vannak, jöhetnek a fontosabb kérdések: mit fényképeznél, milyen körülmények között, mekkora a keret, méret-tömeg mennyire számít, stb.
Ezen el kellett gondolkodnom, és arra jutottam, hogy valószínűleg szeretnék fotózni. Az előző gépeim mind amiatt kerültek a polcra és váltak csak esemény/nyaralás/kirándulás megörökítő eszközzé, mert kinőttem őket, elértem a határaikat. Most az FZ5 - bár nem annyira farzsebben hordható méretű - de megmaradna azokra az alkalmakra, ahová nem szívesen vinném magammal a MILC-t. De első körben nem szeretnék sokat kiadni ezért használt szettben gondolkodom. Találtam is egyet elég jó áron. G1 váz, Olympus 14-42 és 40-150 obikkal, m4/3-4/3 átalakítóval. Igen, video nincs, pedig szempont volt számomra, de idővel a vázat cserélném G5-re vagy G6-ra és akkor az is lenne egy csomó mindennel együtt. Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest