-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
BÁ Nutrition #21931 üzenetére
Leginkább ülj a hátsódon, és örülj az 1%-nak, hogy legalább nem negatív
Jelenleg se részvénybe, se kötvénybe nem raknám szívesen (hangsúlyozom ezek csak egyéni meglátások). Ha itthon dolgozál még mondanám, hogy prémium állampapír, de 4%-ért ne hozd haza a fontodat.
Amire a helyedben fordítanám: tanulás. Elsősorban nyelvet, ha más nem a kiejtésen biztos lehet javítani (angol), de egy másik idegen nyelv se árt, ha Anglia valami csoda folytán kilépne az Únióból. Francia, német, ha bírod utóbbit, én semmi pénzért
Nem tudom milyen területen dolgozol, de főiskolán is elgondolkozhatsz, ha még nincs végzettséged, vagy egy hazai bsc-re egy kinti msc, ilyesmik. Merthogy a legjobb befektetés, ha növeled a pénzkeresési képességed
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szám
- GAMER PC - I7-3930K / ASUS GTX 1060 6GB / 16GB RAM / SSD / HDD
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest