Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Igazság szerint csak annyi dolgom lenne, hogy az álló képeket beforgassam - Pana orientációs szenzor hiánya a legtöbb obival ugye
- meg kiválogassam egy külön könyvtárba a nagyobb terméseknél a "bestof 50-100" képet, hogy haverok ne aludjanak be nyaralásos képek borozgatás közbeni nézése alatt 
Semmi bajom a Pana jpeg-jeivel - meg lusta dög is vagyok - , raw-ot akkor láttam utoljára, amikor a képminőség beállítás menübe bemásztam
bár most a takony időben lőttem pár raw-ot a lovin, ha valakinek van kedve bíbelődni, hogy kipróbálja mennyivel lehet több részletet lehet kihozni belőle szóljon, meg írja le hová tudom feltolni ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- 27% - GIGABYTE GS27QCA VA Gaming Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- meg kiválogassam egy külön könyvtárba a nagyobb terméseknél a "bestof 50-100" képet, hogy haverok ne aludjanak be nyaralásos képek borozgatás közbeni nézése alatt
bár most a takony időben lőttem pár raw-ot a lovin, ha valakinek van kedve bíbelődni, hogy kipróbálja mennyivel lehet több részletet lehet kihozni belőle szóljon, meg írja le hová tudom feltolni ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)