Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.vr

őstag

Egy kérdés azokhoz akik használnak vakut (alapesetben nem szeretnék, ezért is vannak teljes megelégedésemre fényerős fixeim, viszont makróhoz már gondolkozgattam, most viszont adódott egy lehetőség, csak nem vagyok elég tájékozott vaku-témában)

Szóval egy FL-36R-ről lenne szó. Pl. Robin Wong ezzel mutatta be a derítőlapos makrózást, még dslr-rel, wiszont aztán a 60/2.8-cal E-M5-ön is wireless módban (link) Így gondolom E-M1-gyel is menni fog (de azért erősítsetek meg hogy jól értem, és tudja wireless módon vezérelni, nem kell hozzá a gépre tett kis villantó elsütése. Semmi tapasztalatom nincs külső vakuzással, szóval simán lehet hogy láma a kérdés)

Valamint az a kérdésem hogy (mivel az e-m1 projektem csak tavasz végén tud indulni), a Pana G5 tudja ezt valami módon vezérelni? Ha igen, az mennyire használható/macerás?

Végül: használtan mennyi ennek a használt piaci értéke? (45 ezer reális? Még nem kaptam róla képet, elvileg jó állapotban van (majd kiderül), meg hát az egész onnan indult hogy igazából én szeretnék eladni egy évek óta szekrényben álló Pana FZ-50 bridge-et... és ez mégiscsak jobban érdekelne mint a madgie által sokszor emlegetett 50 méter csirkeháló... :DDD )

Új hozzászólás Aktív témák