Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Intel Core i5-7640X / i7-7740X "Kaby Lake-X" és i9-7xxx "Skylake-X" (LGA2066)
- ASUS ROG Ally
- Apple MacBook
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
akkor lenne igazából értelme ennek a ráaggatott keresőnek, ha tényleg lenne választék. lenne kompakt verzió, de lenne tényleg "nagyformátumú" verzió is. így, hogy minden generációnál elcseszik a csatlakozókat és az előző kereső nem jó a következő vázra és vica versa, így ez tényleg eléggé neszesemmi, előnye nincs, hátránya van.
de úgy amúgy én moduláris-párti vagyok. oké, ettől még lehetne a kisvaku helyén kiskereső

de messziről indultunk. én annyit mondtam, hogy ahhoz képest, hogy itt sokan az e-p5 (és nem az élet) létének értelmét kérdőjelezik meg, szerintem az egyik legjobb olympus váz. attól nem lesz szar, hogy drága, nem kell most megvenni, lesz majd kifutóban is. és attól sem lesz szar, hogy nem e-m5/gx7, csak más. nekem például nagyon tetszik, végre minden benne van, ami fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Sony Alpha 7 A7 (mark-1) 41k expo
- Sigma 24-70mm f/2.8 DG OS HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest