Új hozzászólás Aktív témák
-
ati3x
senior tag
válasz
Black Smile
üzenetére
Ha rám hallgatsz v1.. A követő fókusz miatt.. Mondom ugy, hogy nekem olympus e-pl1 volt az első cserélhető obis gépem, a második, meg o-md em5.. Az is kiderült, hogy sokat panaszkodtam az e-pl1 AF-re, de az is inkább az első generációs 14-42-es obi miatt volt.. 12-50-el ami az omd-hez volt, na ég és föld.. A 45-öst is próbáltam rajta egyszer, valamiért azzal is lassu volt.. Mégegyszer NEM KÖVETŐ AF-ről beszélek, és az elsö genes Olympusról.. A pl3-as azért mindenképp sokkal jobb.. A másik hogy nehezebb legyen.. Bizony a MFT-hez van jópár obi.. Mondjuk amit írtál felhasználásra én tennék egy próbát a sigma 60/2.8-al.. ugye 120-milis "kistelének" felel meg átszámolva, képminőségre is jókat mondanak.. AF sebessége pedig nem tudom milyen.. Árban pedig még újan is viccesen olcsó.. Szal a V1 gyors (nem említettem a brutál gyors sorozatkép készítési lehetőséget ami szintén jó lehet arra célra amit szeretnél fotózni) Az MFT-re pedig a rengeteg objektív..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 221 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs