Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
immi77
tag
Nekem - veled ellentétben - bejött az E-PL3. Bár vásárláskor erősen gondolkodtam, hogy már elavult váz, meg a fogása sem egyértelműen jó.
Aztán úgy döntöttem egyelőre elég lesz nekem, és inkább majd objektívre gyűjtök később, meg hátha nem is jön be nekem m4/3 rendszer... de bejött. A kitobin kívül egy 40-150-nel indítottam, és igazából mind a kettőt szeretem használni, és a magam amatőr módján tetszenek is az elkészült képek. Mivel engem sem vet fel a pénz szereztem egy Helios 44M 2/58, amíg nem lesz 45 1.8, valamint sikerült most jóárasítva szereznem egy 20/1.7-et (már alig várom, hogy a gépen legyen
). Úgyhogy szépen, nagyon lassan bővül az obipark, aztán majd ha eljön az ideje, akkor vázcsere, közben tanulgatok fényképezni, és éhen sem hal a család. 
Részemről bejövős a m4/3, igaz csúcskompaktom sosem volt, egy Canon sx220-ról nyergeltem át, és nagyon pozitívan csalódtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aztán úgy döntöttem egyelőre elég lesz nekem, és inkább majd objektívre gyűjtök később, meg hátha nem is jön be nekem m4/3 rendszer... de bejött. A kitobin kívül egy 40-150-nel indítottam, és igazából mind a kettőt szeretem használni, és a magam amatőr módján tetszenek is az elkészült képek. Mivel engem sem vet fel a pénz szereztem egy Helios 44M 2/58, amíg nem lesz 45 1.8, valamint sikerült most jóárasítva szereznem egy 20/1.7-et (már alig várom, hogy a gépen legyen