Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Kobe

veterán

válasz Resike #88098 üzenetére

Ha sikerult vegigolvasni az anyagot (en megtettem), eljutnal a kovetkezo oldalon levo abrara is + szoveges “kibontasaig” is.
    Statisztikaban a szegenyseg =/= a melyszegenyseggel. Amire utaltam, az pont a masodik abran vilagosan latszik , hogy a median kevesebb mint felebol (40%bol vagy kevesebbol) elok aranya (vagyis a melyszegenyek) a tobbi szegenysegi “fokozathoz” kepest joval meredekebben novekedett az elmult 10 evben (es novekszik most is) mint a tobbi.
    (az mar szemelyes kiegeszites, hogy milyen fantasztikus eredmeny az hogy az elmult100evlegjobb10eveben a sima szegenyseget sikerult szinten tartani, es a melyszegenyeket masszivan novelni…..mi lett volna itt ha meg a kulso kornyezet sem tamogat es nem epp a lehjobb10evet eljuk)

Felolem folytathatjuk az elmelkedest es a szemelyes odaszologatast a temaban, csak ugy erzem a nekem celzott hszekben tobb a szemelyes toltet es kotekedesvagy, mint inkabb elismerni igenis nem keves igazsagtartalma van annak amit irtam.
    De irtam, ezek a probalkozasok hogy a masikba probaljunk beleallni / tyukszemere lepni, csak mert, az nalam nem igazan mukodik, mondhatni magasrol le…..

Boldog karacsonyt!

Új hozzászólás Aktív témák