Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
válasz
madgie
üzenetére
Na pont a koncerteket akartam írni én is (több szempontból), de aztán inkább hagytam.
De ha megint szóba került, én pl. már régóta szemezek az RX100 csúcskompakttal (ugyan a szenzor még a csúcskompaktok között is "nagy", persze pont e miatt (főleg a hosszú oldalon) meg az obi nem túl fényerős) , mert pl. sok koncertre járok ahová még egy m43ot sem vihetek be. Az RX100 viszont simán nadrágzsebbe vágható, és ilyen képeket tud koncert-viszonyok között: [link]
Lehet erre mondani (mindenre lehet...) MLaca szavaival hogy "hervasztó" - csak épp nincs sok értelme, mert ezeket a képeket meg lehet csinálni mivel ezt a gépet beengedik, a jobbakat (merthogy persze nagyobbak) meg nem. Ez van. Egyébként sem poszternek szánom a szobám falára, hanem webes méretben, barátoknak elküldeni, stb. Szerintem teljesen korrekt.
Az egy másik kérdés hogy erre ennyi pénzt még nem áldozok - de fél-egy év múlva tuti lesz ilyenem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- Panasonic Lumix G80 + G Vario 12-60mm 3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S.
- Canon EF-EOS R adapter Drop-In Variable ND szűrővel - Újszerű -
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- GAMER PC! i7-14700F / RX 9070 XT / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest