Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Ijk

nagyúr

válasz JoinR #56090 üzenetére

Nem ismerem az ottani kínálatot ahol vásárolna. Itt Kecskeméten azért akadnak jó minőségű új lakások amelyeket kivitelező hirdet és fel is épültek vagy fél éven belül kész lesznek. El is gondolkoztam egy ilyenbe beleugrani mivel a jelenlegi lakást eladnám (55nm2 kicsi lesz nekünk), és vennék egy modernet 45-50-ért (garázzsal), mert egy 60-65 milliós kertesház már nem fér bele, még az 50 is nagyon határeset.
    Nem tudom milyen feltételek lesznek, attól tartok, főleg ha nem kötik egy ingatlan tulajdonjogához hogy lakossági befektetők viszik el az ingatlanokat seperc alatt akik hitelképesek nagyobb összegre. Nekem meg legalább el kell adnom a lakást hogy egyáltalán labdába rúgjak, aminek az átfutása több hónap. Ennyi idő alatt elviszik azt a pár tucat alkalmas lakást amit még én is meg tudnék fizetni. De akinek van elég önerő és a törlesztő sem terheli meg akkor annak érdemes elgondolkozni, főleg ilyen esetekben.

Új hozzászólás Aktív témák