Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mik voltak leginkább amikben csalódtál benne élőben?
Nekem az X20 volt egy picit csalódás, az EXR szenzor úgy látszik nagyobb mértékben befolyásolta a képet mint gondoltam. Jó, pont olyan viszonyoknál próbáltuk ahol a legnagyobb a difi a két gép között, normális fénynél élesebb képeket csinál és gyorsabban fókuszál. (Csak a kicsit alexpós eredmény nekem kompaktos ízű, tudom, kompenzáljam
.)
X100s keresőse nagyon odabaszós volt, imádtam, jó cucc a nagy alfa is, és várom mi mikor kapjuk meg a színes peakinget. Illetve nikon/fuji után az evf-es oly/sonyk feliratai picinek tűntek (szemem jó, de attól még nem kényelmes). Az újabb szenzoros olyk elég jól harapnak, bár a wb furcsa volt minden. Érdekes hogy panákhoz képest a korábbi oly-k ilyen megfontoltak af sebességben (mindig csak panákat próbáltam korábban) - persze megfelelő a sebesség átlag használathoz így is, csak fejben nálam majdnem egy kutya volt az oly meg a pana.
Meg a megszokás volt vicces, amikor szememhez emeltem az evf nélküli gépeket
.
Következőleg vinni kéne a filmeseket is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk: Megvolt asszony öröme is tegnap, 'kénytelen volt' táskát venni ha már ott hagytam a westendben, meg este rám írtak ph-ról, hogy csaknem Csillát látták bp-n? Marha büszke volt, hogy milyen híresség

Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF 16-35mm f/4L IS USM objektív - Újszerű -
- Manfrotto karbonszálas kameraállvány (MT057C4) + magnézium gömbfej
- Canon M50 Mark II fényképezőgép 5 objektívvel, konvertekekkel, kiegészítőkkel
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív álcázóval
- Sony Alpha 7 III váz(30 perc limit off) + Sony 50mm 1.8
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.)
.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)