Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Video digitalizálás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Apple MacBook
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
válasz
madgie
üzenetére
Na pont a koncerteket akartam írni én is (több szempontból), de aztán inkább hagytam.
De ha megint szóba került, én pl. már régóta szemezek az RX100 csúcskompakttal (ugyan a szenzor még a csúcskompaktok között is "nagy", persze pont e miatt (főleg a hosszú oldalon) meg az obi nem túl fényerős) , mert pl. sok koncertre járok ahová még egy m43ot sem vihetek be. Az RX100 viszont simán nadrágzsebbe vágható, és ilyen képeket tud koncert-viszonyok között: [link]
Lehet erre mondani (mindenre lehet...) MLaca szavaival hogy "hervasztó" - csak épp nincs sok értelme, mert ezeket a képeket meg lehet csinálni mivel ezt a gépet beengedik, a jobbakat (merthogy persze nagyobbak) meg nem. Ez van. Egyébként sem poszternek szánom a szobám falára, hanem webes méretben, barátoknak elküldeni, stb. Szerintem teljesen korrekt.
Az egy másik kérdés hogy erre ennyi pénzt még nem áldozok - de fél-egy év múlva tuti lesz ilyenem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 + álcázó + UV szűrő ( Canon )
- CANON EF 17-40 f/4 L USM MEGVIGYÁZOTT DARAB
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest