Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- 3DMark 11 eredmények
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OLED monitor topic
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
andersen10
üzenetére
Egy teljesítményorientált KOM vadász xc bringás kormányán kicsit furán hat egy kormánytáska, de félek attól is, hogy szétrázná a terep, mert hát én gyakran xc-hez képest elég durva terepeken járok. Sokat estem már, de a hátamra még egyszer sem, szal annyira nem tartok attól, hogy megütöm. Inkább az a problémám, hogy már nincsenek ilyen pici komoly tudású milcek. Tudom, ellentmondásos a teljesítményorientált bringázás és a fotózás, de ez ilyen, ha a két szenvedély találkozik
. Mobillal az a bajom, hogy nincs normális zoom, nekem minimum egy kitobi átfogása kell és amelyik mobil tudja ezt, az drága. Na most én az a típus vagyok, aki pár évente lecserélt, brutál hamar elavuló mobilra nem hajlandó sokat költeni. Talán majd akkor jön el az én időm, ha az olcsó filléres Redmikben is lesz normális "teleoptika". Lehet, hogy majd megoldom valamilyen csúcskompaktal a dolgot, de sajnos az a kategória is haldoklik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mikrotik routerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Hyundai, Kia topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Google Pixel topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4487
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,újszerű, 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Mobillal az a bajom, hogy nincs normális zoom, nekem minimum egy kitobi átfogása kell és amelyik mobil tudja ezt, az drága. Na most én az a típus vagyok, aki pár évente lecserélt, brutál hamar elavuló mobilra nem hajlandó sokat költeni. Talán majd akkor jön el az én időm, ha az olcsó filléres Redmikben is lesz normális "teleoptika". Lehet, hogy majd megoldom valamilyen csúcskompaktal a dolgot, de sajnos az a kategória is haldoklik.