Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Persze, banki lekötés nem fog sok kamatot hozni. De cserébe semmit nem kell vele tenned. Ha tényleg az a lényeg, hogy minimálisan kelljen foglalkozni vele, akkor havonta mikor félreteszel, a félretett összeget lekötöd havi lekötésre, olyan beállítással, hogy lejártakor újrakösse magát. Ez netbankban kb. 2 kattintás. 4millió Ft-nál 4% kamatra ez évi 160.000 Ft. Ami nem sok, de ha azt nézed, hogy semmit se kellett érte tenned, szerintem nem rossz összeg
Másként nézve, 2 kattintásért kapsz ~13ezer Ft-ot
(persze nyilván az elején, amíg nincs ennyi pénz, addig kevesebbet) Szerintem ez megéri, de persze ha te úgy látod, hogy neked ez nem fontos, akkor nyugodtan hagyd a bankszámlán lekötetlenül. Régen voltak olyan bankszámlák is (tipikusan vállalkozói számlák), amelyek adtak látra is 1-2-3% kamatot, de nem tudom jelenlegi helyzetben van-e még ilyen.
"Ez a sok kicsi lekotes mennyit kamatozik? Mert ha jol sejtem nagyon keveset, foleg igy."
Sok kicsi lekötés pontosan ugyanannyit kamatozik, mint egy nagy. Százalék számítás. Ha maradunk a 4millió Ftnál és 4% kamatnál, akkor egyik esetben:
1*4000000*0,04 = 160000
másik esetben:
100*(40000*0.04) = 160000Továbbra is azt javaslom, hogy bankbetétnél bonyolultabb befektetési formába ne vágj bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch
- Baldur's Gate 3
- Spórolós topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest