Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, a leghasznosabb dolog ha az ember tapizik egy kört. Akkor szépen kidurrannak a lufik, az álmokból rémálmok leszek, vagy fordítva. Én pl. mikor Fujit tapiztam nyomát sem tapasztaltam annak, hogy lassú béna AF... Az én kezemben kellően gyors és biztos volt az AF, semmi, de semmi kivetnivalóm nem volt. Persze már egy friss firmware volt a gépen. Régen lehet hogy volt ilyen probléma. Elmúlt!
A képi világa tényleg nagyon egyedi a Fujiknak (X-trans). Annyira különbözik minden mástól, hogy nekem is az egyik dolog, ami visszatart attól hogy Fujim legyen. A másik az, hogy 100% bolti áron kell minden üveget megvenni hozzá, mert használt piaca ha van is én nem látom...A melyik gépben milyen szenzor lakik témához: ott vannak azok a példák, amiket bevall a gyártó, és tudni lehet, hogy melyik vázban mi csücsül. És mondjuk van 1-2 év difi a váz között, de azonos szenzorral: nem meglepő, hogy az újabb mást dob ki, esetleg jobbat, de valami hátulütővel. Mikor ki kell egy terméket dobni, lehet, hogy nem sikerül a legjobbat kihozni belőle a sietségben, de a következő vázig sikerül optimálni ugyan azt a szenzort. Esetleg úgy javítanak, hogy valamit beáldoznak, pl hosszúexpó gyenge.
Annyira nem vágom, hogy az AA szűrő mennyire része a szenzornak, de ha másikat kap, nyilván más potyog ki akkor is.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- EAFC 26
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Villanyszerelés
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Hálózati / IP kamera
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Intel XMP és AMD Expo Compatible! Corsair Vengeance RGB DDR5 2x32GB (64GB) Kit!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Audio-Technica ATH-M20x monitor fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest