- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Androidos tablet topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
nem hasznalok semmilyen extra beallitast - az autobol (ctrl-l) indulok ki legtobbszor. eleg jol latszik, ha elviszi a szineket esetleg. sajnos a kezelhetosege nem olyan jo, mint a lre, szokni kell. viszont vegeredmenyert nekem megeri.
hja, a vizszint nekem is hianyzik, plane ilyen osszevissza gorbulo latoszogeknel es obiknal - ugy hogy alig latom a napfenyben a kijelzot.
mas: mar tobb mint egy eve hasznalom a 14-150et, es kivancsi voltam, hogy milyen tartomanyokat hasznalok rajta a legtobbet:
<35mm - 18%
35-70mm - 41%
>70-120mm - 24%
>120mm - 16%igy mar kezdtem erteni, hogy mi hianyzik nekem a 9-18bol
kb annyit hasznalom ezt a tartomanyt, mint a 120mm felettit, amirol eddig is tudtam, hogy nem az en teruletem. asszem kellene egy 50es fix... erdekes modon a pup nalam 60mm kornyeken csucsosodik ki, nem is kicsit. fogalmam nincs, hogy miert azt talalom a leghasznosabbnak. a masik oldalrol, viszont a nagylato veget hasznalom a legtobbet, ha nem tartomanyokban gondolkodok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Filmvilág
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Canon EOS 7D Mark II + markolat + 4 akku / Megkímélt /
- Eladó Nikon D500, 17-55 mm 2.8, 18-140 mm 3.5-5.6, markolat, tartozékok egyben vagy külön
- Újszerű Fujifilm XT-5 + XF 16-80mm f/4 R OIS WR garanciális
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Canon EF 16-35mm f/4L IS USM objektív - Újszerű -
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kb annyit hasznalom ezt a tartomanyt, mint a 120mm felettit, amirol eddig is tudtam, hogy nem az en teruletem. asszem kellene egy 50es fix... erdekes modon a pup nalam 60mm kornyeken csucsosodik ki, nem is kicsit. fogalmam nincs, hogy miert azt talalom a leghasznosabbnak. a masik oldalrol, viszont a nagylato veget hasznalom a legtobbet, ha nem tartomanyokban gondolkodok.