Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- UHD filmek lejátszása
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Monya78
üzenetére
Kisebb terekbe teljesen jó lesz.
Nekem is van egy a TT685 mellett. MFT-s csatlakozója van, de tudom használni a Sony A7III-on is, meg természetesen az X2t kioldóval is.Mondjuk én elgondolkoznék erősebb, természetesen jó minőségű, magas CRI értékű "izzók", fénycsövek, egyéb állandó fények beüzemelésén is. Ha megoldható egy-két helyiségben, és nem állandóan ide-oda hurcoljátok a gyereket.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GARANCIÁS Nikon Z6 II + MB-N11 gyári portré markolat
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív - Újszerű -
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- SONY A7 III Kit 3 objektívvel, vakuval, táskával
Üzleti előfizetők hirdetései
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem is van egy a TT685 mellett. MFT-s csatlakozója van, de tudom használni a Sony A7III-on is, meg természetesen az X2t kioldóval is.