Új hozzászólás Aktív témák

• arn

félisten

válasz Parci #35914 üzenetére

dede... a kutyuzes kronikus jelei. hogy most itthon b*szom a rezet, baromira latszik, hogy hulyesegeken van idom gondolkodni. ha osszejon vegre kint a munka, akkor lehet utana sz*rok az egeszre. az utobbi egy evben szinte semmire sem volt idom, most meg ramszakadt a szabadsag. az elobb mar hangfalakat meg erositoket nezegettem. :DDD

a 12-32t en csak a gm1 melle tennem. ekkora atfogast csak vmi hudepenge fenyeros zoomtol neznek el, amugy inkabb annak a hive vagyok, hogy minosegre fix, minden masra meg vmi univerzalis zoom. kiprobaltam a 14-45ot, meg a 12-50et is, de annyira egy kutya volt mind osszessegeben, hogy akkor inkabb legyen minel sokoldalubb, ha igyis ugyis kompromisszum.

(#35917) hegyimorc: a tesztabrak alapvetoen iranymutatasnak jok, amugy azt nezem, hogy az egesz kep milyen erzest valt ki belolem. ez a legfontosabb. ebben amugy a 9-18 baromi jo volt... 1:1ben nezve mosott a szele, de vibraloak a szinek, franko rajza van. de nem az en latoszogem.

25os detto, eloszor nem ertettem mi a felhajtas oka korulotte, de par kirandulas egyertelmuve tette, meg egyik obival sem volt ennyire jo a szeretteimet fotozni. a fokusztav miatt kevesbe arcbamaszos, mint a 45os. ez volt az elso obi, amivel a csalad azt mondta, hogy nem karikirozni akarom oket - es tetszik nekik a vegeredmeny :)

de az osszekepi hatas fogott meg a 14-140ben is pl itt [link] majd meg keresek tobb mintat, nehogy felrevigyen par kep.

Új hozzászólás Aktív témák