Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Igazság szerint csak annyi dolgom lenne, hogy az álló képeket beforgassam - Pana orientációs szenzor hiánya a legtöbb obival ugye
- meg kiválogassam egy külön könyvtárba a nagyobb terméseknél a "bestof 50-100" képet, hogy haverok ne aludjanak be nyaralásos képek borozgatás közbeni nézése alatt 
Semmi bajom a Pana jpeg-jeivel - meg lusta dög is vagyok - , raw-ot akkor láttam utoljára, amikor a képminőség beállítás menübe bemásztam
bár most a takony időben lőttem pár raw-ot a lovin, ha valakinek van kedve bíbelődni, hogy kipróbálja mennyivel lehet több részletet lehet kihozni belőle szóljon, meg írja le hová tudom feltolni ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
- meg kiválogassam egy külön könyvtárba a nagyobb terméseknél a "bestof 50-100" képet, hogy haverok ne aludjanak be nyaralásos képek borozgatás közbeni nézése alatt
bár most a takony időben lőttem pár raw-ot a lovin, ha valakinek van kedve bíbelődni, hogy kipróbálja mennyivel lehet több részletet lehet kihozni belőle szóljon, meg írja le hová tudom feltolni ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)