- Házimozi belépő szinten
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciókamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Mercutio_
üzenetére
de, ő az, most is sikerült pár okosteló-nyomkodós kép

(#38830) Marseille199: valahogy úgy
de én azt is szeretem benne, ami más helios-oknál valamiért nem ilyen...az enyém baromira szépen, lágyan mossa a hátteret, macskaszemeket, keményebb bokehbuborékokat az egy-másfél év alatt soha nem sikerült kikényszeríteni belőle, ezért becsapja a szemet, olyan mintha még jobban mosna mint amennyire valójában...ez azért érdekes, mert általában ahogy neten elnéztem, pont azért szeretik a helios-okat a júzerek, mert "bokeh monster" olcsóért(#38826) Schanyee: kölcsön gépeken használtam én is, és tényleg jó, de ha nincs eszembe sem jut, hogy oh, most hiányzik, inkább reflexből hasalok

Új hozzászólás Aktív témák
- Sony DSC-RX100 Mark III 3 - nagyon szép állapot
- AUTOFOKUSZOS CONTAX objektívek sPRINGEr adpterrel csak SONY vázakhoz!
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel ( 2500 / 4200 expoval )
- Canon RF 600mm f/11 IS STM teleobjektív - Újszerű -
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Megkímélt -
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Evo 970 Plus 500GB Nvme SSD!
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de én azt is szeretem benne, ami más helios-oknál valamiért nem ilyen...az enyém baromira szépen, lágyan mossa a hátteret, macskaszemeket, keményebb bokehbuborékokat az egy-másfél év alatt soha nem sikerült kikényszeríteni belőle, ezért becsapja a szemet, olyan mintha még jobban mosna mint amennyire valójában...ez azért érdekes, mert általában ahogy neten elnéztem, pont azért szeretik a helios-okat a júzerek, mert "bokeh monster" olcsóért