Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
nem hasznalok semmilyen extra beallitast - az autobol (ctrl-l) indulok ki legtobbszor. eleg jol latszik, ha elviszi a szineket esetleg. sajnos a kezelhetosege nem olyan jo, mint a lre, szokni kell. viszont vegeredmenyert nekem megeri.
hja, a vizszint nekem is hianyzik, plane ilyen osszevissza gorbulo latoszogeknel es obiknal - ugy hogy alig latom a napfenyben a kijelzot.
mas: mar tobb mint egy eve hasznalom a 14-150et, es kivancsi voltam, hogy milyen tartomanyokat hasznalok rajta a legtobbet:
<35mm - 18%
35-70mm - 41%
>70-120mm - 24%
>120mm - 16%igy mar kezdtem erteni, hogy mi hianyzik nekem a 9-18bol
kb annyit hasznalom ezt a tartomanyt, mint a 120mm felettit, amirol eddig is tudtam, hogy nem az en teruletem. asszem kellene egy 50es fix... erdekes modon a pup nalam 60mm kornyeken csucsosodik ki, nem is kicsit. fogalmam nincs, hogy miert azt talalom a leghasznosabbnak. a masik oldalrol, viszont a nagylato veget hasznalom a legtobbet, ha nem tartomanyokban gondolkodok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gép beárazási segítség nyújtás!
- Milyen TV-t vegyek?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Villanyszerelés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4408
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
kb annyit hasznalom ezt a tartomanyt, mint a 120mm felettit, amirol eddig is tudtam, hogy nem az en teruletem. asszem kellene egy 50es fix... erdekes modon a pup nalam 60mm kornyeken csucsosodik ki, nem is kicsit. fogalmam nincs, hogy miert azt talalom a leghasznosabbnak. a masik oldalrol, viszont a nagylato veget hasznalom a legtobbet, ha nem tartomanyokban gondolkodok.